QUOTE(KaleduManiake @ 2009 08 06, 18:59)
Visos motrytes ir paneles nemegsta olialia mergaiciu, nes jos labai traukia vyru demesi, o jums demesio tiek neparodo kiek joms, tai jus ir pavydit, stumiat ant merginu

rasot, kad jos "vistos" "bukos" ir t.t. nors Ju visai nepazistat, juk kokiom liepe buti per TV , tokios ir yra, nes jos uz tai gauna didelius pinigus, o kokios jos realybeje tikrai negalit spresti nepazinodamos... taigi cic
ir siaip manau nesamoninga tema

paziureciau ar jus apsidziaugtumete tokioj temelej savo foto rade + varda ir pavarde ..
Aga, drasiai... apsoliut jokios baimes... galit mane kritikuot iki nukritimo, tai ka as dabar padarysiu, kad negrazi esu ir pavyda visoms
"nupesiotoms peroksidinems vistoms" jauciu, na tiesiog naktimis nemiegu, vyrui pleistru akis klijuoju, kai tik jas per tv rodo ir "FHM" zurnalo lapus ne tik namie, bet ir parduotuveje isplesau...
Baikit juokus... apsurdas tos olialia... cia ne tik moteru nuomone...

Jau seniai nera niekam paslaptis, kad jos tik ant turtingu keliu tupineti megejos, na parodykit nors viena, kuri su kokiu sandelio darbuotoju ar Maximos apsauginiu draugautu... oi...negaliu

...sprogsiu...
Man rodos kaskam ant nuospaudos uzlipau, tai ir nori igelt, bet nepavyks - as imuniteta turiu...

Mano "asmenyyys" pats paprasciausias, as kadangi is kaimo, tai pavydziu visoms fermu melzejoms, kurios grazesne skarute uzsirisa i sekmadienines pamaldas eidamos... kur jau ten man iki "pupyciu elito"... svajones... drambliones...