Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonės, kuriems jaučiame antipatija

QUOTE(Anndora @ 2009 08 20, 09:01)
Jau i jas tai tikrai negaliu ziuret biggrin.gif
Gintare ir Laisva

user posted image

Siaubas doh.gif
Atsakyti
A6 tai labai Berneen nemėgstu, net susinervinu kai pamatau, greit išjungiu.
Atsakyti
nors pati esu jos krastiete,bet nupurto kai ekrane pamatau J. Jurkute, na nezinau kodel ji visiem tokia zavi,nepakartojama ir t. t. ,man ji paprasta kaimo mergele ,niekuo neissiskirianti ir tiek ...
Atsakyti
QUOTE(Anndora @ 2009 08 20, 10:01)
Jau i jas tai tikrai negaliu ziuret biggrin.gif
Gintare ir Laisva

user posted image

fui fui fui blink.gif atrodo kaip pigios gatves kekses doh.gif
Atsakyti
nors tema ne apie tai.., bet ka tik perskaiciau kaip kazkas i suns dienas isdejo J. Krivickiene, o man ji patinka ,ta prasme jos stilius(juk mes cia apie tai turetume kalbeti) rengiasi paprastai, neissaukianciai,bet kazka tokio turi... Ir be to ji man laabai grazi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2009 08 20, 10:12)

Man ji irgi labai nepatinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man irgi Berneen nepatinka, bet nezinau kuo...
Atsakyti
oj priminėt šitas "geras" - gintarę ir laisvą... doh.gif net bloga pasidarėbiggrin.gif jau ko ko nepernešu tokių panų...ir nors nesu didžiulė feministė, bet jos daro mūsų moterų giminei gėdą schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif t.y. man asmeniškai už jas gėda blink.gif įsivaizduoju kaip tada jų artimiesiems turi būt..
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2009 08 21, 15:34)
Man irgi Berneen nepatinka, bet nezinau kuo...

Aš tai beveik žinau kuo man nepatinka. Visi kiek esu sutikus užseniečių, stengiasi kalbą išmokti ir kuo taisyklingiau kalbėti. O čia (aš aišku nežinau kaip ji paprastai, ne TV šneka, bet aš ją tikTV matau), bet daro iš savo akcento tokia egzotiką, kad tik kuo nežmoniškiau ką pasakyti. Gi jei sakai tik veiną sakinį, negi negali paprašyti, jį atkalti, ir į eterį pasakyti kaip reikia. Bet čia matai iš to populiarumas auginamas, nu man kaip filologei į ausis kerta baisingai. O dar jei dainuojant, tai dar lengviau akcento atsikratyti, būna kalba žmonės su akcentu, o dainuoja beveik be, nes melodija, žodžiai, tiesiog išmoksti dainuoti taisyklingai (pažiūrėkit, kad ir į Eriką Jennings), o čia... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2009 08 21, 17:57)
Aš tai beveik žinau kuo man nepatinka. Visi kiek esu sutikus užseniečių, stengiasi kalbą išmokti ir kuo taisyklingiau kalbėti. O čia (aš aišku nežinau kaip ji paprastai, ne TV šneka, bet aš ją tikTV matau), bet daro iš savo akcento tokia egzotiką, kad tik kuo nežmoniškiau ką pasakyti. Gi jei sakai tik veiną sakinį, negi negali paprašyti, jį atkalti, ir į eterį pasakyti kaip reikia. Bet čia matai iš to populiarumas auginamas, nu man kaip filologei į ausis kerta baisingai. O dar jei dainuojant, tai dar lengviau akcento atsikratyti, būna kalba žmonės su akcentu, o dainuoja beveik be, nes melodija, žodžiai, tiesiog išmoksti dainuoti taisyklingai (pažiūrėkit, kad ir į Eriką Jennings), o čia...  schmoll.gif

Nu o kiek pati Erika lietuvoj pragyveno kol nors kelis zodzius predejo lietuviskai tart doh.gif O kiek laiko lietuvoj gyvena Berneen? Jei jau lygint tai tik nesu Erika...
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2009 08 20, 11:12)

QUOTE(pettite-kristtine @ 2009 08 20, 13:29)
nors pati esu jos krastiete,bet nupurto kai ekrane pamatau J. Jurkute, na nezinau kodel ji visiem tokia zavi,nepakartojama ir t. t. ,man ji paprasta kaimo mergele ,niekuo neissiskirianti ir tiek ...

drinks_cheers.gif
Papildyta:
Juozukas irgi nepatinka, bet nežinau dėl ko, tiesiog antipatija
dar Vyšniukas irgi fui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 21 rugpjūčio 2009 - 17:27
[quote=klik,2009 08 19, 12:32]
drinks_cheers.gif as irgi manau, rase siuose zurnaluose, nes ji dabar augina vaikucius ir nieko kito gi neveikia. Bet ne visi zmones skaito tuos zurnalus, tai ir neatrodo, kad apie ja daznai rasytu.
O jei dar apie Olialia mergaites, tai.. Nu, man jos irgi is tu, kur netokios jau ir protu pasizymincios, ypac, kurios nuolat tv vaidenasi, bet vakar narsydama po interneta netycia aptikau, kad mano kolege irgi Olialia mergaite blink.gif niekada nebuciau pagalvojus, nes ji protinga, laisvai kalba keliomis uzsienio kalbomis, turi ka pasakyti, o cia dabar sitaip.. unsure.gif nors, kita vertus, jos per tv nerodo, nepateikia kaip kokios leles, tame visame dalyke nelabai ir dalyvauja, tai net nezinau.. g.gif
Papildyta:

kuri cia is olialia protinga,butu idomu konkreciai smile.gif
Atsakyti