manoji jau devyniu men ir net trys savaites,budamos lygiai devyniu mes igijom daugiau vikrumo ir ivairesniu garsu,o siaip tai ta pati darem,ka ir nuo pusastunto menesio,tai sliauziojom,atsisesdavom,pasilaikydamos ejom ir ant puoduko pasodintos padarydavom.Na aisku sulaukusios 9 men.,viska darom kruopsciau ir geriau,jau ir stovejom po truputi pasileidusios.Na,o dabar tai viska darom dar geriau ,juk jau ne uz kalnu 10 menesiuku.Velgi,atrodo viskas butu irtas pats,bet jau greiciau susigaudo,jau nieko nepaslepsi jai matant,tuoj griebia,nes jai reikia.Daugiau oziuku bando rodyti,geriau pastovi,laikant uz ranku,siektiek drasiau zingsniukus deda ir panasiai.Zodiu-tobuleja
Sveikutes,mums jau 9,5men.Auginam dabar dantukus,jau isdygo 5,tuoj pasirodys 6 dantukas,tai sokdina mergina visa seimynele.Labai nori vaikscioti,isikibus uz rankuciu
Nenori ropoti,ir mankstose tiek sauke,atrodo kad kazin ka su ja darytu.Manau ,kad prievarta nieko nepasieksi,turbut iskarto vaikscios.Apetitas ryskiai sumazejes,valgo tik MP,KITKO GRIEZTAI ATSISAKO
,sako baba,mamam ,tete ir taip juokingai Kaa...,zodziu tobulejam,sekmes visiem vaikiukam ir ju mamytem
Labutis, mano sūneliui siandien 9 mėn,
Mes neropojam, bet nežinau kaip iš vidurio kambario atsiduria prie sofos ar fotelių ir stojas, labai nori eit, po truputį įsikibęs į baldus paeina. Nesisaugo visai tik atsistoja ir paleidžia vieną ranką pasirodyt nori tai dažnai griūna. Dantų turim 6. Valgom panašiai kaip ir visos vieną dien daugiau kitą mažiau, labiausiai mėgsta MP. Naktį keliamės 2-3 kartus pienelio. Moka ploti ir kartais padaro ate. Nemėgsta kai svetimi ima ant rankų turi truputį apsiprast. Miegam dieną po kelias valandas 2-3 kartus. Geriam tik iš puoduko ar šaukščiuko, nenaudojam soskės ir žaidimui turim kelis butelius. Mokomės naudotis ir naktipuodžiu, jau kaku dažniausiai padarom ten, pats padaręs juokias ir stojas manau ima po truputį suprast ax:
Mes neropojam, bet nežinau kaip iš vidurio kambario atsiduria prie sofos ar fotelių ir stojas, labai nori eit, po truputį įsikibęs į baldus paeina. Nesisaugo visai tik atsistoja ir paleidžia vieną ranką pasirodyt nori tai dažnai griūna. Dantų turim 6. Valgom panašiai kaip ir visos vieną dien daugiau kitą mažiau, labiausiai mėgsta MP. Naktį keliamės 2-3 kartus pienelio. Moka ploti ir kartais padaro ate. Nemėgsta kai svetimi ima ant rankų turi truputį apsiprast. Miegam dieną po kelias valandas 2-3 kartus. Geriam tik iš puoduko ar šaukščiuko, nenaudojam soskės ir žaidimui turim kelis butelius. Mokomės naudotis ir naktipuodžiu, jau kaku dažniausiai padarom ten, pats padaręs juokias ir stojas manau ima po truputį suprast ax:
Sveikos,
Na ir mes prie jusus jau prisijungsime pirmadieni Smilte sves savo 9 meneiu sukakti
Mokame greitai ropoti pasiremusios i bet ka atsistoti ir vaikscioti. Daug plepame visokiais garsais: bababa, mamamam, tetete papapa ir t.t. labai megsta klykauti pazysta savus mama, teti, mociute, kuma, bociu... Su kitais bendrauja, nebijo bet atsargiau... Labai megsta kompanijas ir vaikus.
Valgo labai daug ir viska. Tik stai su dantukais neturime kuo pasigirti neturime ne vieno.
Nakti keliasi pora kartu pavalgyti MP, diena jo beveik nereikia.
Labai judri ir nenustovinti vietoje ir diena miega labai retai ir mazai.
tai stai kokios mes
Na ir mes prie jusus jau prisijungsime pirmadieni Smilte sves savo 9 meneiu sukakti
Mokame greitai ropoti pasiremusios i bet ka atsistoti ir vaikscioti. Daug plepame visokiais garsais: bababa, mamamam, tetete papapa ir t.t. labai megsta klykauti pazysta savus mama, teti, mociute, kuma, bociu... Su kitais bendrauja, nebijo bet atsargiau... Labai megsta kompanijas ir vaikus.
Valgo labai daug ir viska. Tik stai su dantukais neturime kuo pasigirti neturime ne vieno.
Nakti keliasi pora kartu pavalgyti MP, diena jo beveik nereikia.
Labai judri ir nenustovinti vietoje ir diena miega labai retai ir mazai.
tai stai kokios mes
Laba diena. Mums jau 9 mėnnesiai, todėl persikraustome pas jus.
Mes mokame daryti ladutes, atsisveikinti su svečiais, darome ate, ravime mamos geles vazonuose. Lakstome beprotiškai vaikštynese, pačios atsisėdame, ir po truputi bandome vaikščioti be vaikštynės tik aišku pora žingsniuku. Valgome viską po truputi, o mėgstamiausias dalykas tai vaisiai.
na va mum irgi jau 9men
prieš trejata dienu pati laikydamasi atsistojo
o vakar pati atsisėdo
šiandien prasikalė trečias dantukas
mes valgome MP ir visa kita kas mum skanu
šliaužiojam gan gerai o vaikštukuose jau nenori būti tik vedžiok ja ir ji vaikščios išsišiepusi
moka rodyti atia atia,daug šnekam ir kandžiojam mamos papuka kai pavalgo
naniskiui irgi 9men
rodo atia atia, moka paduot ranka ale 'labas'
atsistoja lovyteje pats, naktim nevalgo jau nuo 2 men, dabar buna kad nakti pabunda, dantukai dygsta (nors nej vieno dar ner.. ale matosi.. atrodo kad tuoj tuoj) , paduodam soske ir toliau miega. valgo ryte pienuka, paskui koses per pietus pienuko ir iki vakaro koses, o pries miega pienuko
maisteli daugiausiai darom patys, verdam mesyte su darzovem, bulvem, ryziais, makaronais ir t.t. ziauriai megsta jogurta
siaip labai linksmas, daug krykstauja, burbulioja, shneka visaip, bet megstamiausias tai "te te te te"
baisiai juokingas
Sveikutes,
Mums rytoj 9 men.Turim 8 dantis.Stojames ir sedames begales kartu...Manoji labai aktyvi mergyte,nenusedanti vietoje
.Jai vis reikia kazka daryti,stotis, griuti vel stotis...
.Po truputeli jau isikibusi i baldus paeina,bet sunkiai...Taip pat truputeli nesilaikydama pastovi,bet labai greitai vel ant subinytes bumt....
Daug sneka ir moka man duoti daiktus kuriuos paprasau.Duoda labas...Neseniai itrauke i savo zodineli dar tokius zodelius kaip ajajai ir MAMA,kiek man buvo dziaugsmo
,nes nuo 4 men.tik teti,tete tegirdedavau
.Moka maivytis ir susigesti,tai kaip tai juokingai atrodo....Taipogi muzika kuri jai patinka suskamba,tuoj pradeda judinti kojas ir linguoti
.Uztat ne uzka nedaro katutes
,nenori ir viskas...
Mums rytoj 9 men.Turim 8 dantis.Stojames ir sedames begales kartu...Manoji labai aktyvi mergyte,nenusedanti vietoje
Daug sneka ir moka man duoti daiktus kuriuos paprasau.Duoda labas...Neseniai itrauke i savo zodineli dar tokius zodelius kaip ajajai ir MAMA,kiek man buvo dziaugsmo
Saulytei už 3dienelių bus 9 mėn. Sveriam 10200g , ropojam,stojamės nesilaikant, pritupimus darom taip pat nesilaikant
mokam atia pasakyti ir parodyti,katutes plojam
už rankučių vedama tapu tapu daro į ką nors laikantis(stalo,lovytės...) taip pat bando eiti
Esam dar be dantukų
šnakam "tete,ate,nenene,bababa,papapa",kartais išeina pasakyti "mamama"
bet dar konkrečiai negirdėjau,kad sakytų "MAMA "
Mokam maivytis
turim "ožiukų"
Laikydamasi daro striku (šokinėja neatsispirdama nuo grindų)
Labai patinka muzika
Kai grįžta tėtis,skubėdama nuropoja,kad paimtų ant rankyčių ir džiaugiasi
Valgom ryte mišinuko 200ml, per pietus daržovės su mėsyte apie 150ml, pavakariams-deserto(obuoliukas trintas),vakarienei pieniška košytė,nakčiai mišinukas 200ml ir tarp paskutinio valgymo ir pusryčių(kurie būna 10val.ryte) dar suvalgom 200ml mišinuko
Jurate26 sveikinam su 9 mėnesiadieniu
Esam dar be dantukų
Mokam maivytis
Laikydamasi daro striku (šokinėja neatsispirdama nuo grindų)
Kai grįžta tėtis,skubėdama nuropoja,kad paimtų ant rankyčių ir džiaugiasi
Valgom ryte mišinuko 200ml, per pietus daržovės su mėsyte apie 150ml, pavakariams-deserto(obuoliukas trintas),vakarienei pieniška košytė,nakčiai mišinukas 200ml ir tarp paskutinio valgymo ir pusryčių(kurie būna 10val.ryte) dar suvalgom 200ml mišinuko
Jurate26 sveikinam su 9 mėnesiadieniu
Mums šiandien irgi jau devyni mėn.
Sėdi, stovi, šliaužia, vedama eina, ropot neropoja, bet labai juokingai moka ant užpakaliuko šliaužti. Taigi, pasiekia viską, ko trokšta.
Mūsų vis dar svajonių daiktas - vaikštynė, nes galima greitai lakstyti, labai ją myli
, tik aš nedažnai leidžiu pasidžiaugti. Daug "šneka", moka grimasas išdarinėt, ypač, kai ko nors nori, kad kitus sugraudinti, tada abejingų nelieka.
Jau seniai ploja katutes, atsistojusi "šoka", kraipydama uodegytę.
Muzikai neišranki, svarbu, kad tik kas grotų.
Rodo kokia didelė - iškelia aukštyn rankytes. Daro "atia". Tai tokie mūsų pasiekimai.
Labai nemėgsta būti viena, o jei kambaryje esu aš, tai pas nieką daugiau ant rankų nebus, šauks, klyks, raitysis, kol išsikovos vietą pas mamą.
Labai nemėgsta būti viena, o jei kambaryje esu aš, tai pas nieką daugiau ant rankų nebus, šauks, klyks, raitysis, kol išsikovos vietą pas mamą.
labos maytes , jus cia tokios visos aktyvios...vis daugiau skaitineju nei dalinuos ispudziais
na tai sakau reik ir man kazka papsakot
mano mazylei jau 9 menesiukai ir 1 dienele...sveriam 11.600 g..bet mes tinginiukes..nenori ji nei stotis pati , nei pazanga kokia su vaiksciojimu daryt...ji mato jei jai neiseina tai ir nesistengia, ateis tevelis ar mamyte ir pastatys ant kojyciu , kam cia stengtis
..valgom ivairu maista, kalasi abu dantukai ..bet seip ramios esam. Nakty gerai miegam...tik va su stambesniu maisteliu , beda...nenorim kramtyt...norisi kad viskas butu pertrinta, arba kitaip spjauna lauk...labai megsta sriubas , ypac burokeliu , nezinau kiek ji jos galetu suvalgyti, kefyras irgi skanumelis
..jogurtus , varskytes taip pat labai megsta...koses labiau valgo virtas mano, ypac avizine, su obuoliuku ir bananu , dar pagardinu skiltele apelsino..o seip dideliu judrumu nesigiriam, nes su vienu zaisliuku galetu zaist visa diena, jos negirdziu visai , ji uzsiemus vis kazka krapstineja tyliai
o su vaiksciojimu nzn kaip ir kada pradesim , vedama uz rankytes eina , bet apie ropojima nei kalbos nera , nebando net ...
taip ir augam.
na ir prirasiau visa toma
mano mazylei jau 9 menesiukai ir 1 dienele...sveriam 11.600 g..bet mes tinginiukes..nenori ji nei stotis pati , nei pazanga kokia su vaiksciojimu daryt...ji mato jei jai neiseina tai ir nesistengia, ateis tevelis ar mamyte ir pastatys ant kojyciu , kam cia stengtis
o su vaiksciojimu nzn kaip ir kada pradesim , vedama uz rankytes eina , bet apie ropojima nei kalbos nera , nebando net ...
taip ir augam.
na ir prirasiau visa toma