ate ate ir t.t nedaro,cia dar ateity, taip viskas ok, tik labai jau prie manes yra prisiryses, palikti su kuom kitu man labai problematiska, seka mane visur, net i virtuve neleidzia nueiti be jo....bet zinau kad tai siam periodui budinga
musu maziukui 9 men., stovi, vaiksto isikibes i lova ir kitus baldus, ropoja greitai,sedi ir atsistoja niekur nesilaikydamas,kartoja skiemenukus, ir katutes ploja kada pats uzsimano
ir t.t. vaikscioti dar nemokinu nes tikrai dar anksti, valgo viska, duodu sausainiu ir duonos pagrauzti.
ate ate ir t.t nedaro,cia dar ateity, taip viskas ok, tik labai jau prie manes yra prisiryses, palikti su kuom kitu man labai problematiska, seka mane visur, net i virtuve neleidzia nueiti be jo....bet zinau kad tai siam periodui budinga
Sedi,stovi,ropoja,vaiksto isikabines,turi 8 dantis,rekauja,mojuoja ranka,rodo didelis didelis
ir yra labai labai labai geras vaikas
Mums siandiena 9 menesiukai
nuo gimimo o turetu buti 7.5
taigi moka
sedeti ir kartais pats atsisesti is gulimos padeties
bandom katuciu ploti
turi 1 dantuka
sako te-te,ba-ba.ma-ma .pe-pe.ir visaip burzgia
zvilgsniu parodo kur yra lempa
Loveleje bando stotis
gerai valgo ir supranta kad lekste,puodelis ir buteliukas tai geras dalykas
miega 2 kart diena ir naktinis miegas nuo 22-8
aisku yra jau oziukas ir terorizmo turi kaskiek,ziuri i akis ir reikalauja kad ji paimtum
taigi moka
sedeti ir kartais pats atsisesti is gulimos padeties
bandom katuciu ploti
turi 1 dantuka
sako te-te,ba-ba.ma-ma .pe-pe.ir visaip burzgia
zvilgsniu parodo kur yra lempa
Loveleje bando stotis
gerai valgo ir supranta kad lekste,puodelis ir buteliukas tai geras dalykas
miega 2 kart diena ir naktinis miegas nuo 22-8
aisku yra jau oziukas ir terorizmo turi kaskiek,ziuri i akis ir reikalauja kad ji paimtum
sveiki, mum 8,5men.tai mes mokam:
Greitai ropot, sedet kiek tik norim,pati ir atsiseda, atsistot, isikibus paeit truputuka, sakom mama,papa,baba ir dar visoki garsu,duodam bucki, ir labai kadziojames, turim 1dantuka ir laukiam kol isdyks salia.
Gaila dar nemokam katuciu plot!
bet ismoksim!
Greitai ropot, sedet kiek tik norim,pati ir atsiseda, atsistot, isikibus paeit truputuka, sakom mama,papa,baba ir dar visoki garsu,duodam bucki, ir labai kadziojames, turim 1dantuka ir laukiam kol isdyks salia.
Gaila dar nemokam katuciu plot!
mano mazylei 9men ir savaitele ir mes mokam:
stoveti isikibus i ka nors jau gan ilgokai kokias 5min, eina laikoma uz rankuciu, tik sliausti nemoka tik sukiojasi ratu, bet atsiduria vis kitoje vietoje atrodo cia toks jos sliauziojimas
, moka pasakyti mama, tete, deku, atia, dazniausiai ciauska kuti-kuti
.
Vakar uzmatem, kad jau pradygo septintas dantukas ir astunto dantuko kamputis vos matosi, tai kai kanda tai net cypteliu kaip skaudziai, bet tuo galiu tik didziuotis, kad manoji jau su tiek dantuku gali kramtyti
stoveti isikibus i ka nors jau gan ilgokai kokias 5min, eina laikoma uz rankuciu, tik sliausti nemoka tik sukiojasi ratu, bet atsiduria vis kitoje vietoje atrodo cia toks jos sliauziojimas
Vakar uzmatem, kad jau pradygo septintas dantukas ir astunto dantuko kamputis vos matosi, tai kai kanda tai net cypteliu kaip skaudziai, bet tuo galiu tik didziuotis, kad manoji jau su tiek dantuku gali kramtyti
Labukas.
Mano dukrytei jau irgi devyni mėnesiai. Sveria 9,6kg, ūgis 71cm.
Naujų pasiekimų šį mėnesį nepasakyčiau kad daug... Beveik tas pats kas ir aštuonių. Sėdi tvirtai, gali išsėdėti ilgai, bet pati atsisėda tik nuo aukščiau. Vartosi visaip jau seniai. Šliaužia atgal ir sukasi ratuku. Atsistot dar neišeina pačiai, bet nedaug trūksta, atsiklaupia, pastato vieną kojytę, o kitos neišeina.
Kai pastatau lovytėje, tai vaikšto joje. Vaikštynėje laksto.
Valgo dieną kas tris valandas, naktį keliasi mano pienuko jau vieną kartą. Bet prabudėt pradėjo dažnokai, matyt dėl to, kad atkeliauja dar du dantukai. Du apačioje jau turi seniai.
Valgo visas košes, tyreles su daržovėm ir mėsyte. Labai patinka sausainiai ir baronkos. Ragaujam ir maisto nuo tėvelių stalo.
Dieną miega po pusvalandį du arba tris kartus.
Kalba savo kalba, sako tete, dede, lialia, ate, niania, ne ne ne, baba. Moka ir parodyti ate ir duoti bučkį. Sako aaa kai nori miego. Mėgdžioja visokiausius garsus.
Mano dukrytei jau irgi devyni mėnesiai. Sveria 9,6kg, ūgis 71cm.
Naujų pasiekimų šį mėnesį nepasakyčiau kad daug... Beveik tas pats kas ir aštuonių. Sėdi tvirtai, gali išsėdėti ilgai, bet pati atsisėda tik nuo aukščiau. Vartosi visaip jau seniai. Šliaužia atgal ir sukasi ratuku. Atsistot dar neišeina pačiai, bet nedaug trūksta, atsiklaupia, pastato vieną kojytę, o kitos neišeina.
Valgo dieną kas tris valandas, naktį keliasi mano pienuko jau vieną kartą. Bet prabudėt pradėjo dažnokai, matyt dėl to, kad atkeliauja dar du dantukai. Du apačioje jau turi seniai.
Dieną miega po pusvalandį du arba tris kartus.
Kalba savo kalba, sako tete, dede, lialia, ate, niania, ne ne ne, baba. Moka ir parodyti ate ir duoti bučkį. Sako aaa kai nori miego. Mėgdžioja visokiausius garsus.
labas, retai čia užsukam pas jus
mūsų pasiekimai: išdygo 2 dantys per tėtės gimtadienį (8,5mėn), per motios dieną pirmą kartą atsistojo
prieš kelias dienas išmoko ropoti, tai jau eina ant prakasų
mėgsta kraustyti jai išimtą stalčių, priropojus bando atidaryti pati, kartias pavyksta. atsibudus jeitėvų nėra šalia ir randa žaisliuką, tai juo žaidžia, baršina į sieną. vakar jau antrą kartą nuplėšė tapetus nuo sineos atsibudus, matyt, nebuvo ką veikti. naudojos proga, kol tėvai nemato
sako: mama, tete, lialia, baba, papa, dede, aaa
labai mėgsta duoniukus ir milupa košę su sausainiais. ragavo jau ir "čirvinių" blynų, visai nieko (bus į mamą
).
lengvai atsisėda pati, laikoma už pažastų eina
kai gorja muzika linguoja į taktą (jau nuo pat tada kai išmoko sėdėt, bet mes nesupratom, kad ji šoka, aš maniau kad jai galvą sunku nulaikyt
tai ir linksi. po to daėjo kad čia šokis). dabar jau ir "dainuoja" kartu... ir gerai sekas pataikyt
sako: mama, tete, lialia, baba, papa, dede, aaa
labai mėgsta duoniukus ir milupa košę su sausainiais. ragavo jau ir "čirvinių" blynų, visai nieko (bus į mamą
lengvai atsisėda pati, laikoma už pažastų eina
kai gorja muzika linguoja į taktą (jau nuo pat tada kai išmoko sėdėt, bet mes nesupratom, kad ji šoka, aš maniau kad jai galvą sunku nulaikyt
Maniske tinginuke. 9 men., bet nesistoja, neropoja. Sliauzia vikriai, bet tik atbulom ir vis per peti atsisukus paziuri, kur atsidure
Atsiseda tik padavus pirstus, o pati bando sestis nuo pilvo, bet visada nugriuna
Uztai valgo gerai ivairu vaikiska maisteli ir tarpuose daug MP, taip pat ir nakti. Sveria 8,5 kg, turi 3 dantukus, sako mama, tete, baba, diadia.
Sveikutes...na mums devyni menesiukais...turim du dantukus, tai jau kai kandam tai kandam...
valgom viska, ragaujam jau is bendros lekstes...ir labai skaniai tai darom...
mokam ropoti tai jau labai senai, einam aplink lovos, palei sienas...moka stoveti nesilaikydama ir kiekviena diena vis ilgiau...padarom pora zingsniuku...
man tai buvo nepakartojama kai pamaciau kad ji zengia...
Vaikstom uz vienos rankytes...kai norim valgyti ar ant ranku tai eina link manes ir sako mama...o siaip tai visokiausius garsus tariam...mokam katutes ploti, labai sauniai gaunasi...dabar ploja ir ploja...jau ir atia gaunasi, bet nelabai matyt prasme dar supranta, nes sumaiso su katutem...
Kazko vandenukas nepatikt pradejo...
anksciau taip puikiai maudemes, o dabar kai sedim voneleje, zyziam, laikyt reikia, ir lipa is jos...
Vaikstom uz vienos rankytes...kai norim valgyti ar ant ranku tai eina link manes ir sako mama...o siaip tai visokiausius garsus tariam...mokam katutes ploti, labai sauniai gaunasi...dabar ploja ir ploja...jau ir atia gaunasi, bet nelabai matyt prasme dar supranta, nes sumaiso su katutem...
Kazko vandenukas nepatikt pradejo...
Mūsų stipruoliukui 9mėn.Kasdieną atrandame, kažką naujo.Nors niekada nebuvome įkėlę kojos į vaikštynę,tačiau apeiname pasilaikydami į baldus visą kambarį.Kur rankele pasiremti neįmanoma,padeda ropojimas.Naujausias pasiekimas-stovėti nesilaikant.Mokam ploti katutes,daryti mylu mylu,šokti(tūpčioti),varstyti spintelių duris.Patinka žaisti su indeliais ir virykle,''skaityti'' storais lapais knygutes.Vis daugiau šnekam:ma-ma,ak,ok,ka-ka-ka,o-pa-pa,ga...Mažylis supranta,kada jį šaukiam vardu,tuoj atskuba.Išdygę 2dantukai.Košes,daržoves,uogų,vaisių tyreles,jogurtą valgom su malonumu.Augam sveiki,linksmi ir laimingi,gal todėl,kad vis dar skanaujam mamos pienelį.
Mums 9,5 men. Stotis dar net ne bandom, atsisedam, bandom ropoti, eina laikomas už rankučių, kai nori valgyt rodo pirštų į mait. kedutę ir sako - niam. Mokam ijungt ir išjungt šviesą. Turim 4 dantukus, svoris 9,3 kg, ugis 73 cm. Katutes mokam ploti, ate parodom