Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnuo

Mano maziukei jau 9menesiai su trupuciu.Pagaliau ismoko ropoti,nors tai daro tik atbulomis,bet vistiek smagu biggrin.gif ,nes jau taip laukiau,negaliu.Sliauzt irgi pavyksta tik atgal.Jau po truputi bando stotis ir labai juokiasi,krykscia,kai pastatau ir laikau uz rankyciu biggrin.gif .Turime du dantukus,dygsta ir trecias.Zodziu,viskas su laiku,nors anksciau pergyvenau,kad neropojo,nesliauze,bet kaip pasipyle viskas,tai vienu metu biggrin.gif .Sekmes visoms mamytems ir ju mazuleliams 4u.gif
Atsakyti
Jau vaiksto mano pupa thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renytė @ 2007 08 23, 10:30)
Jau vaiksto mano pupa  thumbup.gif  wub.gif

Saunuole!Sveikinam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mano Deimanciuke jau irgi po truputuka pradeda vaiksciot, nedrasiai po kelis zingsniukus, bet vaizdelis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(persy @ 2007 08 23, 15:13)
mano Deimanciuke jau irgi po truputuka pradeda vaiksciot, nedrasiai po kelis zingsniukus, bet vaizdelis  thumbup.gif  wub.gif

Sveikinam ir Deimanciuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
jau ir musu padauziukui stuktelejo 9 menesiukai. 4u.gif be galo judrus ,ropoja greitai stojasi krenta vel bega bando pats atsistoti neisikibes,o isikibes jau senokai vaiksto,,truputi vienas pastovi,tik dar zengti bijo,sneka daug bet nesuprantamai isskyrus tete.rodo ate ate,labai patinka vaikai,net ant piesineliu.turim du dantukus,valgyt ypac megsta darzoviene su mesyte o svieziai raugtas agurkas didziausias skanumynas thumbup.gif
Atsakyti
Labustis 4u.gif
mano sunui taip pat 9 mėn. ropojam, sedim, atsistojam prisilaikydami, daug snekam-bababa, tetete ir pan. turim 2 dantis. valgom darzoves su mesa ir grudu koses ir MP (4 k. per diena). Siand pasisverem ir per 2men. +300g. Nu, nesuprantu-gydytoja sako viena maitinima su MP pakeisti misiniu(tipo,kad daugiau priaugtu), bet pieno atrodo turiu pakankamai visai pasimeciau.ka daryti???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(inga77 @ 2007 08 29, 10:40)
Labustis  4u.gif
mano sunui taip pat 9 mėn. ropojam, sedim, atsistojam prisilaikydami, daug snekam-bababa, tetete ir pan. turim 2 dantis. valgom darzoves su mesa ir grudu koses ir MP (4 k. per diena). Siand pasisverem ir per 2men. +300g. Nu, nesuprantu-gydytoja sako viena maitinima su MP pakeisti misiniu(tipo,kad daugiau priaugtu), bet pieno atrodo turiu pakankamai visai pasimeciau.ka daryti????  g.gif

Jei MP turi pakankamai, tikrai nesiūlyk vaikeliui to brudo. Nebent ryškiai alkanas ir neprivalges nuo MP. Bet jei sotus, tai kam dirginti skranduką. O ir tau pačiai MP pradės mažėti, jei mažiau papulį beduosi. Gal vaikiukas mažiau priaugo dėl to, kad daugiau judėti pradėjo?
Nors aš ne medikė, bet vis tiek siūlau dar palaukti bent mėnesį. Arba bandyk vietoje mišinio duoti ką nors savo gamybos - gal kokios košytės dar papildomai... Jei daktarytė įtaria, kad trūksta kokių maisto medžiagų, tegul ištiria vaikiuko kraujuką. Ir pasimatys viskas.

Mano dukrytė per 2 mėnesius irgi tiek pat priaugo. Bet tyrimai geri. Maisto medžiagų pakanka, nors ir nėra didelė valgytoja.

Panelė atsistoja prisilaikydama. Sparčiai ropoja į priekį, turi 6 labai aštrius dantukus, šneka mama, baba, amam, vava, tete, ate. Ploja katučių. Didelius reikalus daro į puoduką (netgi savaip bando prašytis: stena ir kraipo užpakaliuką).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumiux: 29 rugpjūčio 2007 - 18:56
QUOTE(Rucius @ 2007 08 20, 23:21)
Zinai mes irgi laukiam nesulaukiam dantuku virsuje g.gif Bet sako kuo veliau tuo tvirtesni ir sveikesni bus thumbup.gif
O taviskis ant puoduko pats prasosi blush2.gif ?
Maniskis nuo jogurto vemia schmoll.gif Tirsim krauja ir eisim pas gastrologa..

smile.gif Nu ne nesipraso ant puoduko, bet kaip pradeda steneti, sodinam ir padaro, jau supranta, kad cia tam reikalui skirta. O beto jo viduriukai kietoki, tai i pampersa sunku padaryti schmoll.gif
Jogurtuka mazius irgi atpila kartais, sako gastroenterologe, kad nuo kalcio, bet turi iki metuku praeiti...O as i naturalu jogurta idedu sauksta tyreles, tada maziau atpila, nes netaip rugstu...
Kaip jusu tyrimai?
Atsakyti
na, augam didėjam. Jau moka atsistoti ,atsisėsti ,ropoti ir pasilaikydamas vaikštinėja.
Labai supyksta jei išleidžiam ką nors pro duris į lauką, nes ir jis nori eiti.
Rytais pažadina visus ir nori, kad su juo žaistum.
Valgom ne tik MP bet ir košes daržovines,kruopines, mėsytę ir varškę , jogurtą vaisus.
patinka žiūrėti per TV reklamą.
Kai pasijaučia vienas tai kviečia sakydamas "EI".
Atsakyti
[quote=Jurgulė,2007 08 30, 12:34]
na, augam didėjam. Jau moka atsistoti ,atsisėsti ,ropoti ir pasilaikydamas vaikštinėja.

mano mazylis irgi auga, dar ir kaip...
Svoris 13.2 kg, ugis 88 cm. Gal Sabonis bus ? lotuliukas.gif
Vaiksto isikibes i sienas, lakioja kaip vejas su vaikstyne. Krausto visas spintas, nakti atsikelia viena karta - pavalgyti.
Pas mus jau 8 dantys, valgom ivairias darzoviu-mesos kosytes, jogurta, vaisius, grauzia dziuvesius.
Daug sneka - mama, papa, baba ir t.t Juokingiausia kai pradeda atkartoti garsus. Megdzioja (labai itikinamai) mikrobange, pagal muzika makaluoja rankomis vien zo linksma. Uz rankyciu laikomas, nelabai dar nori vaiksciot manau kad vaikstynes "kalte", siaip jau labai geras daiktas
tai tiek
Atsakyti
[quote=ViduxKLP,2007 08 31, 21:43]
[quote=Jurgulė,2007 08 30, 12:34]

mano mazylis irgi auga, dar ir kaip...
Svoris 13.2 kg, ugis 88 cm. Gal Sabonis bus ? lotuliukas.gif
Vaiksto isikibes i sienas, lakioja kaip vejas su vaikstyne. Krausto visas spintas, nakti atsikelia viena karta - pavalgyti.
Pas mus jau 8 dantys, valgom ivairias darzoviu-mesos kosytes, jogurta, vaisius, grauzia dziuvesius.
Daug sneka - mama, papa, baba ir t.t Juokingiausia kai pradeda atkartoti garsus. Megdzioja (labai itikinamai) mikrobange, pagal muzika makaluoja rankomis vien zo linksma. Uz rankyciu laikomas, nelabai dar nori vaiksciot manau kad vaikstynes "kalte", siaip jau labai geras daiktas
tai tiek
[/quote]

ogo kooooks doh.gif manau net saboni aplenks biggrin.gif matyt teveliai labai auksti. maniskis tai 9,1 kg ir 74cm siuo metu labai sunkiai dygsta virsutinis dantukas,tai strikuoja vaikinas tai tik geria arba valgo tik baranka ir arbuza visoms kosems burnyte uzcizupta schmoll.gif
Atsakyti