Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnuo

išmokom nulipti nuo lovos
kad užlipti mokam prisistumti dėžę
parodom ate(tik sau veidrody ir kai neprašo niekas)
ropojam kaip užvesta mašina, bet eiti bijom schmoll.gif , vaikštom su "pavadėliu"
dantu neaaa ir nematyti.
svoris 9,7kg ir 73cm
vakar ištisai važinėjom HAUCK mini traxx triračiu-nu buvo nerealu-po pardoškes ir prospektą atšlifavom ištisas 3valandas. PAAATIIKOO lotuliukas.gif

mumi jau greit 10mėn...nu bet dar čia pabuvom kiek 4u.gif
Atsakyti
sveiki,
mums spalio 1 bus 9 men.Mes jau mokam puikiai ropoti, isikibę vaikštome, namuose skriaudžia visi baldai doh.gif
rytais valgome mišinuka (aptamil 3) 210ml. ir dar kartais kokio jogurto ar varškytės pietums draržiovių su mesa 200g. pavakary košytės, kartais kai nori valgo tai ka ir mes o vakare dar valgome taip pat viska ka tevelai o nakčiai mišinukas 210ml.naktimis kartais ir dar valgome. kai buvo 8,5 men.sverėme 8 kg.ūgis 70cm.Turim 2 dantukus laukism kitų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUGUVA: 24 rugsėjo 2007 - 21:07
Išmokinau vaikį bartis bigsmile.gif biggrin.gif thumbup.gif kai kur nors nepralenda ar kas nors ntinka, sako bar-bar-bar thumbup.gif lotuliukas.gif sakau, eik, pasibark, tai jis bar-bar-bar lotuliukas.gif
Atsakyti
mums irgi jau geri devyni mėn. 4u.gif
turim du dantis apačioj ir labai keistai pradėjo augti ne du viršutiniai (zuikiški), o iltys blink.gif , tai atrodo kaip vampyriukas su ta viena išlindusia iltimi. biggrin.gif
o šiaip tai labai laukiu, kada jau eis pati, bet vis niekaip neišeina - labai bijo, nes porą kartų taip plojosi... doh.gif
Atsakyti
mano maziukei devyni menesiai, jau turi keturis dantukus. moka atsistoti, atsisesti, ropoti. rodo atia, moka labai graziai pasimaivyti. labai megsta atsistojus lovyteje laikydamasi i krasta sokineti. jau laukiu nesulaukiu kada prades vaikscioti ax.gif
Atsakyti
mano mazajai milzinukei 9,5 menesio smile.gif sveriam 11,300kg, ugis 82, turim devynis dantis, ropoti pradejo neseniai, labai megsta vaikshtyne, lenda visur ir viska ragauja, valgo daug ir daznai ir viska, bandau susiaurint valgiarashti - nesigauna, reikalauja valgio smile.gif moka ploti katuchiu, raukyti nosyte, maivytis, gudriai prisimerkti, nakti keliasi 1000 ir viena karta (nezinau kodel), mishineli "Semper" geriam ryte ir vakare, dar nezinom, kas per daiktas tas naktipuodis (reikes pabandyti smile.gif )turim daug oziuku, kuriu pagalba gaunam ka norim . Ievute antrasis mano stebuklas , pirmajam stebuklui jau ashtuoniolikti smile.gif
Atsakyti
sveikos, mamytes. musu gintareliui jau greit bus 10 men. 4u.gif o db laaaabai isdykes vaikas doh.gif nori tik vaiksciot, tai, kad ir visa diena vaiksciotu isikibes i mano rankas... o mano vargse nugara doh.gif valgo daug ir viska thumbup.gif sveriam virs 10 kg. ka mokam: rodo atia atia, maivosi, parodo kur sukasi skalbianke, kur lempa, sako ate ir tete, baba, mama tik 2 kart pasake, atsistoja lovytej, manieziuky, vartosi kaip paseles, ropoja nekaip, bet bando g.gif, viska ciumpa, traukia zemyn, meta... doh.gif turim ozy...jei jau paguldai, tai vaje vaje...triuksmas didziausias, o pampersiuka pakeist reik, tai ir gaudai po visa lova doh.gif bet laaabai myliu ir dziaugiuos savo mazuoju vyruku biggrin.gif laukiu kada jau pats vaikscios...linkim ir kitom mamytem kantrybes, o vaikuciam pabiruciam greiciau augt 4u.gif tiesa, turim 8 dantukus thumbup.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre g: 27 rugsėjo 2007 - 19:52
sveikos mamytes,kaip smagu kai mazytei musu greit bus 10men. Neseniai sveremes jau sveria 8800g ir 73cm,kaip pastebejau visu panasiai sveria,ypac mergaites.Jau moka pastoveti nesilaikydama,labai nori vaikscioti,tik nevisada iseina,dar kojytes nelabai stiprios.Moka jau saule vire rodyti ir ploti i stala kai reikia.Kadangi turi 5metu sese tai viska mokosi is jos.
Atsakyti
labukas mums ir 9 su trupuciu,tuurim4 dantis,ropot mokam tik truputi, vis darom mansta stoja seda stoja seda lotuliukas.gif ,pati isikibus paeina ,valgo mamos ruosta maista ,varskytes surelius,bananus,sausainukus dziuveselius,geria pagrinde misinuka ir retai kadfas arbatyte, miega su prabudimais 3-5 kartu,i ryta imigus miega iki9-10 tai tiek kogero smile.gif
Papildyta:
dar moka ate rodyt penkis duot saule vire daryti sveriam 9,350 ugis 75cm
Papildyta:
oi dar sako mama teti baba ir dainuot moka
Papildyta:
QUOTE(RaimeA @ 2007 09 26, 21:43)
mano maziukei devyni menesiai, jau turi keturis dantukus. moka atsistoti, atsisesti, ropoti. rodo atia, moka labai graziai pasimaivyti. labai megsta atsistojus lovyteje laikydamasi i krasta sokineti. jau laukiu nesulaukiu kada prades vaikscioti  ax.gif

matau kad musu mergytes ta pacia diena gime smagu kai yra vienadieniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laura-jur @ 2007 09 29, 17:17)
matau kad musu mergytes ta pacia diena gime smagu kai yra vienadieniu

maniškis bernas irgi gimė 12 18 ax.gif
Atsakyti
Pagaliau turim pirmąjį dantuką thumbup.gif clap.gif clap_1.gif yahoo.gif assa.gif kaip ilgai mes jo laukėm...... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mums jau 9menesiai ir 3 dienas.
Mes jau žigiuojam pirmus žingsnius ir su kiekviena diena vis daugiau ir daugiau.
Sveriam 8,400 kg,o ugis 74cm.
Valgom mišinuka,po 150 ml,košytes,vaisiu tyreles,vis daugiau ragaujam nuo bendro stalo.Labai megstam žirneliu pertrinta sriuba blush2.gif,avietes,obuoliukus.Tik kad mesos jau nebenori.Vakare yra tradicija valgyt varške.
Turim jau 2 dantukus apačiuoje ir 2 viršuje.Tfu-tfu išgyvenom labai ramiai.
Žaidžiam su maže "pagauk mane,o aš tave" tongue.gif Labai megsta padet virtuvei,koki puoda išimt,šaukštais pabarškint.
Aiškiai sakom mama,tata,baba.O kai ryte atsikeliam ir labai valgyt norim tai šaukiam ajajai.
Miega 2 kartus diena,po prišpiečiu ir po pietu.Visa nakti išmiega.Bet jau 7 ryto keliames doh.gif
Prašomes ant puoduko sako a-a-a.Bet kad tik kai siusiuko nori.Dar nesupranta kai nori dideli reikala padaryt blush2.gif
Atsakyti