Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnuo

Matukui jau 9 men ir 8 dienos biggrin.gif
ugis 73cm svoris 9,600kg
turim 4 dantukus lotuliukas.gif
Mokam šliaušti,patys atsistojam lovytej smile.gif isikibę i vežimuką patys einam bet labai negaug biggrin.gif
ryte gerem pienuka,prieš pietus valgom tyrele arba oduoį,bananą...ir pienuku uzsigerem,per pietus valgom daržovių košę arba su mėsyte ir žinoma pienukas,pavakarei grūdų košyte,vakariene kokia nors pieniska košyte ir neišvengemai pienuko 2.gif naktipiecei pienukas blush2.gif
Diena miegam 3 kartus vidutiniskai po valanda thumbup.gif
Nakti valgom viena karta ir seip raminames su mamos papuku blush2.gif
Nakcei einam miegoti apie 23.30 o ryte kelemes 9 o kartais net 10 clap.gif
Zodziu niekuo negaliu skustis smile.gif galiu tik pasidziugti kad turiu AUKSINI BERNIUKA clap.gif
Zinoma pabudes demesio reikalauja rolleyes.gif nuvaro visus nuo koju lotuliukas.gif
Sabo tete,ate,mama ir dar daug visko savo kalba ok.gif
Zino kur yra LEMPUTE lotuliukas.gif tetukas,mamyte ir pelytes nosyte biggrin.gif
Tai tiek Galeciau rasyti ir rasyti apie savo angeliuka blush2.gif na kaip ir kiekviena mama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eva 777 @ 2007 12 12, 17:05)
Matukui jau 9 men ir 8 dienos biggrin.gif
ugis 73cm svoris 9,600kg
turim 4 dantukus lotuliukas.gif
Mokam šliaušti,patys atsistojam lovytej smile.gif isikibę i vežimuką patys einam bet labai negaug biggrin.gif
ryte gerem pienuka,prieš pietus valgom tyrele arba oduoį,bananą...ir pienuku uzsigerem,per pietus valgom daržovių košę arba su mėsyte ir žinoma pienukas,pavakarei grūdų košyte,vakariene kokia nors pieniska košyte ir neišvengemai pienuko 2.gif naktipiecei pienukas blush2.gif
Diena miegam 3 kartus vidutiniskai po valanda thumbup.gif
Nakti valgom viena karta ir seip raminames su mamos papuku blush2.gif
Nakcei einam miegoti apie 23.30 o ryte kelemes 9 o kartais net 10 clap.gif
Zodziu niekuo negaliu skustis  smile.gif galiu tik pasidziugti kad turiu AUKSINI BERNIUKA clap.gif
Zinoma pabudes demesio reikalauja rolleyes.gif nuvaro visus nuo koju lotuliukas.gif
Sabo tete,ate,mama ir dar daug visko savo kalba ok.gif
Zino kur yra LEMPUTE lotuliukas.gif tetukas,mamyte ir pelytes nosyte biggrin.gif
Tai tiek Galeciau rasyti ir rasyti apie savo angeliuka  blush2.gif na kaip ir kiekviena mama smile.gif

SVEIKINU SU AUKSINIU BERNIUKU thumbup.gif
Atsakyti
mano maziukui uz poros dienu irgi 9 menesiukai
sveria 9,200kg 75cm
turim tik viena dantuka,antras tuoj pasirodis
moka:sedeti,stoveti,ropoti,vaikscioti palei baldus,rodo ate ate,duoda ranka pasisveikinti,megsta savo nosyte priliesti prie manosies ir ziureti i akys blink.gif duoda bucki,sako ma ma te te ir dar dauk ka savaip miega 2kart po 1,5val.
valgo:grudu kosites be pieno,darzoviene su miesa,tyreles,dziuvesius,bananus megsta,siandien daviau paragauti mandarino tai baisiai patyko rolleyes.gif
nakti daznai atsibunda,diena gerai miega,maudom 2 kart per savaite,seip labai linksmas,visur lenda irgi megsta kompa ,mobiliakus, laidus,puodus,saukstus ir labai myli savo briedi ,be jo neuzmiega schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(zamke @ 2007 12 11, 19:49)
Oho, na jus ir valgot daug doh.gif  Bet sveriat normaliai, kaip ir mes, matyt tiek leliukui reikia thumbup.gif

zamke, idomu, kokia varskyte duodat leliukui?, man gydytoja liepe paciai daryt is ekologisko pieno- tik mazylei ji l. nepatiko, net su rankyte is burnos ismete, ko dar niekat nedare doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola10: 12 gruodžio 2007 - 18:00
QUOTE(jola10 @ 2007 12 12, 18:54)
zamke, idomu, kokia varskyte duodat leliukui?, man gydytoja liepe paciai daryt is ekologisko pieno- tik mazylei ji l. nepatiko, net su rankyte is burnos ismete, ko dar niekat nedare doh.gif

yar PIRKTI MIAU VARSKYTE,VAIKUCIAI LABAI VALGO
Atsakyti
Jo,mes valgom Miau, dar yra Joy Vaikams, irgi labai megsta maniskis ja, Danonki daviau, bet kad nelabai jau ji sveika
Atsakyti
katik vaikutis padare pirma zingsni, wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif swoon.gif
taigi jungiames prie vaiksciojanciu leliuku blush2.gif blush2.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2007 12 12, 22:51)
katik vaikutis padare pirma zingsni,  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  swoon.gif
taigi jungiames prie vaiksciojanciu leliuku  blush2.gif  blush2.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif

sveikinimai,sveikinimai pradejus vaikscioti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zamke @ 2007 12 12, 21:56)
Jo,mes valgom Miau, dar yra Joy Vaikams, irgi labai megsta maniskis ja, Danonki daviau, bet kad nelabai jau ji sveika

As manau iki metu geriausia vaikuj jogurtas o ne varske,varske sunkus maistas tokiam maziukui! smile.gif
Atsakyti
mano mazyte labai megsta miau varskyte sukerta visa indeli ir dar nori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugutele: 13 gruodžio 2007 - 12:25
QUOTE(gugutele @ 2007 12 13, 13:24)
mano mazyte labai megsta miau varskyte sukerta visa indeli ir dar nori.

MAN ATRODO IR MAMYTE SMEGSTA MIAU VARSKYTE
Atsakyti
QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 12 13, 16:25)
MAN ATRODO IR MAMYTE SMEGSTA MIAU VARSKYTE

jus turit omeny Miau- ta Zemaitijos pieno?, pati esu jos ragavus, ji labai saldi doh.gif , nenuostabu kad leliukams patinka mirksiukas.gif , o jogurtukus duodat irgi ale Miau?
man tik klausimas ar tai sveiki produktai?, uzrasas vaikams dar nieko nereiskia :g.gif
man gydytoja irgi sake daryt tik paciai ir tik is ekologisko pieno "Dobilas" virt.

Tiesa , isbandziau ta "Mazas" su vaisiais ir 5 % VARSKES, tai skaniai valge thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola10: 15 gruodžio 2007 - 23:13