Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnuo

smile.gif sveiki,mums 9 mėn ir 11 dienų,sveriam-9,9kg,ūgis 76cm,dantukai trys,tuoj ir ketvirtas išlys thumbup.gif per kambary vienas pereina jau nuo 8,5mėn,o dabar jau kaip tikras vyrukas iš vieno kambario į kitą žingsniuoja,atsargus lygsvarą laiko,bet būna ir bumsiukų-ko iš tokio nykštuko norėti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryt @ 2008 02 13, 20:24)
smile.gif sveiki,mums 9 mėn ir 11 dienų,sveriam-9,9kg,ūgis 76cm,dantukai trys,tuoj ir ketvirtas išlys thumbup.gif per kambary vienas pereina jau nuo 8,5mėn,o dabar jau kaip tikras vyrukas iš vieno kambario į kitą žingsniuoja,atsargus lygsvarą laiko,bet būna ir bumsiukų-ko iš tokio nykštuko norėti  thumbup.gif

oho koks saunuolis thumbup.gif , mes tai tik su pagalba kambari pereinam tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryt @ 2008 02 13, 20:24)
smile.gif sveiki,mums 9 mėn ir 11 dienų,sveriam-9,9kg,ūgis 76cm,dantukai trys,tuoj ir ketvirtas išlys thumbup.gif per kambary vienas pereina jau nuo 8,5mėn,o dabar jau kaip tikras vyrukas iš vieno kambario į kitą žingsniuoja,atsargus lygsvarą laiko,bet būna ir bumsiukų-ko iš tokio nykštuko norėti  thumbup.gif

tikrai koks šaunuolis thumbup.gif stiprus vaikiukas 4u.gif

mes vaikštom už rankučių, o jei už pažastų paimi, tai bėgiojam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 02 17, 14:06)
tikrai koks šaunuolis thumbup.gif stiprus vaikiukas 4u.gif

mes vaikštom už rankučių, o jei už pažastų paimi, tai bėgiojam lotuliukas.gif

o mes jei paiimam uz pazastu , tai einam arba tupciojam bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif na šivakar tai išvis nustebino,negana to kad eina kaip motoriuku užvestas,bet jau ir laipiot visur pradėjo biggrin.gif ant savo naktipuodžio užsiropštė,pasistiebė ir vandenį nuleist norėjo tualete smile.gif o pas močiutę kai nuvažiavo tai po visą trobą-šurum burum thumbup.gif
Atsakyti
sveiki ! mano sūneliui 9 mėnesiai ir 17 dienu mes turim 6 dantukus:) sveriam 10kg200gr. Ropojam, atsistojam bandom žingsniuoti laikidaamiesi už baldu. Jau padarėm pirma savarankiška žingsni. Laikydamasis už ranku labai mėgsta šokti, savo kalba dainoti . Jau sako baba - senelė, aba- teta, tėti, retkarčiais mama, o šiaip mane kviečia sakydamas amam. Mėgsta žaisti su žaislais su jeis šneketis. Kai sūneliui metu kamoliuka jis bando atkartoti ta judesi smile.gif ir is vis bando kopijoti tėvelius. Iki šiol maitinu savo pieneliu, bet jau ne kaip pagrindinis valgis, o kaip gierimas. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,mano dukrytei 9.5men.,stovim,sedim,ropojame,vaiksciojame uz rankyciu,daug kalbame savo kalba biggrin.gif ,plojame ladutes clap_1.gif ,darome ate ate,padarome siusiuka i puoduka,jau valgome zuvi ir su karves pienu virtas kosytes,geriame MP.Stai tokie musu pasiekimai blush2.gif
Atsakyti
Mano berniukui jau 9men ir 4 dienos, bet jis dar pats net neatsiseda, dar pries koki pusantro men tik pradejo vartytis, labai jau viska darom letai.. Valgom ir tyreles ir koseles ir viska ka mes patys.. smile.gif
Atsakyti
Mums ne uz ilgo 9 menesiukai, sveriam apie 11 kilu, tai ilgiau panesiojus ir rankas paskausta... biggrin.gif nemegsta mazis gulet ant pilvo, tai nei ropoja, nei sliauzia, itariu kad is kart zingsniuot prades g.gif sedim kuo puikiausiai nuo 5.5 menesiu, ir neseniai pats atsisedo thumbup.gif kai laikom uz rankuciu, zingsniuoja issijuoses, kartais net uzpakaliukas nespeja begt is paskos lotuliukas.gif ryte valgom vaisine tyrele, per pietus mesine/darzovine kose, o vakare pieniska, dazniausiai avizine kosele, o tarpais geria misinuka, grauzia duoniukus smile.gif jau kelinta diena kaku daro i puodeli, ir baisiai buna patenkintas smile.gif sako ate ate ir moja rankute, sneka mama tete baba ir visokia kitokia kalba smile.gif
Atsakyti
sveiki mano vardas OVEJA man 9men ir 15 d.turiu 6 dantukus ,valgau viska clap.gif
Atsakyti
QUOTE(oveja @ 2008 02 23, 11:50)
sveiki mano vardas OVEJA man 9men ir 15 d.turiu 6 dantukus ,valgau viska clap.gif

smile.gif šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
blush2.gif dekui 4u.gif
Atsakyti