QUOTE(auroryt @ 2008 02 13, 20:24)
oho koks saunuolis
QUOTE(auroryt @ 2008 02 13, 20:24)
tikrai koks šaunuolis
mes vaikštom už rankučių, o jei už pažastų paimi, tai bėgiojam
QUOTE(Meina @ 2008 02 17, 14:06)
tikrai koks šaunuolis
stiprus vaikiukas
o mes jei paiimam uz pazastu , tai einam arba tupciojam
sveiki ! mano sūneliui 9 mėnesiai ir 17 dienu mes turim 6 dantukus:) sveriam 10kg200gr. Ropojam, atsistojam bandom žingsniuoti laikidaamiesi už baldu. Jau padarėm pirma savarankiška žingsni. Laikydamasis už ranku labai mėgsta šokti, savo kalba dainoti . Jau sako baba - senelė, aba- teta, tėti, retkarčiais mama, o šiaip mane kviečia sakydamas amam. Mėgsta žaisti su žaislais su jeis šneketis. Kai sūneliui metu kamoliuka jis bando atkartoti ta judesi
ir is vis bando kopijoti tėvelius. Iki šiol maitinu savo pieneliu, bet jau ne kaip pagrindinis valgis, o kaip gierimas.
Sveikos,mano dukrytei 9.5men.,stovim,sedim,ropojame,vaiksciojame uz rankyciu,daug kalbame savo kalba
,plojame ladutes
,darome ate ate,padarome siusiuka i puoduka,jau valgome zuvi ir su karves pienu virtas kosytes,geriame MP.Stai tokie musu pasiekimai
Mano berniukui jau 9men ir 4 dienos, bet jis dar pats net neatsiseda, dar pries koki pusantro men tik pradejo vartytis, labai jau viska darom letai.. Valgom ir tyreles ir koseles ir viska ka mes patys..
Mums ne uz ilgo 9 menesiukai, sveriam apie 11 kilu, tai ilgiau panesiojus ir rankas paskausta...
nemegsta mazis gulet ant pilvo, tai nei ropoja, nei sliauzia, itariu kad is kart zingsniuot prades
sedim kuo puikiausiai nuo 5.5 menesiu, ir neseniai pats atsisedo
kai laikom uz rankuciu, zingsniuoja issijuoses, kartais net uzpakaliukas nespeja begt is paskos
ryte valgom vaisine tyrele, per pietus mesine/darzovine kose, o vakare pieniska, dazniausiai avizine kosele, o tarpais geria misinuka, grauzia duoniukus
jau kelinta diena kaku daro i puodeli, ir baisiai buna patenkintas
sako ate ate ir moja rankute, sneka mama tete baba ir visokia kitokia kalba
sveiki mano vardas OVEJA man 9men ir 15 d.turiu 6 dantukus ,valgau viska
QUOTE(oveja @ 2008 02 23, 11:50)