Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėnuo

QUOTE(luckylein @ 2008 01 07, 01:03)
mano sunus diena taip pat mazai miega,bet uz tai nakti ismiega.Apie 19 val.
pamaitinu,20.30 eina miegoti,apie 6 val.ryte atsibunda,pamaitinu,ir vel jis uzmiega iki
panasiai 9val.
O siaip diena reikalauja daug demesio,vienas paguldytas ilgai nezaidzia.Sveria apie
8kg,70cm,apsivercia ant pilvo ir atgalios,turi du dantukus.

unsure.gif unsure.gif Ogo , jau ir su dantukais vyriškis:D Mano anelytė nakti tai miega kažkur nuo 11-12 ir iki kokiu 9-10 ryto, bet valgo nakti neatsimerkus kokius 3-4 kartus.
Atsakyti
Mums iki sios dienos didziausia problema - miegas. ( dukrytei 4.5 men, maitinu tik MP). Diena miega 4 kartus po 40 min ( kaip laikrodis), vakare guldome apie 24 val. Jei pietini karta dar po miego duodu pavalgyti, dar uzsnusta kokiai valandai. Bet nakti - linksmiausia dalis - einu miegoti nezinodama kas ir kaip. Tai tik 3 kartus keliasi, tai uzeina ir kelinejasi kazkuri laikotarpi kas pusvalandi ( supu lovyte, nes tiek maitinti jau nera is ko). Tai nebloga savaite uzeina - tai reiskia - kad kelesi tik 3, 6 ir 8 val. Dabar rytais nuo 5iu kelinejuosi kas 20 - 30 min. ir t.t. Visos nakties nesu ismiegojusi. Sako - neleisk diena tiek miegoti. Negaliu. Galetu uzmigti ir zemyn galva laikoma (juokauju...). Daktare sake - charakteris, niestumo padariniai, isaugs.... ( dirbau ir naktimis triuksmingame darbe). Ir dar pridure, kad ne ''lele nusipirkome''.
Kiti siulo jau pradeti primaitinti. Mano gydytoja - pries ( p.s. gera gydytoja, pasitikiu). Vyras irgi - nieko dar nekisk, as padesiu.
Maudau raminanciu zoleliu vonelese, vaikstom i manksteles. Bandau sveikai nuvarginti, paraminti neramia ir linksma isdykele. Bet...
Beje, drauge matino tik MP iki 6 menesio pabaigos, tai vaikas nors dabar jau visko prisivalgo, toliau daznai kelinejasi ne tiek valgyti, kiek del motinos prisiglaudimu. Tipo priprato.?????

Taip ir gyvenam... Linkejimai negalincioms issimiegoti. As jau pripratau. Svarbiausia - nusiteikti. Stengiuosi kazka keisti, eksperimentuoju truputi, ir laukiu...
Atsakyti
Mes jau vartomes, paguldyti ant pilvo atsiremiam istiestom rankytem, isikibe i mamos a rtecio pirstus atsisedam ir atsistojam, siekam zaisliuko ir kartais jau ji pagriebam.Viaskas aplinkui jau labai domina, turim savo kapriziuku, kalbos nors vezimu vezk, bandom paliesti lialia kuri yra veidrodyje.Domimes mazais vaikuciais, bandom sliauzti, bet greit atsibosta nes nelabai pavyksta.Grauziam viska kas papuola, nes jau niezti dantenas.Diena miegam mazai gal tik pora valandu bendroj sumoj, bet nakti ismiegam 10-12 valandu pabusdami tik valgyt.
Atsakyti
QUOTE(Andza @ 2008 01 07, 08:54)
unsure.gif  unsure.gif Ogo , jau ir su dantukais  vyriškis:D  Mano anelytė nakti tai miega kažkur nuo 11-12 ir iki kokiu 9-10 ryto, bet valgo nakti neatsimerkus kokius 3-4 kartus.

Pabandyk pagerti melisų (geriausia natūralios, o ne iš pakelių) arbatos, per tavo pienelį ji pateks mergytei, gal bus ramesnė. Dar girdėjau nuomonę, kad vaikučiai per šildymo sezona labiau ištrokšta naktį, todėl dažniau zyzia...
Atsakyti
QUOTE(KristinaP12 @ 2008 01 07, 16:17)
Pabandyk pagerti melisų (geriausia natūralios, o ne iš pakelių) arbatos, per tavo pienelį ji pateks mergytei, gal bus ramesnė. Dar girdėjau nuomonę, kad vaikučiai per  šildymo sezona labiau ištrokšta naktį, todėl dažniau zyzia...

O melisa ir mėta nemažina pieno?
Atsakyti
Kagi mums irgi jau uz 12 dieneliu bus 4 menesiukai.Esam labai stiprus ir judrus (taip pediatre sake)Labai jau noretume sedeti, bet mama neleidzia lotuliukas.gif Zaisliukai jau nuciupineti ir paragauti visi lotuliukas.gif o ir kosyciu HIPP jau ragaujame.Tik va bandziau naktim duoti tik vandenuka,o ne misinuka tai labai prastai miegot pradejo taigi teko gryst prie senu iprociu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Andza @ 2008 01 07, 17:50)
O melisa ir mėta nemažina pieno?

Melisa tikrai nemažina-mano žiniomis ir mano patirtimi , o mėta kiek girdėjau - mažina.
Atsakyti
QUOTE(KristinaP12 @ 2008 01 07, 19:25)
Melisa tikrai nemažina-mano žiniomis ir mano patirtimi , o mėta kiek girdėjau - mažina.

Ačiū, reiks pabandyt bigsmile.gif
Atsakyti
Labas mamytės smile.gif Mano panelei šnd suėjo 4 mėn smile.gif balius smile.gif va buvom pas gydytoją, tai sakė didelė panelė sveriam 7,200kg ir esam 66cm ūgio smile.gif Na maniškė apsiverčia truputėli bet sunkiai. Miega gerai, eina miegot 22:30 kažkur, priklauso, kada paskutinis valgymas ir miega iki 7 kažkur, tada pavalgo ir dar miega iki kokiu 9:30. Diena miega apie kokias 5 valadanas, kieme apie 3 ir šiaip namie dienos meėtu nusndaudžia mamai ant rankų smile.gif panelės nuotaika pagerėjo, nes mišinuką pakeitėm ir pasibaigė problemėlės kurios buvo užklupę. Va žaisliuką puikiausiai siekiam, jau visada pasiima į rankas, patinka labai tox apelsinas smile.gif valgyt košytes pradėsim tik sekmadienį, bet mums gydydtoja patarė pradėti nuo morkos, o vaisi tik po kelių savaičių smile.gif keista kaip skirtingai mamos maitina kūdikėlius smile.gif Šiaip sakyčiūau panelė stipri, nors ne tokia stipri kaip čia kai kurie leliai smile.gif bet manau pasivysim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shrekiuke: 09 sausio 2008 - 12:42
QUOTE(shrekiuke @ 2008 01 09, 11:41)
Labas mamytės smile.gif Mano panelei šnd suėjo 4 mėn smile.gif balius smile.gif

sveikinam menesiadienio proga 4u.gif
mes ir vakar pasisverem ir jau 70cm ir 8210g. jau paragavo morkyciu ir bananiuko. megstamiausi uzsiemimai kandzioti mamos pirsta kas kart tikrinant kiek nukando lotuliukas.gif ir guleti ant pilvuko ir pasiremus rankytemis ziuret kas vyksta aplinkui. visiskai nepripazista buteliuka
Atsakyti
na mes siandien buvome pas gydytoja ir sveriame 6700g o ugis 64cm. mes nesivartome bet labai noriai bendraujame ir reikalaujame demesio. augame greitai ir svarbiausia sveikos ko palinkesime ir kitiems biggrin.gif
Atsakyti
sveikos ir as noriu pasidziaugti savo mazyliu,mums jau 4men ir 11d.sveriam 8kg. o ugis 67cm.esam labai linksmi sypsomes ir sypsomes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ,labai megsta demesi,nori visuomet bendrauti bigsmile.gif ,megsta zaisti su ivairiais barskuciais pats juos pasiima,viska kisasi i burnyte daug kalba gathering.gif megsata ziuret talevizoriu o pries uzmiegant pasiklausyti muzikeles,viska noriai valgo essen.gif ,tik vat toks truputi tinginelis yra dar nelabai vartosi vacation1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sakirrrrra: 12 sausio 2008 - 16:03