Įkraunama...
Įkraunama...

Tuskulėnų vidurinė mokykla

QUOTE(Dorimeja @ 2011 08 24, 14:20)
Mums pasisekė pagauti kažką iš raštinės nuvažiavus į mokyklą, tai sužinojom į kurią klasę papuolėm, tačiau informacijos išties mažai. Dar turim vilčių "įsiprašyti" į dailės klasę, girdėjau, kad šiemet jas formuoja 2... ax.gif

o, vadinas daug norinčių rolleyes.gif ir mes tarp jų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cubanwomen @ 2011 08 22, 12:36)
Užsirašėm, valioo! :-)

QUOTE(Dorimeja @ 2011 08 24, 14:20)
Mums pasisekė pagauti kažką iš raštinės nuvažiavus į mokyklą, tai sužinojom į kurią klasę papuolėm, tačiau informacijos išties mažai.

Bet kaip galima tikėtis kažkokios informacijos apie klasių sudėtį, jei yra tokių, kurie tik šiom dienom užsirašė blink.gif , tai užtai turbūt ir galutinių klasių sąrašų dar nėra ... (jau pradedu galvoti, kad mes kažkokie nenormalūs, kad užsirašinėjom vasario mėn.) Pagal taisykles galutinė data užsirašyti, berods, rugpjūčio 25 d., tai tada matyt ir bus galutiniai sąrašai.

Dėl dailės klasių - ir aš girdėjau, kad bus dvi, nes labai daug norinčių smile.gif
Atsakyti
o mes dar sausio mėn. užsirašėm, bo prigąsdino kolegos, jog paskui į norimą mokyklą papult bėdų būna.
na o bet tačiau, kadangi ši mokykla mums pagal teritoriją priklauso, tai gal ir ankstokai biggrin.gif
Užtat ramu buvo po užsirašymo cool.gif
Atsakyti
O štai ir taip laukti sąrašai clap.gif

Pirmų klasių mokinių sąrašai

Mes b klasėje, su kuo būsim klasiokai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(helli @ 2011 08 25, 00:38)
O štai ir taip laukti sąrašai  clap.gif

Pirmų klasių mokinių sąrašai

Mes b klasėje, su kuo būsim klasiokai   4u.gif

thumbup.gif
daugiau nei 80 pirmokų... šaunu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumė*: 25 rugpjūčio 2011 - 08:03
mes C
Atsakyti
O mano mažoji bus A-kė thumbup.gif
Jau nebe dienas, o valandas skaičiuoja iki mokyklos lotuliukas.gif
Tik va kaip reikės abu suderint - šventės tai skirtingu metu vaikams, o važiuosim į mokyklą visi kartu, nuo pat ryto. Tai sūnui teks sudalyvaut ir pas sesę, matyt. Dukart šventė bus. smile.gif Nors jam gal ir ne šventė g.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės.
Norėjau pasidalinti informacija, gal kam bus naudinga smile.gif
Mūsų įstaigoje vykdomas projektas, kuriame gali dalyvauti vaikai nuo 6 iki 10 metų. Šio projekto tikslas sudaryti sąlygas šeimoms derinti šeimos ir darbo įsipareigojimus. Veikla - vaikų iki 10 m. neformalus užimtumas, vykdomas pagal asmenybės ugdymo programą „Aš esu kūrėjas“ taip pat taikoma dailės terapija.
REIKALAVIMAI TIKSLINEI GRUPEI: dirbantys tėvai, kurių pajamos ne didesnės nei 1050,00 Lt vienam šeimos nariui „į rankas“, vaikų amžius – nuo 6 iki 10 metų.
VIETA: Verkių g. 44, Vilnius (Šiaurės miestelis)
LAIKAS: pirmadienį – penktadienį 12:00 – 18:00 val.
PRIORITETAI TEIKIAMI VIENIŠOMS MAMOMS/TĖČIAMS
PASLAUGA NEMOKAMA!
KREIPTIS: mob.tel. 865514136 El.p. projektai@rafaelis.lt
Atsakyti
QUOTE(ziuzeppe @ 2011 09 07, 11:33)
Sveikos, mamytės.
Norėjau pasidalinti informacija, gal kam bus naudinga smile.gif
Mūsų įstaigoje vykdomas projektas, kuriame gali dalyvauti vaikai nuo 6 iki 10 metų. Šio projekto tikslas sudaryti sąlygas šeimoms derinti šeimos ir darbo įsipareigojimus. Veikla - vaikų iki 10 m. neformalus užimtumas, vykdomas pagal asmenybės ugdymo programą „Aš esu kūrėjas“ taip pat taikoma dailės terapija.
REIKALAVIMAI TIKSLINEI GRUPEI: dirbantys tėvai, kurių pajamos ne didesnės nei 1050,00 Lt vienam šeimos nariui „į rankas“, vaikų amžius – nuo 6 iki 10 metų.
VIETA: Verkių g. 44, Vilnius (Šiaurės miestelis)
LAIKAS: pirmadienį – penktadienį 12:00 – 18:00 val.
PRIORITETAI TEIKIAMI VIENIŠOMS MAMOMS/TĖČIAMS
          PASLAUGA NEMOKAMA!
KREIPTIS: mob.tel. 865514136  El.p. projektai@rafaelis.lt

kokia įstaiga ir kas per projektas? nes skamba kaip eksperimentas unsure.gif
idėja tikrai gera, tik vat tas 1050 - per didelės žirklės...
Atsakyti
ar yra pirmokėlių mamyčių, besinaudojančių prailginta klase? įdomu būtų patirtim pasidalint

ne itin malonią patirtį apturėjau unsure.gif
visą laiką buvo deklaruojama, kad prailginta klasė - 2 Lt/val. Bet šią sav. pasakė - yra fiksuotas mokestis - 8 Lt. Prailgintoj klasėj buvom tik porą valandų, tai realiai gavosi 4 Lt/val. Smulkmena, aišku, bet, kai žinau, kaip turi būti, nemaloniai nuskambėjo. Bandžiau aiškintis, tai pradėjo moralizuoti - "mes už jūsų vaikų gyvybes atsakingos" blink.gif
pasirodo prailgintoj klasėj vaikui yra gyvybės grėsmė blink.gif

Atsakyti
Del pailgintos grupes apmokejimo.
Mokytojos gali imti mokesti tik uz faktiskai prabuta laika. Sios nuostatos laikosi ir mokyklos vadovybe. Man irgi yra iskile klausimu del apmokejimo uz sia paslauga. Kol kas sprendziam smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

Noreciau suzinoti informacijos apie siumetiniu ketvirtoku mokytojas Braziuniene, Cerniauskiene, Charuziene ir Lukoseviciene. Kokie butu atsiliepimai apie ju gebejima dirbti su vaikais, vaiku paruosima ir kitus aspektus?

Taip pat noreciau suzinoti, ar pradinukai mokykloje mokosi atskirame korpuse nuo vyresniu mokiniu. Is anksto aciu uz info 4u.gif
Atsakyti