Įkraunama...
Įkraunama...

Wizz Air

QUOTE(Liutukeee @ 2011 04 07, 18:13)
Dekui uz issamia info! 4u.gif
Reiskia viskas gerai.

Na va,prasideda  doh.gif Man drauge nupasakojo,kad Wizzair pastoviai tokius siurprizus darydavo kai anksciau skraidydavo is Londono i Lietuva. doh.gif Sake,kad net pries savaite pakeisdavo skrydzio data. verysad.gif
Labai tikiuosi,kad mums taip nenutiks.Ir isvis butu gerai,kad tokiu nesamoniu nebutu. doh.gif
O siaip tai ji sake,kad skambindavo i Skambuciu centra aiskintis.Tai turbut ir jums teks.
Papildyta:

Bet tai Jusu visai neinformavo? blink.gif

Atskirai visiškai neinformavo, tik laiške-patvirtinime apie gautus mano pinigus, jau parašyta, kad skrydis šeštadienį, o ne ketvirtadienį.

QUOTE(linole @ 2011 04 07, 18:55)
Nezinau, kaip Wizzair tokiu atveju daro, bet Ryanair buna, kad pirma pakeicia laika, o po dienos ar keliu i mail laiska atsiuncia. Tai gal ir Wiizair panasiai?
Manau, jei dar turite laiko iki skrydzio, luktelkit dienele - pora. Vis sutaupysite ir nereiks del kalbos stresuoti.

Man pakeitė jau balandžio 4d., bet lig šiol negavau jokio papildomo laiško... g.gif

Kaip skaičiau Makaliaus facebook grupėje, kai kurie susitvarkė reikalus parašę emeilą jiems. pabandysiu ir aš.
Atsakyti
sveiki,
gal kas padesit ar patarsit ka daryt g.gif
Balandzio 3 diena, t.y sekmadieni uzsakiau 2 bilietus i londona 24 dienai, mokejau banko pavedimu. Iki siol negavau patvirtinimo kad gavo mano pinigus.
Skambinausi tai sake penktadieniais gauna visus pavedimus ir tada atsiuncia patvirtinima. vakar buvo penktadienis ir nieko negavau verysad.gif ar vel skambint ar dar palaukti? ar cia visiems taip uzdelsia kai moki banko pavedimu?
Aciu uz atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(pupsyte007 @ 2011 04 09, 09:09)
sveiki,
gal kas padesit ar patarsit ka daryt  g.gif
Balandzio 3 diena, t.y sekmadieni uzsakiau 2 bilietus i londona 24 dienai, mokejau banko pavedimu. Iki siol negavau patvirtinimo kad gavo mano pinigus.
Skambinausi tai sake penktadieniais gauna visus pavedimus ir tada atsiuncia patvirtinima. vakar buvo penktadienis ir nieko negavau  verysad.gif ar vel skambint ar dar palaukti? ar cia visiems taip uzdelsia kai moki banko pavedimu?
Aciu uz atsakymus.

Taigi prisijunkit prie savo uzsakymu ir paziurekit, koks jusu uzsakymu statusas. Jei patvirtinta, tai luktelkit, ateis laiskas.

Puslapiu pora atgal Mindaugas labai aiskiai aprase, kaip paziureti statuso.

Atsakyti
Tai kad ju puslapy iki siol raso ON HOLD , nervai dega kad taip ilgai nepatvirtina verysad.gif

QUOTE(linole @ 2011 04 09, 09:17)
Taigi prisijunkit prie savo uzsakymu ir paziurekit, koks jusu uzsakymu statusas. Jei patvirtinta, tai luktelkit, ateis laiskas.

Puslapiu pora atgal Mindaugas labai aiskiai aprase, kaip paziureti statuso.

Atsakyti
Turiu kvailą klausimą: matau, kad į Londoną su wizzair'u - 68 Lt. Čia išties tokia kaina ar dar ten prisikalkuliuos kokios "papildomos sąlygos", ta kaina nėra galutinė? (neturiu omeny jokių komforto ir kt privilegijų).
Ačiū (kažko neįtikėtina tokia maža kaina)
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 04 09, 18:47)
Turiu kvailą klausimą: matau, kad į Londoną su wizzair'u - 68 Lt. Čia išties tokia kaina ar dar ten prisikalkuliuos kokios "papildomos sąlygos", ta kaina  nėra galutinė? (neturiu omeny jokių komforto ir kt privilegijų).
Ačiū (kažko neįtikėtina tokia maža kaina)

+9 lt už pavedimą.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2011 04 09, 19:57)
+9 lt už pavedimą.

Ačiū. O jei dar su Wizzair klubu, tai 48lt - pigiau grybo...
Atsakyti
Kuo daugiau skaitau - tuo maziau suprantu doh.gif
20 d. skrendu is Vilniaus i Londona, tad gal paaiskintumet kur man bilietu ieskoti? Ir pries kiek laiko? Perkant rinkausi, kad internetu issispausdinsiu, bet nerandu ju puslapyje kur tai padaryti. O gal ju aplamai nereikia, o lipant i lektuva tik savo dokumenta parodyt (taip jau skridom karta)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2011 04 11, 21:40)
Kuo daugiau skaitau - tuo maziau suprantu doh.gif
20 d. skrendu is Vilniaus i Londona, tad gal paaiskintumet kur man bilietu ieskoti? Ir pries kiek laiko? Perkant rinkausi, kad internetu issispausdinsiu, bet nerandu ju puslapyje kur tai padaryti. O gal ju aplamai nereikia, o lipant i lektuva tik savo dokumenta parodyt (taip jau skridom karta)?  g.gif

Siaip jau visa informacija turejo Jums atsiusti el.pastu smile.gif
O registracija Vilniuje galima tik oro uoste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhule @ 2011 04 12, 09:53)

O kada turetu atsiusti?Pries skrydi gal?Nes as vasario gale uzsakiau birzeliui-tai jokios informacijos negavau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2011 04 12, 10:39)
O kada turetu atsiusti?Pries skrydi gal?Nes as vasario gale uzsakiau birzeliui-tai jokios informacijos negavau. blush2.gif

As balandzio 8 uzsisakiau ir nepilani po valandos patvirtinima gavau el pastu ir sms. Gal jus blogai emaila nurodet? Arba gali buti, kad patvirtinimas pas jus emaile tarp nepageidaujamu laisku kabo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhule @ 2011 04 12, 09:53)
O registracija Vilniuje galima tik oro uoste? smile.gif

Papildyta:
o skrendant is Londono yra galimybe atsispausdint ar ir cia tik oro uoste?

O i meila atsiustas rezarvacijos patvirtinimas. Kazi jo nereikia atsispausdint vaziuojant i oro uosta? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laaila: 12 balandžio 2011 - 18:36