QUOTE(Liutukeee @ 2011 04 07, 18:13)
Dekui uz issamia info!
Reiskia viskas gerai.
Na va,prasideda
Man drauge nupasakojo,kad Wizzair pastoviai tokius siurprizus darydavo kai anksciau skraidydavo is Londono i Lietuva.
Sake,kad net pries savaite pakeisdavo skrydzio data.
Labai tikiuosi,kad mums taip nenutiks.Ir isvis butu gerai,kad tokiu nesamoniu nebutu.
O siaip tai ji sake,kad skambindavo i Skambuciu centra aiskintis.Tai turbut ir jums teks.
Papildyta:
Bet tai Jusu visai neinformavo?

Reiskia viskas gerai.
Na va,prasideda

Labai tikiuosi,kad mums taip nenutiks.Ir isvis butu gerai,kad tokiu nesamoniu nebutu.

O siaip tai ji sake,kad skambindavo i Skambuciu centra aiskintis.Tai turbut ir jums teks.
Papildyta:
Bet tai Jusu visai neinformavo?

Atskirai visiškai neinformavo, tik laiške-patvirtinime apie gautus mano pinigus, jau parašyta, kad skrydis šeštadienį, o ne ketvirtadienį.
QUOTE(linole @ 2011 04 07, 18:55)
Nezinau, kaip Wizzair tokiu atveju daro, bet Ryanair buna, kad pirma pakeicia laika, o po dienos ar keliu i mail laiska atsiuncia. Tai gal ir Wiizair panasiai?
Manau, jei dar turite laiko iki skrydzio, luktelkit dienele - pora. Vis sutaupysite ir nereiks del kalbos stresuoti.
Manau, jei dar turite laiko iki skrydzio, luktelkit dienele - pora. Vis sutaupysite ir nereiks del kalbos stresuoti.
Man pakeitė jau balandžio 4d., bet lig šiol negavau jokio papildomo laiško...

Kaip skaičiau Makaliaus facebook grupėje, kai kurie susitvarkė reikalus parašę emeilą jiems. pabandysiu ir aš.