Mums liepos 22 sukakojo du menesiai. Esam 6,13 kg ir 61,5 cm (gimem 4,3 kg ir 55 cm).
Valgo vaikis tokiu rezimu 7.00-11.00-15.00-19.00-23.00 toliau miega iki 7.00
Maitinasi mamos pieneliu, kaskart is abieju krutu, nes vaikis labai didelis vyras, jam mazai is vienos
Tik va valgo po 30 min is kiekvienos, tai iseina, kad po valanda maitinasi. Zinoma, buna kad uzmiega mazulis ant papulio, bet dabar vis dazniau aika uztempia ne snausdamas, o maivydamasis: ziuri, ziuri man i akis valgydamas, ir kai pagauna mano zvilgsni, paleidzia papuli ir ima vaipytis, raitytis, cypaut
Labai aukstai ir ilgai (apie 4-5 min.!) laiko galvyte guledama ant pilvuko.
Liepos 26 d. pirmakart atsiverte nuo pilvuko ant nugarytes
Megsta stebeti savo rankytes, kumsciuoti zaisliukus.
Turi megstama muzikyte: karuseles gavom dovanu net 2, tai vienos muzikyte maloniai klausosi, o kitos, kai tik isgirsta, ima lupa tampyt
Kalbina kai kuriuos daiktus: lempa, indiskus ryskiaspalvius drambliukus, fotografija ant sienos
Nors siaip tai retokai dar kalba. Sako Uyyyy ei euuu guyyy, ha, heeee, huuu. Vakar netycia pasake ku-ku, tai mes su tetuku net kruptelejom is netiketumo

Bando juoktis balsu, tos jo pasktangos labai mus pralinksmina, nes dar nekaip gaunasi
Kartais pats isima soske is burnytes ir laiko rankoj kol neatimu

Daznai pagriebia savo marliuka ir mojuoja juo, ir pats nustebes ziuri, kas cia per veliava
Daznai spjauna soske ir susikisa i burnyte visus rankytes pirsciukus. Jie juk daug skanesni uz visokias gumas!
Papildyta:Dar pamirsau:
Mano maziulis labai ziuri telika (as aisku neleidziu, bet jis vis tiek nutaiko momenta ir paspokso)
Lauke nebemiega, o stebi aplinka
Pilvuko problemos tebekamuoja...