Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

Mano berniukas nakti keliasi kas 3-4 kartus blink.gif , jau vos kojas bepavelku, norestusi ir paciai pailseti, vaikas juk irgi jaucia kad as pavargusi...noretusi kad abiem butu gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2007 07 21, 14:54)
Paskaiciau jusu vaikiuku pasiekimus ir sunerimau:maniskis tikrai tiek visko nemoka.Sypsosi tai jis nuo 1.5men.,bet neguguoja,neima nieko i rankas ir zaislai jam neidomus.. verysad.gif

Mums beveik 2 menesiukai, sypsosi manoji tik kai snekini, tada ir paguguoja tongue.gif . Bet guguoti pradejo tik kai as guguodavau su ja biggrin.gif ax.gif . Pabandyk, gal ir jums pades. I rankas mano pupa irgi nieko neima, bet karusele su zaisliukais ir muzikele labai patinka thumbup.gif .
Atsakyti
labutis visomsmamytems smile.gif mano maziukas taip pat jau bus 2menesiuku 4u.gif valgo misinuka kas 3.5-4 val.nakti kas 4-5 val.
Atsakyti
Mums rugpjūčio 1 bus lygiai 2 mėnesiukai. Gerai augom ir buvom šaunuolės, bet va jau savaitė kaip labai blogai valgyti pradėjo mano mergytė. Ji tik užvalgius pradeda verkti, tiesiog rėkti. Ir šiaip kaip anksčiau nors ir nemiegodavo, bet būdavo rami tai dabar toli gražu... Pakeitėm mišinuką vakar, sakau gal nebetinka nors maitinau tuo pačiu beveik nuo pradžių, žiūrėsim ar kas pasikeis. Kaip jūs manot kas mums galėtų būti???
Atsakyti
QUOTE(jurka @ 2007 07 28, 11:07)
Ji tik užvalgius pradeda verkti, tiesiog rėkti.
Kaip jūs manot kas mums galėtų būti???

Gal pilvuka spazmuoja g.gif ? Manoji irgi rekdavo maitinama prasidejus pilvuko bedoms, tada pradejom duoti lasiukus, sildyti pilvuka ir reikalai pagerejo. Bet visvien laukiam kol sia beda pilnai isaugsim mirksiukas.gif .
Atsakyti
Mums liepos 22 sukakojo du menesiai. Esam 6,13 kg ir 61,5 cm (gimem 4,3 kg ir 55 cm).
Valgo vaikis tokiu rezimu 7.00-11.00-15.00-19.00-23.00 toliau miega iki 7.00 thumbup.gif
Maitinasi mamos pieneliu, kaskart is abieju krutu, nes vaikis labai didelis vyras, jam mazai is vienos bigsmile.gif
Tik va valgo po 30 min is kiekvienos, tai iseina, kad po valanda maitinasi. Zinoma, buna kad uzmiega mazulis ant papulio, bet dabar vis dazniau aika uztempia ne snausdamas, o maivydamasis: ziuri, ziuri man i akis valgydamas, ir kai pagauna mano zvilgsni, paleidzia papuli ir ima vaipytis, raitytis, cypaut lotuliukas.gif
Labai aukstai ir ilgai (apie 4-5 min.!) laiko galvyte guledama ant pilvuko.
Liepos 26 d. pirmakart atsiverte nuo pilvuko ant nugarytes thumbup.gif
Megsta stebeti savo rankytes, kumsciuoti zaisliukus.
Turi megstama muzikyte: karuseles gavom dovanu net 2, tai vienos muzikyte maloniai klausosi, o kitos, kai tik isgirsta, ima lupa tampyt tongue.gif
Kalbina kai kuriuos daiktus: lempa, indiskus ryskiaspalvius drambliukus, fotografija ant sienos doh.gif
Nors siaip tai retokai dar kalba. Sako Uyyyy ei euuu guyyy, ha, heeee, huuu. Vakar netycia pasake ku-ku, tai mes su tetuku net kruptelejom is netiketumo smile.gif
Bando juoktis balsu, tos jo pasktangos labai mus pralinksmina, nes dar nekaip gaunasi thumbup.gif
Kartais pats isima soske is burnytes ir laiko rankoj kol neatimu smile.gif Daznai pagriebia savo marliuka ir mojuoja juo, ir pats nustebes ziuri, kas cia per veliava lotuliukas.gif
Daznai spjauna soske ir susikisa i burnyte visus rankytes pirsciukus. Jie juk daug skanesni uz visokias gumas! biggrin.gif

Papildyta:
Dar pamirsau:
Mano maziulis labai ziuri telika (as aisku neleidziu, bet jis vis tiek nutaiko momenta ir paspokso)
Lauke nebemiega, o stebi aplinka g.gif
Pilvuko problemos tebekamuoja... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(little_honey @ 2007 07 28, 13:15)
Gal pilvuka spazmuoja  g.gif ? Manoji irgi rekdavo maitinama prasidejus pilvuko bedoms, tada pradejom duoti lasiukus, sildyti pilvuka ir reikalai pagerejo. Bet visvien laukiam kol sia beda pilnai isaugsim  mirksiukas.gif .

Na aš daviau lašiukus beveik prieš kiekvieną maitinimą. Dabar tik kai rimtai suriečia duodu. Va tik pakeitėm mišinuką ir truputį aprimo. Nors valgo dar ne po daug, bet jau neberėkia. Tik kartais paverkia. Ir kakutis pasikeitė, baigiu padaryt išvadą, kad mišinukas nebetiko. Dar su daktare trečiadienį aptarsim viską.

O manoji soskiuko visiškai nepripažįsta kol kas. Kai bandau duoti tai ji ne tik kad neima ir neaprimsta, o tik labiau šaukti pradeda ... O va kumštukai kokie skanūs jai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurka @ 2007 07 29, 19:48)
O manoji soskiuko visiškai nepripažįsta kol kas. Kai bandau duoti tai ji ne tik kad neima ir neaprimsta, o tik labiau šaukti pradeda ... O va kumštukai kokie skanūs jai smile.gif

Manoji tutuko irgi nelabai megsta tongue.gif , kartais apgaunu ir ikisu kai prabunda niurzgeti arba kai pries uzmiegant zirzia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo little_honey: 30 liepos 2007 - 13:37
Sveikutės, mums jau 2mėn ir 6dienos bigsmile.gif sveria 6,190kg ir 61cm (gimė 3,900kg ir 53cm) Ant pilvuko kai guli ilgai laiko galvytę,nors dar šiek tiek "kliba" biggrin.gif ir kiek laikau niekada nenuleidžia, kai pavargsta pradeda niurgzti, užsispyręs rolleyes.gif Juokiasi tai labai daug, o daugiausiai man lotuliukas.gif kai pašnekinam daug guguoja. Man kažkaip keista, nes pirmas sūnelis, kažkaip vėliau viską darydavo blush2.gif O šis taip greitai. Dienom valgo kas 3val, pati maitinu, o naktį pabunda 3, o po to 6, arba kartais išmiega iki 5val . Na sakyčiau visai neblogai, nes išsimiegu ir tikrai nepervargstu mirksiukas.gif Čiulpia rankytę ir jau net seilukės pradeda bėgti bigsmile.gif Labai ydomu jam tyrinėti sacvo rankytę, o ir karuselė labai patinka, žiūrint į ją jis juokiasi ir vienas sau guguoja. Kamabary turiu tą kėdutę kūdikiams, tai ant rankenos pririšau barškučių, su jais irgi žaidžia,rankutėm mojuodamas pataiko, tai jam patinka, nes pats dar nesupranta ir nemoka paimti, nebent netyčia išeina thumbup.gif Be galo smagu matyti, kaip su kiekviena diena vis didesnis darosi ir kasdien vis naujesnį garsiuką skleidžia wub.gif
Papildyta:
Pamiršau parašyti, kad soskis, tai labai labai reikalingas mums rolleyes.gif Tik va dabar jau beveik dvi savaites serga verysad.gif Broliukas užkrėtė, tai kovojam su sloga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintareja @ 2007 07 30, 19:39)
Pamiršau parašyti, kad soskis, tai labai labai reikalingas mums  rolleyes.gif  Tik va dabar jau beveik dvi savaites serga verysad.gif  Broliukas užkrėtė, tai kovojam su sloga verysad.gif

Kartais gerai kai soskiukas reikalingas. Bečiulpiant ir apsiramina vaikai... O mūsiškė nė per kur jo neima. Ir norint apgauti labai jau sudėtinga... doh.gif Beveik nepavyksta schmoll.gif
Sveikit 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės.Mums jau 2mėn.ir savaitė,sveriam 5.200g(gimėm 3.570g),maitinu savo pieneliu ir porą kartų į parą damaitinu mišinėliu,valgo kas 3valandas,būna naktį išmiega4-5val.Ant pilvuko gulėdama ilgai išlaiko galvytę,nors dar linguoliukas,bet labai judri mergytė.Rytais labai nori bendrauti,guguoja ir daug šypsosi,kalbina sesytę,tėvelį ir savo mėgstamą žaisliuką wub.gif .Mielai su visais bendrauja,svetimų žmonių nebijo.Nuo šoniuko apsiverčia ant nugarytės,labai skanus kumštelis,nors kartais susiraukia nesupratus-kas čia man ką kiša į burnytę tongue.gif .Čiulptuką mėgsta kai nori miegelio ir labai patinka merliukas prie nosytės,kartais pati užmiega.Turim problemą nuo 1mėnesiuko,retai kakoja,buvo kad net 10parų nekakojo,pradėjom gert gerąsias bakterijas,tikiuosi padės.Sėkmės visiems mažuliukams ir kantrybės mamytėms 4u.gif
Atsakyti
Mums jau 2 mėn. ir savaitė. 2 mėn svėrėm 6,5 kg, ūgis 61 cm, (gimėm 3,9, ir 54), sūnutis stiprus, labai daug juokiasi, jei su juo kalbėtum, galėtų visą dieną juoktis, šypsotis, kalbėti, t.y. guguoti smile.gif, linksmuolis jis pas mus, labai nemėgsta būti vienas, bet kol karuselė groja, mielai jos klausosi ir kartu dainuoja:), labai mėgsta paskanauti savo rankyčių, kalbasi tik su kaire rankyte, kažkodėl dešinė jam tik pačiulpti skani:), gerai laiko galvytę kai guli ant pilvuko, ant šono jo niekaip nepaguldysi jau nuo mėnesio - iškart apsiverčia ant nugaros:), o prieš dvi dienas nuo pilvuko apsivertė ant nugaros. Mielai bendrauja su visais, moka pakalbinti ir nusišypsoti, dar labai mėgsta važiuoti automobiliu ir visur dairytis, gulėti nepatinka - arba bendraujam gulėdami, arba mamyte nešiok, kad viską matyčiau:) lotuliukas.gif
Atsakyti