Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

o gal kuri nors galit man paaiskint,kaip is kompo isideti nuotrauka(logotipa)?nelabai kokia is manes informatike,nezinau,kaip sumazinti nuotrauku formata iki tinkamo forumui.buciau l dekinga ax.gif
Atsakyti
MUMS JAU 2MĖN. AR KIENO NORS KŪDIKĖLIS NEŠIOJAMAS STAČIAS ATVERČIA STIPRIAI GALVĄ DAIROSI I VIRŠŲ, STEBI APLINKĄ. YPAČ ŽIŪRI I LEMPĄ. IR APLAMAI DAIROSI PO KAMPUS, NORS TEN NIEKO NĖRA.
Atsakyti
mano mazytei jau 2men.tai ji taip pat vercia galvyte i virsu ir laaabai domisi aplinka-taip siukioja galva,kad spek prilaikyt bigsmile.gif tongue.gif O as noreciau mamyciu paklaust-mum daktaryte sake jau pradet duot po lasiuka sulciu,nors dukryte valgo tik MP.Kiek skaiciau,tai maitinant krutimi nieko nereikia duot ligi 6men.? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingakric: 20 gruodžio 2007 - 23:29
mano mažiukas irgi labai domisi aplinka, sukioja galvytę kai laikau stačią (jam 2 mėnesiukai). Mes gyvenam bute, tai man seselė sakė, kad kadangi dabar šildymo sezonas, oras sausas tai galima kartais duoti atsigerti virinto vandens ar silpnos arbatėlės. Maitinu MP. Bet girdėjau ir aš, kad iki 6 mėn jokių ten maistų ir vandenų nereikia. Tai nežinau kur čia ta tiesa, bet kolkas aš nieko papildomo nedaviau, net ir vandens
Atsakyti
Juk daug kas ka sako, tai negi duosi viska g.gif ? Ir as esu girdejusi apie visokias arbateles ir sulciu davima, bet is gyd. ir is negydytoju, visokiu mamu senesniu paziuru... ax.gif Bet nauja informacija ir esu skaiciusi straipsni ta tema, kad vaikuciams iki 6 men. pilnai pakanka MP (jeigu jo pakanka pas mama) smile.gif. T.y. vaikutis ir atsigeria ir pavalgo ir medziagu gauna visokiu kokiu tik reikia is MP thumbup.gif . Maniskei jau 3 men. ir as neduodu nieko schmoll.gif isskyrus MP.

QUOTE(simbail @ 2007 12 21, 14:47)
mano mažiukas irgi labai domisi aplinka, sukioja galvytę kai laikau stačią (jam 2 mėnesiukai). Mes gyvenam bute, tai man seselė sakė, kad kadangi dabar šildymo sezonas, oras sausas tai galima kartais duoti atsigerti virinto vandens ar silpnos arbatėlės. Maitinu MP. Bet girdėjau ir aš, kad iki 6 mėn jokių ten maistų ir vandenų nereikia. Tai nežinau kur čia ta tiesa, bet kolkas aš nieko papildomo nedaviau, net ir vandens

Atsakyti
mamos, o ar stipriai vaikelis atverčia galvą kai apžiūrinėja aplinką? sako negerai jei per daug atverčia atgal. Mano vaikas ypač per dieglius verčia ją atgal riesdamasis. Ar tai blogai?
Atsakyti
QUOTE(LORA1 @ 2007 12 20, 21:58)
MUMS JAU 2MĖN. AR KIENO NORS KŪDIKĖLIS NEŠIOJAMAS STAČIAS ATVERČIA STIPRIAI  GALVĄ DAIROSI I VIRŠŲ, STEBI APLINKĄ. YPAČ ŽIŪRI I LEMPĄ. IR APLAMAI DAIROSI PO KAMPUS, NORS TEN NIEKO NĖRA.

dairosi dairosi ir stebi viska mirksiukas.gif

QUOTE(ingakric @ 2007 12 21, 00:22)
mano mazytei jau 2men.tai ji taip pat vercia galvyte i virsu ir laaabai domisi aplinka-taip siukioja galva,kad spek prilaikyt bigsmile.gif  tongue.gif O as noreciau mamyciu paklaust-mum daktaryte sake jau pradet duot po lasiuka sulciu,nors dukryte valgo tik MP.Kiek skaiciau,tai maitinant krutimi nieko nereikia duot ligi 6men.? g.gif

nieko duoti nereikia iki 6 menesiu, vaikuciui visiskai uztenka MP, is jo jis gauna visas medziagas, reikalingas vystymuisi. tokio amziaus vaikiuko zarnynas labai jautrus.

QUOTE(Di Volari @ 2007 12 21, 15:18)
Juk daug kas ka sako, tai negi duosi viska  g.gif ? Ir as esu girdejusi apie visokias arbateles ir sulciu davima, bet is gyd. ir is negydytoju, visokiu mamu senesniu paziuru... ax.gif  Bet nauja informacija ir esu skaiciusi straipsni ta tema, kad vaikuciams iki 6 men. pilnai pakanka MP (jeigu jo pakanka pas mama) smile.gif. T.y. vaikutis ir atsigeria ir pavalgo ir medziagu gauna visokiu kokiu tik reikia is MP  thumbup.gif . Maniskei jau 3 men. ir as neduodu nieko  schmoll.gif  isskyrus MP.

visiskai drinks_cheers.gif

QUOTE(LORA1 @ 2007 12 21, 21:27)
mamos, o ar stipriai vaikelis atverčia galvą kai apžiūrinėja aplinką? sako negerai jei per daug atverčia atgal. Mano vaikas ypač per dieglius verčia ją atgal riesdamasis. Ar tai blogai?

manau, del tokiu dalyku sudetinga gauti patikima atsakyma forume,as Tavo vietoje pasitarciau su vaikuti priziurincia gydytoja, juk jos tam ir yra mirksiukas.gif
Atsakyti
kazkaip lengviau paliko,kad daugiau mamyciu tik MP maitina bigsmile.gif taigi,mudvi t.p.megausimes ivairiais MP ,,kokteiliais'' tongue.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
na o mums 1menuo ir 15 dienu.. biggrin.gif
- mokame:-
''-tempti apatine lupa..maivytis..
''-dirbtinai suverkti kad kas atkreiptu demesi..
''-sukineti galvyte stebint barskuti..
''-siekti rankytemis virs lovos pakabintos grojancios karuseles..
''-prunksti..
''-seiletis
''-ciulpti kumstuka..
''-nemegsta soskiu ir panasiu dalyku,nebent kai alkanas ir nera nuotaikos ilgiausiai soske uzsibuna burnoje kokia 1 min..
''-maitinames MP damaitinam misinuku 2k dienoje o nakti kartais neprireikia..bet tik kartais ..pasirodo tingi ciulpti papuka biggrin.gif
''-beveik nulaiko buteliuka,apsikabina ir groja pirstukais..
''-paguldutas ant pilvuko dar neapsivercia ,bet labai jau nervuojasi,stengiasi pasliauzt i prieki ir apsiverst..
''-galvyte jau nulaiko beveik nebereikia prilaikyt,bet prilaikau..
''-stojasi jau nuo 4 savaiciu stipriai suoliuoja..
''-naktimis skauda pilvuka tai miegam nuo 3 iki 6 valandu naktimis
''-..ir sypsotis pradejome 3savaiciu ..dabar sypsomes daznai..ypac pakalbinus ar per lupa perbraukus kelis kart biggrin.gif
''-moka apsiverst nuo sono ant nugaros..
''-galvytes padeti kaitalioja labai greit guledamas..
''-issigasta garsu miegodamas,kartais valgydamas is buteliuko savo cepsejimo issigasta,matyt uzsnusta arba labai susikaupes buna valgydamas..
''-liustros,lempos ir kiti panasus dalykai pats mieliausias ir idomiausias uzsiemimas kolkas..net tv randu ziurinti..neleidziu,nusuku tai suka galvyte vistiek..matyt labai patiko g.gif
''-tik dabar po truputeli ismokstame maudytis nerekiant iki pamelynavimo biggrin.gif
''-lauke isejus pasivaiksciot visalaika miega..
Tai tiek kogero kolkas.. smile.gif
Atsakyti
Musu lelytei siandien 2 men. Siandien visa diena nori buti kalbinama ir labai daug sypsosi smile.gif . Dar:
- nuo 1 men pilnai nulaiko galvyte,
- guledama ant pilvuko kelia galvyte i virsu, sukineja ir ziurineja,
- sianakt ziuredama i lempa labai ilgai gugavo,
- labai kalbina kai keiciu pamperi,
- kalbina tevelius ir zaisliukus,
- valgo tik MP, nakti keliasi 1 karta, diena kas 3-4 val., valgo 5 min.,
- nemegsta rengtis lauko rubeliu, ypac kepurytes,
- labai patinka maudytis, issilaiko ant vandens ant nugarytes ir pilvuko, pradeda pliuskentis,
- megsta televizoriu ir kompiuteri,
- nakti miega su teveliais nuo pat gimimo,
- krupteli nuo staigaus garsaus garso,
- susigraudina per miegus,
- kisa kumsteli i burna.

As nieko neduodu atsigerti, nes maitinu tik MP.
Atsakyti
sveikos mamytes mum siandien lygiai du men ir gavom skiepuka tai graudziai verkem ir dar dabar ziurziam pas teti ant ranku verysad.gif
Mes mokam:
- stipriai laikyti galvyte ir paguldzius ant pilvuko kelia kartu su petukais,sukioja i visas puses
- ant pilvuko gulint bando verstis ant nugaros, bet dar nesiseka
- per menesi paaugom 6.5 cm dabar ugis 59.5 cm, priaugom 1150 g dabar sveriam 6250g
- daug kalba su mamyte ir zaisliukais - barskuciais
- zaidzia su pakabinamais zaisliukais
- kai geros nuotaikos daug juokiasi, kartais net balsu nusijuokia
- moka gailiai suverkti, kad mama paimtu ant ranku, nors nieko ir neskauda
- mimiku meistras, lupytes kraipo visaip ir kitokias grimasas daro
- valgo misinuka ir kovoja su viduriu kietejimu(labai padeda semper bifidus)
- pasodintas keduteje stebi veiksma kambary ir "padeda" mamai tvarkytis po namus thumbup.gif
- mato tv ir lempa, bet labiausiai patinka kompiuteris doh.gif
- kisa kumsteli i burna
- nakti ismiega po 7 - 8 val, diena nuo nuotaikos priklauso gali 15 min arba 3
- diena valgo kas tris valandas ( buna isimciu pagal nuotaika)
- miega savo lovyteje
- labai megsta maudytis ir buti nuogas ant vystymo stalo
- pazysta mama ir teti, skiria balsus, nemegsta svetimu zmoniu ir vietu
- labai greitai issigasta staigiu garsu arba jei kas nors staiga prie jo pasilenkia
Dar daug mokam, bet dabar visko nepamenu ax.gif
Atsakyti