Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

kazi ka mamos galvojat,apei vystiklus.Ar savo maziukus nuolat laikot su vienkartinem sauskelnem.Cia as viename puslapi prisiskaiciau,kad berniukam nuolat su tom vienkartinem sauskelnem ir nelabai gerai.
Atsakyti
QUOTE(dipladenija @ 2008 01 20, 16:34)
kazi ka mamos galvojat,apei vystiklus.Ar savo maziukus nuolat laikot su vienkartinem sauskelnem.Cia as viename puslapi prisiskaiciau,kad berniukam nuolat su tom vienkartinem sauskelnem ir nelabai gerai.

as tai labai rimtai galvoju nuo kokiu 3men pradeti naudoti medziagines daugkartines sauskelnes. Jau susipazinau su info Rasakilos puslpyje, dar ekovaikai.lt paskaitinejau. Kaip ir dar neturiu tvirto apsisprendimo, kurias pirksiu, bet kad pereisiu prie medziagos dienos metu, tai tikrai. Ir del to, kad berniukams nelabai gerai, ir del ekologijos siek tiek, ir del naturalumo vaikuciui. Na, zodziu , visokiu argumentu turiu. O skalbti man patinka tongue.gif , tai del to bedos nematau. Vienkartines, manau, paliksiu isvykom i lauka ir svecius, ir gal nakciai, ziuresiu, kaip seksis.
Atsakyti
as tai dienom bandau deti palutes,ir ziuriu kad labai maniskiui patinka,pridengiu palute ir spardosi patenkintas,kartais ir uzmiega,tik prisisina pamekena kad jau slapias,tai priejus pakeiciu ir miega, sau toliau nelabai ir issibudina.Tai dabar uzsisakiau is rasakilos tu daugiakartiniu sauskelniu,bandysiu deti.
Jau labai graziai apie jas raso,paziuresim kaip istikruju ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Jau tvirtai galva laikom, labai domimes zaisliukais ir labai patinka maidynes.

Noriu paklaust, o per kiek laiko jus savo leliukus ismaidot? Kaip ir pradzioj 2-3 min ir jau traukiat ar kaip?
Atsakyti
aš kadangi maudau prieš maitinimą, tai labai neduodu pliuškentis ilgai. čia jau priklauso kaip alkana biggrin.gif
Atsakyti
Mano vaikiukas tai labai neramus pastarosiom dienom pasidarė. Guli-šaukia, tik paimu ant rankų, tada viskas gerai unsure.gif Negi, jie taip moka išsireikalauti? Aš suprantu, kad reikia skirti laiko nešiojimams ant rankų, bet kad jis visada nori būti nešiojamas, o man jau ir nugarą paskaudo nuo kilojimo per dieną g.gif Ar dar kurios mamytės vaikiukas yra „rankinukas“ doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wilwa @ 2008 01 18, 22:02)
mano suneliui 2 men. jis su manim ryte miega iki 11 val. , bet vakare uzmiega apie 24 val. Reiktu anksciau pratint miegot, bet niekaip neiseina.

mums lygiai tas pats ax.gif
Atsakyti
Mano žiogas be 11 val vakaro neužmiega schmoll.gif Užtat per visą naktį miega ir 7.30 keliasi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(wilwa @ 2008 01 22, 18:06)

Noriu paklaust, o per kiek laiko jus savo leliukus ismaidot? Kaip ir pradzioj 2-3 min ir jau traukiat ar kaip?

Mes trumpai maudom 2-3 min ir viskas, nes vaikaiukas valgyt nori, o pavalgiusio niekada nemaudau, alkani pliuškenamės-todėl trumpai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deilina @ 2008 01 22, 23:06)
Mano vaikiukas tai labai neramus pastarosiom dienom pasidarė. Guli-šaukia, tik paimu ant rankų, tada viskas gerai unsure.gif Negi, jie taip moka išsireikalauti? Aš suprantu, kad reikia skirti laiko nešiojimams ant rankų, bet kad jis visada nori būti nešiojamas, o man jau ir nugarą paskaudo nuo kilojimo per dieną g.gif Ar dar kurios mamytės vaikiukas yra „rankinukas“ doh.gif  rolleyes.gif

Aha ir mano dukrytė labai reikli pasidarė, atorodo klykia iš visų jėgų, paimi ant rankų kaip "šilko vilna" palieka biggrin.gif man taip pat nugara jau be proto skauda.
Atsakyti
QUOTE(jola24 @ 2008 01 22, 20:22)

Aha ir mano dukrytė labai reikli pasidarė, atorodo klykia iš visų jėgų, paimi ant rankų kaip "šilko vilna" palieka  biggrin.gif  man taip pat nugara jau be proto skauda.

Gal sakau toks amžius? g.gif Bet ir ant rankų ne bet kaip būna-ponaitį stačią reikia laikyti lotuliukas.gif O nugaros tai nejaučiu, pas mane stuburas iškrypęs, tai vakare kaukiu kaip skauda...

Papildyta:
[quote=jola24,2008 01 22, 20:22]

Aha ir mano dukrytė

Žiūriu mūsų vaikučių labai panašus amžius mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano suneliui jau 2 menesiai, jo pasiekimai:
1. megsta sakyti gu-gu, ghi, dar ivairiausius garsus, ypac kai guli nuogas bigsmile.gif
2. paguldutas ant pilvuko aukstai kelia galva,ir gali guleti ilgai ir ziurineti i visas puses
3. kai tik kas nors pakalbina,labai mieliai sypsosi ir sako savo gu-gu,agu rolleyes.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucyjka: 22 sausio 2008 - 18:52
QUOTE(wilwa @ 2008 01 22, 17:06)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Jau tvirtai galva laikom, labai domimes zaisliukais ir labai patinka maidynes.

Mes tai jau maudome apie 10 min., ypac kai raminamasias voneles darau.
Atsakyti