kazi ka mamos galvojat,apei vystiklus.Ar savo maziukus nuolat laikot su vienkartinem sauskelnem.Cia as viename puslapi prisiskaiciau,kad berniukam nuolat su tom vienkartinem sauskelnem ir nelabai gerai.
QUOTE(dipladenija @ 2008 01 20, 16:34)
kazi ka mamos galvojat,apei vystiklus.Ar savo maziukus nuolat laikot su vienkartinem sauskelnem.Cia as viename puslapi prisiskaiciau,kad berniukam nuolat su tom vienkartinem sauskelnem ir nelabai gerai.
as tai labai rimtai galvoju nuo kokiu 3men pradeti naudoti medziagines daugkartines sauskelnes. Jau susipazinau su info Rasakilos puslpyje, dar ekovaikai.lt paskaitinejau. Kaip ir dar neturiu tvirto apsisprendimo, kurias pirksiu, bet kad pereisiu prie medziagos dienos metu, tai tikrai. Ir del to, kad berniukams nelabai gerai, ir del ekologijos siek tiek, ir del naturalumo vaikuciui. Na, zodziu , visokiu argumentu turiu. O skalbti man patinka

as tai dienom bandau deti palutes,ir ziuriu kad labai maniskiui patinka,pridengiu palute ir spardosi patenkintas,kartais ir uzmiega,tik prisisina pamekena kad jau slapias,tai priejus pakeiciu ir miega, sau toliau nelabai ir issibudina.Tai dabar uzsisakiau is rasakilos tu daugiakartiniu sauskelniu,bandysiu deti.
Jau labai graziai apie jas raso,paziuresim kaip istikruju
Jau labai graziai apie jas raso,paziuresim kaip istikruju

Jau tvirtai galva laikom, labai domimes zaisliukais ir labai patinka maidynes.
Noriu paklaust, o per kiek laiko jus savo leliukus ismaidot? Kaip ir pradzioj 2-3 min ir jau traukiat ar kaip?
aš kadangi maudau prieš maitinimą, tai labai neduodu pliuškentis ilgai. čia jau priklauso kaip alkana

Mano vaikiukas tai labai neramus pastarosiom dienom pasidarė. Guli-šaukia, tik paimu ant rankų, tada viskas gerai
Negi, jie taip moka išsireikalauti? Aš suprantu, kad reikia skirti laiko nešiojimams ant rankų, bet kad jis visada nori būti nešiojamas, o man jau ir nugarą paskaudo nuo kilojimo per dieną
Ar dar kurios mamytės vaikiukas yra rankinukas

QUOTE(wilwa @ 2008 01 18, 22:02)
mano suneliui 2 men. jis su manim ryte miega iki 11 val. , bet vakare uzmiega apie 24 val. Reiktu anksciau pratint miegot, bet niekaip neiseina.
mums lygiai tas pats

Mano žiogas be 11 val vakaro neužmiega
Užtat per visą naktį miega ir 7.30 keliasi 
Papildyta:
Noriu paklaust, o per kiek laiko jus savo leliukus ismaidot? Kaip ir pradzioj 2-3 min ir jau traukiat ar kaip?
Mes trumpai maudom 2-3 min ir viskas, nes vaikaiukas valgyt nori, o pavalgiusio niekada nemaudau, alkani pliuškenamės-todėl trumpai

Papildyta:
QUOTE(wilwa @ 2008 01 22, 18:06)
Mes trumpai maudom 2-3 min ir viskas, nes vaikaiukas valgyt nori, o pavalgiusio niekada nemaudau, alkani pliuškenamės-todėl trumpai

QUOTE(Deilina @ 2008 01 22, 23:06)
Mano vaikiukas tai labai neramus pastarosiom dienom pasidarė. Guli-šaukia, tik paimu ant rankų, tada viskas gerai
Negi, jie taip moka išsireikalauti? Aš suprantu, kad reikia skirti laiko nešiojimams ant rankų, bet kad jis visada nori būti nešiojamas, o man jau ir nugarą paskaudo nuo kilojimo per dieną
Ar dar kurios mamytės vaikiukas yra rankinukas

Aha ir mano dukrytė labai reikli pasidarė, atorodo klykia iš visų jėgų, paimi ant rankų kaip "šilko vilna" palieka

QUOTE(jola24 @ 2008 01 22, 20:22)
Aha ir mano dukrytė labai reikli pasidarė, atorodo klykia iš visų jėgų, paimi ant rankų kaip "šilko vilna" palieka

Gal sakau toks amžius?

Papildyta:
[quote=jola24,2008 01 22, 20:22]
Aha ir mano dukrytė
Žiūriu mūsų vaikučių labai panašus amžius

QUOTE(wilwa @ 2008 01 22, 17:06)

Jau tvirtai galva laikom, labai domimes zaisliukais ir labai patinka maidynes.
Mes tai jau maudome apie 10 min., ypac kai raminamasias voneles darau.