Labas rytos mergytės,
na kaip miegojote???
Gabija, tavo darbai nuostabūs....ar daug jų turi nutapiusi?? Gal reiktų parodą kokią, aaa???
Kaip visos laikotės? Kas naujo?? Ką nuveikėt gero???
O svarbiausia kaip jaučiatės
Kaip dėl mūsų albumėlio?? Yra jau ar ne? Darysim ar ne?? Niekas apart mūsų nematys jo

Bus viskas po rakteliu
----------------------------------------
Aš už migau penktą ryte

ir jau esu atsikėlusi, vakar iki antros tvarkėmės su mama mano butuką

o paskui aš baiginėjau "grožio" darbus

va ir užsitęsė iki ryto

Bet aš dabar jau ramiau jaučiuosi, vakar diena buvo labai sunki, pabudau...aplink dėžės, neina praeiti, paskui su mama lakstėm visur, nes norėjau nutraukti sutartį su TEO, buvau pasirašiusi trims metams, tai virš diejų metų dar liko, tačiau per brangu mokėti dabar tapo

Kai užsisakinėjau gi dirbau....Tai labai daug valandų ten prasėdėjau ir t.t. kol jie sutvarkė viską taip, kad greičiausiai nereikės man mokėti baudos

O bauda būtų buvusi didžiulė
Vakare nuvažiavome pas tėvelį, jį aplankyti...deja paskui gailėjausi, labai susipykome, jis supyko, kad noriu gauti dar vieną nuomonę, būtent iš Vokietijos medikų dėl operacijos tokios būtinumo....apšaukė mane, tik šaukė: kam tu man sakai, jūs juk viską darot pačios,prisidirbsi tik,ko tau reikia iš manęs....o aš tik verkdama išrėkiau: kad apkabintum ir pabučiuotum...kad apkabintum ir pabučiuotum
Ai......tai va vakar teko labai daug verkti, sunki ir liūdna diena buvo, matyt šnd pasekmės skauda visur ir ypaš širdies plote, turbūt visi tie nervai kerta per širdį vėl, o aš juk operuota( širdutę tvarkė) esu tris kartus Santariškėse pas doc. Aidietį
Aš labai noriu dar vienos daktarų nuomonės, turbūt tai normalu...na nežinau tiek mano širdis prieštarauja šitai operacijai, todėl ją tiesiog nukėliau, mano daktaras tik palaikė, pasakė, kad čia mano valia išbandyti viską ir jis yra teisus, o mano artimieji turi tik palaikyti, daugiau man nereikia nieko tik palaikymo....
------------------------------

Dieve, suteik man jėgų kovoje su vėžiu....Suteik man taip reikalingą ramybę širdyje ir vilties, kad kovoje liksiu laimėtoja. Viešpatie, žinau, kad Tu, leidęs man tapti mama, leisi ir toliau džiaugtis šia Tavo dovana....