QUOTE(SVETA K. @ 2009 08 14, 00:18)
Kiek zinau cia "uzluzo" Exploperis.o per Mozilla ie Opera galejo ieiti visi

Del priklausomybes tai jo
Tikrai taip, aplink visi skundziasi, kad su IE negali rasyti, o man viskas liuks
O man niekas neduoda jokiu duomenu foto albumo - ka nors ir as ideciau
Ugn*Ine... priminei man sunkesnes savo dienas... Kartais pagalvoju, kaip as visa ta sunkiausia perioda istveriau? Ypac pries operacija? ... Kartais pagalvoju, kad esu 'kietos' sirdies zmogus, kad daug ka vertinu taip, lyg tai vyktu ne su manimi. Dabar net nepamenu daugelio detaliu - gal vaistai kalti (narkotiniai visgi), o gal ir protas automatiskai stengiasi pamirsti blogybes. Pamenu, kad visomis isgalemis stengiausi negalvoti apie jokias blogybes ir is visu jegu stengiausi tiketi visu aplinkiniu sakomomis geromis baigtimis. Ir viskas taip ir buvo. O kai pagalvoju, kad vos nenumiriau, kad vos nelikau nevaikstanciu zmogumi, kad teko tiek skausmo ir kanciu istverti... Fui, berasant asaros tvenkiasi

Nemegstu viso to prisiminti ir pasakoti... Taip noreciau su tavim susitikti, pakalbeti. Kai turesiu daugiau jegu, sveikatos, noro - parasyk. Vis tiek kitaip yra bendrauti su zmogumi, kuris tikrai supranta, ka tu jauti viduje. Artimieji irgi stengiasi suprasti, bet tai ne tas pats.
Dar noriu prideti (uzejo upas pasisneketi

). Bandau izvelgti gerasias puses. Siaip pas gydytojus eidavau retai. Tai galvoju dabar, ot kaip gerai - juk istikrino viska, BMR, KT pridaryta tiek ir tiek

Visi vidaus organai perziureti. Be to, aplinkiniems zmonems toks nutikimas irgi daug reiskia bei keicia ju mastyma. Stai kolege pasakoja. Darbe del kazko susinervina, pyksteli, o paskui pagalvoja: kas cia per menkos bedos mano? nera ka lyginti su tati bedomis! geda nervintis, pykti del tokiu dalyku. Ta pati kolege neseniai buvo atostogu UK, grizusi pasakojo, kaip ten viskas pritaikyta neigaliesiems, kiek padedanciuju yra (as su vaikstyne ar ramentais vaikstau, todel ji ir atkreipia i tai demesi). Nera ka lyginti su musu infrastrukturom, kai sunkiai vaikstantis zmogus turi labai ribota judejimo pasirinkima net turedamas nuosava automobili.