QUOTE(tati @ 2009 08 27, 12:41)
Idomu, kodel tau skyre leidziamus vaistus? Kai as pradzioje vadavausi skausmais, man israse 'narkotinius' pleistriukus, fentanyli. Ju yra ivairiu doziu, esant tokioms ligoms visiskai kompensuojamas (ju kaina tikrai nemaza). Veikia 3 paras. Labai uzjauciu del skausmo, zinau, ka tai reiskia

Bet tikiu, kad vilties suteiks siandienos geros zinios! Laikykis, brangioji!
man paskirtas ir pleistras ir leidžiami, vien pleistro deja man nepakanka

o paskirtas 75 stirpumo, bet prie to į dieną dar paskirtas 6 kartus ir morfinas, bet tiek labai retai reikia, dažniausiai kokių keturių reikia, o pleistriukas jau nuo pirmų dienų man skirtas ir priklijuotas

yra ir geriamas morfijus, deja netinka geriamas, tuoj pat vemiu...todėl ir leidžiuosi jau beveik metai, tai kas gaunasi kai paskaičiuoju kiek į dieną ir metus laiko, mano dupciukas jau mėėėėėlyyynas mėėėlyyynasss

ir nepadeda jokie tepaliojimai ir pan deja

ai nieko, sukandu dantutukus ir dūriu...kenčiu kas belieka, tikiu kad ateis diena ir nebereikės..............
QUOTE(ragnez @ 2009 08 27, 13:03)
Ugn*Ine, smagu, kad yra pagerejimas!
as vilniuje lankausi onkologiniu ligoniu savitarpio pagalbos grupeleje sv. kryziaus namuose. man patinka

susirenkam, pasidalinam nuotaikom ir nuotykiais, patarimais ir patirtimi - bendravimas, galimybe atsiverti ir nuosirdziai, gyvai kalbetis su zmonemis, kurie supranta, labai didele parama. tikrai.
Ung*Ine, jei turi noro ir galimybe dalyvauti tokios grupeles susitikimuose - tikrai verta.
as sian buvau pas seimos gydytoja, paskyre einamuosius tyrimus, krauja. tai kita savaite - kapitaline apziura laukia. tie trys menesiai atostogu be daktaru praleke kaip viena diena.
Ragnez, tikiu kad viskas bus gerai, juk tu fainuolė jau išsikapstei

taip gera ant širdies dėl visų mūsų būrelio sveikuoliukių, žinau kad bus viskas gerai, juk svarbu tik tikėti ir svarbiausia norėti

laikysiu kumštukus už tave

Dieve, suteik man jėgų kovoje su vėžiu....Suteik man taip reikalingą ramybę širdyje ir vilties, kad kovoje liksiu laimėtoja. Viešpatie, žinau, kad Tu, leidęs man tapti mama, leisi ir toliau džiaugtis šia Tavo dovana....