QUOTE(bbg23 @ 2009 08 29, 15:30)
Merginos, man kyla dar vienas klausimas..
Sian jniia gryzo is ligonines, as nezinau ka jai galima valgyt? Ja nuolat pykina.. SUnkaus maisto negalima, bet ko galima? Kai teciui buvo infarktas, jam dave lapa su sarasu maistu, ko galima, ko negalima.. TAciau dabar as pasimetus, darom tik biuljona ir koses. Nieko jinia nevalgo, apetito visiskai nera.. Vakar ispaudem sulciu naturaliu, isveme.. Gal to negalima?
KAs susidure su tuo? bejE< jaj nupjautas skrandzio gabaliukas.. gal del to?
Dėl pykinimo paprašykit didesnės Zofrano dozes ir jį leiskitės dar neįsisiūbavus pykinimui, o ne tada kai pradedi vemti.Jei pykina chemo, ką bevalgytum gerai nebus.Gert reikia vandenį , bet kai skrandis operuotas tai rūgštinti citrina ar sultimis turbūt negalima.Bandykit įvairias arbatas.
Bandykit praskiestas kruopų košeles, vištos sultinį su džiuvėsėliu.Stebėkit, kad neužkietėtų viduriai, tada aš gėriau augalinius laisvinančius.
Kai mane išleido su sutrumpintu žarnynu, tai sakė valgyti lengvai kaip kūdikiui, orentuotis į tai ką davė ligoninėje.
Jei turit skyriaus , kur ji gulėjo numerį pasiskambinkit , ten visada yra budintis daktaras , pasitarkit, o pirmadienį susiraskit gydžiusį daktarą ir visko išsiklauskit.
ten zemiau yra dar nuorodu,va ir meniu:
http://www.loc.lt/index.php?663947131 ,nors cia perskaiciau praejus 3-4 menesiams po operacijos
O su tokiu menių , jau gali eiti lauko arti