Sužinojusi kiek Blondinui Nr. ......... metų, Jūs giliai nustebtumėt. Yra gi žmonių, kuriems sekasi mąstyti. Kiti gi garsiai atkartoja kažkieno parašytus žodžius.
pabandykite susitarti dėl dvigubo kompromiso, kartais nusileidi tu, kartais ji, reiskia kartais dažniau, kartais rečiau
Šiaip, kai gėriau kontraceptines piliules, turejau ir aš problemų su noru. Šiek tiek padėdavo homeopatines tabletes Cefagil (būna vaistinėse), ten raso gerti 3 kart į dieną, bet gerdavau tik tom dienom
O mergaitems, geriančioms kontraceptikus ir jaučiančioms ,,šaltį" patariu - meskit
Šiaip, kai gėriau kontraceptines piliules, turejau ir aš problemų su noru. Šiek tiek padėdavo homeopatines tabletes Cefagil (būna vaistinėse), ten raso gerti 3 kart į dieną, bet gerdavau tik tom dienom
O mergaitems, geriančioms kontraceptikus ir jaučiančioms ,,šaltį" patariu - meskit
va va.. ir man taip buvo net minčių apie mylėjimąsi nebuvo, kol vartojau kontraceptines tabletes o kai nustojau, tai oj ojojoj tik būna "mažuli, kada grįši?"
Svarbiausia - SVEIKATA! O visa kita, galima nusipirkti...
Turbūt ir pats (pati) matote akivaizdžią logikos klaidą savo atsakyme. Todėl kaip argumentuoto atsakymo negaliu priimti, galvokite kitą. Rašyti čia nebūtina, ir taip jau off topic'as.
Skirtingi seksualiniai temperamentai ir yra skirtingi, ir dažniausiai 99% atvejų jie nebesuderinami. Žinoma, gali žmona aukotis nenorėdama prarasti jūsų, nes esate geras vyras, tačiau jūs tai jausite, ir kada nors atsibos tie santykiavimai iš pareigos. Jums telieka priimti ją tokią kokia ji yra, su mažesniu seksualiniu poreikiu ir jokie gėlių dovanojimai ar dėmesio rodymai čia nepadės. Jei sugebate priimti meilę ir seksą kaip du skirtingus dalykus, jums visai tiktų blondino pasiūlytas variantas, tik nebūtinai tai turėtų būti už pinigus, galite ir šiaip susirasti kokią likimo draugę, kurios vyro seksualinis temperamentas toks pats kaip jūsų žmonos, o štai jūsiškiai sutaptų