QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 22, 23:01)
Pamenu, kas man buvo, kai prieš kažkiek metų man vyras dienas mylėjimuisi buvo nustatęs (čia tik vyrai taip sugeba sugalvoti

)...
Hmm, tai gal mano žmona - vyras? Nes ji kaip tik tokį sprendimą buvo pasiūliusi, bet kažkaip nepraėjo
QUOTE(Pretori @ 2009 10 22, 23:09)
Pasirodė

Nuoskaudų šioj srityje tikrai neturiu, tik bandau kažkaip padėti

Juk problema ne vien žmonoje, bet ir Jumyse. Tikiuosi, tai suprantate...
Manyje buvo labai nemažai psichologinių problemų, kurios taip pat lietė santykius su vyru, be to vėliau peraugo ir į ligas. Vyro pagalba buvo didelė, bet savyje daug ką turėjau nugalėti ir nugalėjau. Tik noriu pasakyti, kad jei rimtai norėsite išspręsti šią problemą, tai išspręsite tik abu kartu
Papildyta:
Apie ką ir kalbu, kad tai yra spaudimas. Aš galėčiau ir iš paskutinio posto "pasikabinėti" prie žodžių, jei tik tai galėtų atnešti naudos Nepatenkintam ir gal labiau save paanalizuotų žmogus. Tikrai nesiekiu čia pasityčiot...
Visiškai aiškiai suprantu, kad problema ne vien žmonoje, problema yra tame, kad mūsų poreikiai nesutampa. Ir nė vienas čia nėra kaltas ar blogas - tiesiog nesutampa.
Tai problemą mes sprendžiame, sprendžiame kartu. Temą užvedžiau prieš, berods, tris mėnesius, nuo to laiko labai daug kas pasikeitė į gerąją pusę. Dabar tokios temos jau nepradėčiau, bet kadangi ji atgijo be manęs - tai jaučiu pareigą rašyti, nors yra tikrai daug geriau ir manau, kad bus visai gerai.
Jei dabar temos autorius klaustų manęs, ką reikia daryti

, tai aš jam atsakyčiau, kad nėra universalaus sprendimo, kiekvienos poros atvejis yra unikalus, bet manau, kad svarbiausia yra kalbėti ir išsiaiškinti, kas kam yra svarbu ir labai svarbu. Mano atveju žmona turbūt nesuvokė, kad seksas toks svarbus. Be to, svarbu suprasti, kad nėra idealių žmonių, ir sekso partnerių nėra idealių, o jei jis idealus - tai tada kažkur kitur turi trūkumų. Tai reikia ne bandyti daryti iš partnerio idealą, o žiūrėti, ar gali taikytis prie to, kas yra (čia jau mano buvo problema). Ir trečia - laikas, t.y., kaip dauguma ir rašo - nereikia daryti spaudimo ir tai, kas buvo daroma per prievartą su šiek tiek abipusių pastangų gali tapti malonumu. (čia mes su žmona abu stengėmės skubinti įvyklisu kiekvienas savaip, nenatūraliai).
Na, bet čia jau labai pagrindiniai dalykai, o tarpuose yra daug smulkmenų ir daug noro kartu spręsti situaciją, o ne mesti arba nueiti lengviausiu keliu.
QUOTE(julem @ 2009 10 22, 23:15)
Sugrįžtant prie temos autoriaus, aš giedu savo giesmę, manau, kad neatitikimas toks menkas, kad tikrai galima save nukreipti, ar tikrai pačiam sau rankomis padėti tuos kelis nesutampančius kartus, nes, kad ir kaip banaliai skambėtų, o dar ir iš frigidiškos moters, gyvenime yra ir kitų dalykų, kurių negali užgožti nedidelis sekso trūkumas.
Na, čia nesutikčiau. Čia tas pats, kaip pasakoti sąvartyne gyvenančiam žmogui, kad tai, kad jis gyvena sąvartyne yra smulkmena, juk jis ten ir pavalgyt randa, ir sveikas kol kas, ir atsigerti yra - net už pasišildymą prie laužo mokėti nereikia! Na, keistas čia tas mano pavyzdys, bet noriu pasakyti, kad jei bet kokioj situacijoj gali būti geriau, negu yra - kodėl gi nepabandžius pasiekti tą "geriau"?
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 10 22, 23:43)
Kaip jus vertinate "meiles israiska" ? Ar ji, jusu nuomone, "matuojama" sekso israiska?
Sapokliaka, pas mane su terminais toj žinutėj ne kas, prisipažinsiu. Ten "mylimu" reikėtų keisti į "geidžiamu". Beje, tarp kitko, mylimo žmogaus juk geidžiame, ane? Na, nekalbu apie brolišką ar motinišką meilę.