QUOTE(RamuneM @ 2009 11 02, 16:51)
Ačiū už tokį įvertinimą, bet aš esu beraštė, todėl tai ne man
O tu kada nors esi turėjęs savo asmeninių nuostatų, vertybių lyg sąrašą, kur sau, viduje įrašai, kad to NIEKADA nelaužysi, nes tai tavo esmė? Ji pradėjo laužyti tuos NIEKADA ir ji prarado save ...
Taip, kad tokių būdu spręsti problemą, tai gal ir netinkamas pavyzdys, bet ne man vertinti ... Tačiau suvokti, kad artimų žmonių bet kuris nepasitenkinimas yra labai svarbus ir negalima numoti ranka, tai vertėtų ir dar kaip.

O tu kada nors esi turėjęs savo asmeninių nuostatų, vertybių lyg sąrašą, kur sau, viduje įrašai, kad to NIEKADA nelaužysi, nes tai tavo esmė? Ji pradėjo laužyti tuos NIEKADA ir ji prarado save ...
Taip, kad tokių būdu spręsti problemą, tai gal ir netinkamas pavyzdys, bet ne man vertinti ... Tačiau suvokti, kad artimų žmonių bet kuris nepasitenkinimas yra labai svarbus ir negalima numoti ranka, tai vertėtų ir dar kaip.
Na tikrai nesi beraštė, jei kada nors neturėsi ką veikti - rašyk. Aš nepirkčiau, bet manau, kad tavo tipinė skaitytoja būtų moteris let sorok pidisiat, kuri skaito "geriausi meilės romanai" seriją.
Aš turiu savo asmeninių nuostatų ir vertybių sąrašą. Kartu aš esu pakankamai protingas ir niekada nesakau "niekada", tas sąrašas nėra nepajudinamas. Mano vertybės yra panašios į jos, aš irgi nenoriu skirtis, nenoriu meilužės. Bet jei pamatysiu, kad situacija yra tokia - tikrai išsiskirsiu arba įsigysiu meilužę. Žinoma, taip būtų tik po labai ilgų svarstymų ir bandymų išsiversti be to.
O dėl suvokimo, kad negalima numoti į bet kokį nepasitenkinimą, tai čia jau diskutuoti galima ilgai. Aš tą "bet kuris" keisčiau į 'aiškiai išreikštas ir nuolatos primenamas". Nes kitaip gali tekti atsisakyti savęs.