Įkraunama...
Įkraunama...

Skirtingi seksualiniai temperamentai

QUOTE(RamuneM @ 2009 11 02, 16:51)
Ačiū už tokį įvertinimą, bet aš esu beraštė, todėl tai ne man  mirksiukas.gif

O tu kada nors esi turėjęs savo asmeninių nuostatų, vertybių lyg sąrašą, kur sau, viduje įrašai, kad to NIEKADA nelaužysi, nes tai tavo esmė? Ji pradėjo laužyti tuos NIEKADA ir ji prarado save ...

Taip, kad tokių būdu spręsti problemą, tai gal ir netinkamas pavyzdys, bet ne man vertinti ... Tačiau suvokti, kad artimų žmonių bet kuris nepasitenkinimas yra labai svarbus ir negalima numoti ranka, tai vertėtų ir dar kaip.

Na tikrai nesi beraštė, jei kada nors neturėsi ką veikti - rašyk. Aš nepirkčiau, bet manau, kad tavo tipinė skaitytoja būtų moteris let sorok pidisiat, kuri skaito "geriausi meilės romanai" seriją.

Aš turiu savo asmeninių nuostatų ir vertybių sąrašą. Kartu aš esu pakankamai protingas ir niekada nesakau "niekada", tas sąrašas nėra nepajudinamas. Mano vertybės yra panašios į jos, aš irgi nenoriu skirtis, nenoriu meilužės. Bet jei pamatysiu, kad situacija yra tokia - tikrai išsiskirsiu arba įsigysiu meilužę. Žinoma, taip būtų tik po labai ilgų svarstymų ir bandymų išsiversti be to.

O dėl suvokimo, kad negalima numoti į bet kokį nepasitenkinimą, tai čia jau diskutuoti galima ilgai. Aš tą "bet kuris" keisčiau į 'aiškiai išreikštas ir nuolatos primenamas". Nes kitaip gali tekti atsisakyti savęs.
Atsakyti
QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 11 02, 17:00)
Aš turiu savo asmeninių nuostatų ir vertybių sąrašą. Kartu aš esu pakankamai protingas ir niekada nesakau "niekada", tas sąrašas nėra nepajudinamas. Mano vertybės yra panašios į jos, aš irgi nenoriu skirtis, nenoriu meilužės. Bet jei pamatysiu, kad situacija yra tokia - tikrai išsiskirsiu arba įsigysiu meilužę. Žinoma, taip būtų tik po labai ilgų svarstymų ir bandymų išsiversti be to.

Ar bandei nors vieną savo sąrašo vertybę pajudinti? Pabandyk, o tada parašysi kaip sekėsi. Aš irgi protinga, net parašė užsirašiau tongue.gif Tačiau, kai bandžiau pajudinti, visiškai kitaip pasijaučiau. Kol kas nejudinu, nes išmokau naujas pamokas. Bet čia ne į šitą temą, todėl nesiplėsiu ax.gif

QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 11 02, 17:00)
O dėl suvokimo, kad negalima numoti į bet kokį nepasitenkinimą, tai čia jau diskutuoti galima ilgai. Aš tą "bet kuris" keisčiau į 'aiškiai išreikštas ir nuolatos primenamas". Nes kitaip gali tekti atsisakyti savęs.

O aš sakyčiau, kad priklauso nuo kiekvieno asmens. Kaip visada, nėra visur tos pačios situacijos. Jei vertinčiau iš savo pozicijų, tai sakyčiau, kad turi reaguoti į "bet kurį", nes aš labai kantri ir jei jau sugebėjau pasakyti, kad kažkas negerai, tai tikrai jau paskutinis lašiukas.
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2009 11 02, 15:56)
Aš noriu žinoti šitas dvasines praktikas, jei jos nėra atsiskyrimas ir visiškas savęs uždarymas nuo pasaulio  mirksiukas.gif

Ramune, kad galėtum naudoti tą dvasinę praktiką, kurią aš naudoju, turėtum gyventi Lietuvoje... Kitokių nesu išbandžius, nors šį tą žinau.
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2009 11 02, 17:37)
Ar bandei nors vieną savo sąrašo vertybę pajudinti? Pabandyk, o tada parašysi kaip sekėsi. Aš irgi protinga, net parašė užsirašiau  tongue.gif  Tačiau, kai bandžiau pajudinti, visiškai kitaip pasijaučiau. Kol kas nejudinu, nes išmokau naujas pamokas. Bet čia ne į šitą temą, todėl nesiplėsiu  ax.gif
O aš sakyčiau, kad priklauso nuo kiekvieno asmens. Kaip visada, nėra visur tos pačios situacijos. Jei vertinčiau iš savo pozicijų, tai sakyčiau, kad turi  reaguoti į "bet kurį", nes aš labai kantri ir jei jau sugebėjau pasakyti, kad kažkas negerai, tai tikrai jau paskutinis lašiukas.

Aha, bandžiau judinti vertybes, kuriomis tikėjau daug metų. Gyvenimas privertė. Sunku, bet įmanoma. Žudytis tikrai neverta. Tas judinimas man tik padėjo suvokti, kad niekada nereikia sakyti "niekada", kad vertybės vien dėl vertybių - nieko vertos, jos dar turi ir kažką duoti prasmingo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nepatenkintas: 02 lapkričio 2009 - 16:50
QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 11 02, 16:50)
Aha, bandžiau judinti vertybes, kuriomis tikėjau daug metų. Gyvenimas privertė. Sunku, bet įmanoma. Žudytis tikrai neverta. Tas judinimas man tik padėjo suvokti, kad niekada nereikia sakyti "niekada", kad vertybės vien dėl vertybių - nieko vertos, jos dar turi ir kažką duoti prasmingo.

Grynai materialistinis požiūris biggrin.gif Vartokime savo vertybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 02, 17:52)

Kokius 30 metų po tualeto nepoviau rankų. Tai mnan buvo didelį vertybė. žmonės sakė kad smirda, bet aš netikiu. I r toliau neplaunu. Be to, juk vertybių negalima vartoti, tai kaip aš čia dabar imsiu plauti rankas? Juk čia gyrnai materialistinis požiūris, negalima taip keisti nei iš šio neio iš to vie dėl to, kad kažkam smirda. Juk svarbiausia - laikyutis įsikibus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2xhush: 02 lapkričio 2009 - 17:39
QUOTE(2xhush @ 2009 11 02, 17:38)
Kokius 30 metų po tualeto nepoviau rankų. Tai mnan buvo didelį vertybė. žmonės sakė kad smirda, bet aš netikiu. I r toliau neplaunu. Be to, juk vertybių negalima vartoti, tai kaip aš čia dabar imsiu plauti rankas? Juk čia gyrnai materialistinis požiūris, negalima taip keisti nei iš šio neio iš to vie dėl to, kad kažkam smirda. Juk svarbiausia - laikyutis įsikibus.

Matyt, mes vertybes skirtingai suprantame mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 02, 17:52)

nesutinku..
Manau,tai yra logiskai mastancio, sveiko proto zmogaus poziuris...

Man is viso keista, kaip kas nors gali bandyti pateisinti moteri, kuri :

1. pakele pries save ranka. Bet kokioj religijoj moralines vertybes visgi gristos dievo isakymais, ir savizudybe visur yra labai didele nuodeme. Kaip suprantu, kalbam ne apie musulmone, kuriai "alachas liepe"...
Beje, jei jau ji tokia tvirta buvo moraliniu nuostatu klausimu, tai, tiketina, kad buvo ir tikinti.... ar ne?

2. Ta moteris turejo vaiku... tai absoliuciai neatsakingas, nesubrendeliskas problemos sprendimas. Ir labai savanaudiskas.... doh.gif Kazkaip sitoj vietoj as negaliu patiketi, kad ji apskritai turejo kazkokiu vertybiu...

3.Ir visa tai - del sekso... doh.gif doh.gif doh.gif "Nesirisa",kaip zmogus, negalintis issiskirti arba susirasti meiluzio, nes jo moralinis pagrindas tvirtas, gali palikti vaikus naslaiciais su milijonu klausimu galvelese, i kuriuos jie niekada neras atsakymo? Kaip gali palikti "mylima" vyra ? Ir dar prirasyti laisku, kurie ilgai neleistu artimiesiems pamirsti sios klaikios istorijos....

Pagal viska, vyras irgi turetu pasikarti neistveres kaltes jausmo ir saivgrauzos - cia gi jis, nieksas, privede ja iki to....

Man tai labiau nei absurdiska....

Galeciau pateisinti tik vienu atveju, jei ta moteris turejo tikrai labai labai rimtu psichikos sutrikimu/ligu ir buvo protiskai neveiksni...

Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 11 02, 17:50)
nesutinku..
Manau,tai yra logiskai mastancio, sveiko proto zmogaus poziuris...

Kaip pamatuoti sveiką protą? ir kuris savanoriškai prisipažintų, kad nelogiškai mąsto?
Atsakyti
Sapokliaka, vienas prie vieno ir aš taip mąsčiau maždaug prieš 10 metų. Su laiku stebėdama kitus, klausydama juos ir keisdamasi pati, taip nebegalvoju. Dabar iš vis nustojau vertinti žmonių elgesius. patikėk, jei nebūčiau buvusi tiek ilgai šalia jos ir kas nors būtų papasakojęs istoriją, tai būčiau ko gero pasmerkusi ją ... Kažkoks absurdas dėl sekso taip elgtis. Bet čia tam ir yra tema apie seksualinius nesuderinimamus. Štai viena iš pabaigų, jei į tai nekreipiame dėmesio.

Beje, susirasti meilužį ir nesakyti to vyrui irgi nėra juk teisingas sprendimas pagal šiuo metu vyraujančias moralines normas mirksiukas.gif Ar gi ne taip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2009 11 02, 18:27)
Beje, susirasti meilužį ir nesakyti to vyrui irgi nėra juk teisingas sprendimas pagal šiuo metu vyraujančias moralines normas  mirksiukas.gif Ar gi ne taip?  ax.gif

Na taip. O kuriam vyrui tai galima pasakyti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2009 11 02, 18:27)
[...] Dabar iš vis nustojau vertinti žmonių elgesius. patikėk, jei nebūčiau buvusi tiek ilgai šalia jos ir kas nors būtų papasakojęs istoriją, tai būčiau ko gero pasmerkusi ją ... Kažkoks absurdas dėl sekso taip elgtis. Bet čia tam ir yra tema apie seksualinius nesuderinimamus. Štai viena iš pabaigų, jei į tai nekreipiame dėmesio.

Beje, susirasti meilužį ir nesakyti to vyrui irgi nėra juk teisingas sprendimas pagal šiuo metu vyraujančias moralines normas  mirksiukas.gif Ar gi ne taip?  ax.gif

Geras bruozas nevertinti zmoniu pagal elgesi, bet cia tam ir diskutuojame smile.gif
Kuo toliau, tuo labiau manau, kad seksas cia buvo ne priezastis, o pasekme to, kad moteris giliai buvo iklimpusi i savo chaotiska vertybiu ir nepasitenkinimu pasauli. Juoda arba balta. Jos galvoje matyt persimaise savokos gera-bloga. Manau, ji nesugebejo keistis, uzsifiksavo kazkur kazkiokiuose pasaku heroju personazuose.
O del meiluzio ir nesakymo vyrui... Pasakyk ir skirkis, kur problema.
Patiko Nepatenkinto mintis, kad vertybes po truputi keiciasi. Niekada nesakyk niekada smile.gif Kaip sakiau anksciau, man asmenine laime yra auksciau uz bet koki visuomenes vertinima.
Kad nebuciau visai pasmerktas, kaip savanaudis, as vis dar manau (niekada nesakyk..), kad tvirta seima vienas is asmenines laimes saltiniu. Kol kas su kaupu pasiteisina smile.gif
Atsakyti