QUOTE(magnifica @ 2009 10 01, 08:38)
Akmeninimis nemėtysim, bet...
Taip, būtina patikėti filmuoti vestuves superiniam profesionalui

O vat mano nuomone geras ir nenuobodus filmas yra tūkstantį kartų geriau nei foto. Kodėl? Ogi todėl, kad foto niekada neperteiks to, ką galima pamatyti filme... Aj, neverta gilintis į tai, kad negirdėsi balso ir pan. - tiesiog žiūrint filmą yra viskas kitaip
Žinoma, nekalbu apie filmus, kuriame "įamžintos" užstalės dainos ir įkaušę muzikantai su savo "dar po vieną"
O dėl jaunųjų negalėjimo atsipalaiduoti nekliedėkit

Superiniai operatoriai niekada nesimaišys jūsų kelyje - jūs jų net nepastebėsit... Tas pats sakytina ir apie kai kuriuos fotografus...
Ir dar. Nesuvokiu tų priešvestuvinių filmavimųsi ir fotografavimųsi

Kam ta vaidyba? Prieina... nueina... pabėga... atbėga... tipo susipažįsta..... na, man atrodo kvaila

žmonės pažįstami daug metų, gyvena kartu, o čia bac - prieš vestuves kuriama kažkokia pasaka, kažkokia išgalvota meilės istorija
Taigi taip, mielasis fotografe, mums, jaunosioms, tikrai reikia to filmo

Nors vienas protingas komentaras!
QUOTE(Spyglle @ 2009 10 01, 12:46)
Gulejau ant zemes su suknele, begiojau basa, begome per lietu, ejome pestute miesto centru ir t.t. Net minties nebuvo, kad oij negaliu - susitepsiu suknele, nes man tai buvo neaktualu.
Pilnai sutinku, as per savo vestuves taip pat ir ant zemes gulejau, ir ant zirgu jodinejau ir t.t. Suknele issitepe - na ir kas?
Juk nevaiksciosiu visa diena kaip snieguole - oi atsargiai, suknele... Nesilieskit!