QUOTE(tomule @ 2010 03 23, 22:36)
Gal kas kepet pyraga Obuoliu ruduo, kaip jums gavosi, nes mums tai nelabai, kazkas netaip su proporcijom recepte, saldumas neapsakomas, gabaliuka jau suvalgius daugiau nebesinori ir labai daug sviesto man pasirode ant tokio kiekio miltu, iskepus is kazkur skyscio atsirado, beveik visas pyragas apsemtas, net nesupratau, ar nuo sviesto, ar nuo obuoliu ir tesloj sviesto skonis per didelis, nu kazkas ne to
Obuolių ruduo - pats mėgstamiausias mūsų pyragas, keptas labai daug kartų. Visų pirma, obuoliai turi būti rūgštūs, tada nebus tokio saldumo. Aš į obuolius visai nededu cukraus, tik vanilinio. Tešloje cukraus kiekį irgi galima sumažinti. O sviesto kiekis tikrai neperdidelis tokiam kiekiui miltų (2-2,5 stiklinės). Gal stiklines per mažas ėmėte? Skysčio galėjo atsirasti nuo obuolių (prieš kepant galima įdėti šaukštą krakmolo į obuolius, tada skystis neišbėgs), arba dėl gerai neišplaktų baltymų.