Įkraunama...
Įkraunama...

Doktorantūra...

Pritariu Miegapeliui 100 proc., gaila, kad mano amžius tam jau kliūtis....
Atsakyti
Aš irgi pritariu drinks_cheers.gif Pati buvau ir esu skatinama stoti į doktorantūrą. Fainai žiūrėtųsi tos dvi raidės prie pavardės, bet puikiai suvokiu, kad to neužtenka - reikia norėti ir gebėti dirbti akademinį, mokslinį darbą. Tai va turiu metus laiko dvejonių, gavau darbą universitete su studentais, bet vis dar pati esu didelėj nežinioj, ar tai mano pašaukimas unsure.gif O jei nesieji ateities su mokslu, niekada nestočiau į doktorantūrą schmoll.gif
Atsakyti
Mil@na, kodėl amžius kliūtis, juk mokytis niekad nepervėlu... Ir kokios sprecialybės ta doktorantūra, kad sakot amžius gali būti kliutis?
Atsakyti
O štai amžius, nemanau, kad kliūtis mirksiukas.gif Svarbu noras ir pašaukimas, o koks skirtumas, kokiame amžiuje juos realizuoji?
Atsakyti
O aš manau, kad nebūtinai amžius kliūtis, bet su amžiumi jau yra nusistovėjęs gyvenimas, tam tikra padėtis esamame darbe ir dabar viską mesti ir patapti studentu... Nu ne kiekvienas taip galėtų... Aš manau, kad jei nebūtų man susiklostę taip aplinkybės, kad teko studijuoti, pati nebūčiau ryžusis. Tuo labiau, kaip kad mano atveju, doktorantūra, eksperimentai ir t.t. užima absoliučiai pilną darbo dieną...
Taigi, nors amžius ne kliūtis, bet su amžiumi keisti visą nusistovėjusį gyvenimą tampa vis sunkiau smile.gif
Atsakyti
Gal yra studijuojančių doktorantūrą Šiaulių universitete? Įdomu, kokie atsiliepimai.
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2011 12 20, 22:58)
Va ir as galvoju, kad man tas dr. toks "nice to have". Bet ne daugiau smile.gif. Nors tenka man gyvenime daug bendraut su akademikais, tai syki nuo vieno estu profesoriaus gavau velniu, kaip as cia be jokio laipsnio smile.gif). Aisku, issisukau.

Aš irgi esu panašioje situacijoje kaip ir Jūs, tik man vis dėlto atrodo, kad aš lipsiu į doktorantūros studijas, nors dar jos negreitai, kadangi mane be galo skatina katedros vedėjas, dėstytojai, jaučiu jų palaikymą, o ir pati turiu vidinę motyvaciją atlikti įvairius tyrimus, domėtis savo moksline sritimi, įgyti dar daugiau žinių, o vėliau jas perteikti studentams 4u.gif Jūsų atveju manau kolkas geriau dar nestoti į doktorantūrą, nes nesijaučia tvirto tam nusiteikimo, o juk mokytis bet kada galite pradėti, juo labiau, jaučiasi, kad ir be šių studijų esate labai žingeidi mokslams mirksiukas.gif Beje, dėstytojauti juk galite ir su magistro diplomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 01 22, 22:19)
Gal yra studijuojančių doktorantūrą Šiaulių universitete? Įdomu, kokie atsiliepimai.

Aš studijuoju. Negaliu skųstis. Nors man paskaitos vyksta daugiau VDU, tad tenka vazinetis iš Šiaulių į Kauną... susigaišta laiko daug vien dėl kelionių
Atsakyti
QUOTE(MonaSaule @ 2012 02 04, 19:23)
Aš studijuoju. Negaliu skųstis. Nors man paskaitos vyksta daugiau VDU, tad tenka vazinetis iš Šiaulių į Kauną... susigaišta laiko daug vien dėl kelionių

Tai kad man regis didžioji dalis doktorantūros paskaitų ir vyksta VDU, ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Grasilda @ 2012 02 04, 21:27)
Tai kad man regis didžioji dalis doktorantūros paskaitų ir vyksta VDU, ar ne?  ax.gif

Paskaitos vyksta ten, iš kur yra dėstytojai. jei iš MRU, tai ir vyksta MRU, jei iš VDU, tai vyksta VDU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MonaSaule: 04 vasario 2012 - 23:18
QUOTE(karra @ 2011 01 08, 08:43)
mokslo visuomene - kaip koncervatyviu zmoniu vakarelis - noredami, kad Jums suteiktu zodi, pirmiausia turite parodyti pagarba kitiems, ir tik tada Jums suteikiamas zodis.

Aukso žodžiai... Pagarbos neparodymas reiškia, kad į šį vakarėlį nepateksite.
Atsakyti
Sveiki, norėjau pasiteirauti, gal kas pažįsta ką nors, kas Kaune galėtų pakonsultuoti apie spss? Žinau ką man reikia pasiskaičiuoti disertaciniame darbe, tačiau kad būčiau garantuota, jog viską darau teisingai, reikia asmeninės konsultacijos 4u.gif Atsilyginčiau už sutartą kainą ax.gif Laukčiau Až...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DijaD: 27 vasario 2012 - 13:45