Pritariu Miegapeliui 100 proc., gaila, kad mano amžius tam jau kliūtis....
Aš irgi pritariu
Pati buvau ir esu skatinama stoti į doktorantūrą. Fainai žiūrėtųsi tos dvi raidės prie pavardės, bet puikiai suvokiu, kad to neužtenka - reikia norėti ir gebėti dirbti akademinį, mokslinį darbą. Tai va turiu metus laiko dvejonių, gavau darbą universitete su studentais, bet vis dar pati esu didelėj nežinioj, ar tai mano pašaukimas
O jei nesieji ateities su mokslu, niekada nestočiau į doktorantūrą

O aš manau, kad nebūtinai amžius kliūtis, bet su amžiumi jau yra nusistovėjęs gyvenimas, tam tikra padėtis esamame darbe ir dabar viską mesti ir patapti studentu... Nu ne kiekvienas taip galėtų... Aš manau, kad jei nebūtų man susiklostę taip aplinkybės, kad teko studijuoti, pati nebūčiau ryžusis. Tuo labiau, kaip kad mano atveju, doktorantūra, eksperimentai ir t.t. užima absoliučiai pilną darbo dieną...
Taigi, nors amžius ne kliūtis, bet su amžiumi keisti visą nusistovėjusį gyvenimą tampa vis sunkiau
Taigi, nors amžius ne kliūtis, bet su amžiumi keisti visą nusistovėjusį gyvenimą tampa vis sunkiau

Gal yra studijuojančių doktorantūrą Šiaulių universitete? Įdomu, kokie atsiliepimai.
QUOTE(jurgacka @ 2011 12 20, 22:58)
Va ir as galvoju, kad man tas dr. toks "nice to have". Bet ne daugiau
. Nors tenka man gyvenime daug bendraut su akademikais, tai syki nuo vieno estu profesoriaus gavau velniu, kaip as cia be jokio laipsnio
). Aisku, issisukau.

Aš irgi esu panašioje situacijoje kaip ir Jūs, tik man vis dėlto atrodo, kad aš lipsiu į doktorantūros studijas, nors dar jos negreitai, kadangi mane be galo skatina katedros vedėjas, dėstytojai, jaučiu jų palaikymą, o ir pati turiu vidinę motyvaciją atlikti įvairius tyrimus, domėtis savo moksline sritimi, įgyti dar daugiau žinių, o vėliau jas perteikti studentams

QUOTE(pusniuke @ 2012 01 22, 22:19)
Gal yra studijuojančių doktorantūrą Šiaulių universitete? Įdomu, kokie atsiliepimai.
Aš studijuoju. Negaliu skųstis. Nors man paskaitos vyksta daugiau VDU, tad tenka vazinetis iš Šiaulių į Kauną... susigaišta laiko daug vien dėl kelionių
QUOTE(MonaSaule @ 2012 02 04, 19:23)
Aš studijuoju. Negaliu skųstis. Nors man paskaitos vyksta daugiau VDU, tad tenka vazinetis iš Šiaulių į Kauną... susigaišta laiko daug vien dėl kelionių
Tai kad man regis didžioji dalis doktorantūros paskaitų ir vyksta VDU, ar ne?

QUOTE(Grasilda @ 2012 02 04, 21:27)
Paskaitos vyksta ten, iš kur yra dėstytojai. jei iš MRU, tai ir vyksta MRU, jei iš VDU, tai vyksta VDU
Sveiki, norėjau pasiteirauti, gal kas pažįsta ką nors, kas Kaune galėtų pakonsultuoti apie spss? Žinau ką man reikia pasiskaičiuoti disertaciniame darbe, tačiau kad būčiau garantuota, jog viską darau teisingai, reikia asmeninės konsultacijos
Atsilyginčiau už sutartą kainą
Laukčiau Až...