O kas yra kaligrafinis rašiklis? Su juo kažkaip lengviau užrašyti norimą užrašą?
QUOTE(Melynaakia @ 2009 08 27, 07:27)
Merginos, Jūs nerealios...
Dėžutės, pakabėlės, komodėlės...apaplti galima
seniai nesilankiau, daug darbelių pridirbot, kas labiausia istrigo, tai berods Jenifer puodelis su lekstute ir melynom rozelem
mėlyna spalva valdo
Dėžutės, pakabėlės, komodėlės...apaplti galima
Dideliausias dėkui
QUOTE(Melynaakia @ 2009 08 27, 08:27)
ir dar ta dezele kur spalvu derinys neiprastas, na ta su dangaus spalvos dalimi ir metalo spalvos trukiais... ech, man tokie trukiai turbut niekad taip nesigaus. Kokios čia priemonės?
Ačiū labai
QUOTE(sobieska @ 2009 08 27, 06:54)
Ko nepadarysi bendram labui...siandien leksiu mediniu pienalu uzsipirkt-4 krikstavaikiams manau rugsejo pirmai padovanot.Isgraviruotus parkerius jau turiu... 
Ale ir krikšto vaikų prisišaudžiusi moteriškė, ir rugsėjo pirmai net graviruotus parkerius dovanoji dekupažuotose penaluose????
Gal dar vieną krikšto vaiką į kompaniją priimsi?
QUOTE(Jennifer @ 2009 08 27, 09:34)
Ale ir krikšto vaikų prisišaudžiusi moteriškė, ir rugsėjo pirmai net graviruotus parkerius dovanoji dekupažuotose penaluose????
(mane)
Vos nepuoliau sveikinti
O KO TU DAR NE DARBE,GAL BE REIKALO SERVETKAS I RANKINE SUSIKROVIAU,A
Nolla labai šilta, vasariška gėlėta dėžutė
Džiuga ir balte negaliu susilaikyti nepagyrus jūsų meškių
pasikartosiu,- puikus baltės šriftas,- tobulai užrašyta
Džiuga ir balte negaliu susilaikyti nepagyrus jūsų meškių
gražūs visų darbeliai, man įstrigus 888888888 dėželė, jo tokia kitokia kažkokia
ir pakabėlės gražios ir meškučio dėžutė
nu kaip suprantu visos laukiam kol šią temą pribaigsim tai baigiam ir einam rodytis į naują jau paruoštą
nu kaip suprantu visos laukiam kol šią temą pribaigsim tai baigiam ir einam rodytis į naują jau paruoštą
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.