Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Sveikutes,priimkit ir mane i savo bury blush2.gif
Siandien prisispyriau pavazinet viena biggrin.gif ,labai sunku buvo ilipt i masina(pasiryst vaziuot) tongue.gif bet jau kaip issisukau is savo kiemo thumbup.gif telpa tik 4 masinos ir visos viena salia kitos doh.gif plius atbulom reik issisukt i siaura broma(tarp namu) doh.gif tai toks isvaziavimas is mano kiemo doh.gif kas ji pamato sako:kaip jus cia ivaziuojat,neimanoma biggrin.gif
bet po 80km pasivazinejimo,jauciuosi thumbup.gif ryt vel varysiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažoji Misss @ 2009 08 07, 20:43)
Sveikutes,priimkit ir mane i savo bury blush2.gif
Siandien prisispyriau pavazinet viena biggrin.gif ,labai sunku buvo ilipt i masina(pasiryst vaziuot) tongue.gif bet jau kaip issisukau is savo kiemo thumbup.gif telpa tik 4 masinos ir visos viena salia kitos doh.gif plius atbulom reik issisukt i siaura broma(tarp namu) doh.gif tai toks isvaziavimas is mano kiemo doh.gif kas ji pamato sako:kaip jus cia ivaziuojat,neimanoma biggrin.gif
bet po 80km pasivazinejimo,jauciuosi thumbup.gif ryt vel varysiu tongue.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif saunuole
Atsakyti
bet dar kaip nedrasu ties sankryzom doh.gif kaip bijau sugrybaut doh.gif
Atsakyti
Nėr čia ko bijot,ateis laikas ir viskas bus kaip iš pypkės thumbup.gif .O dėl užstatymo prie išvažiavimo,tai tikrai susprogti galima.Aš gyvenu nuosavam name,tai būtinai užstato vartus,nors gatvė tuštut tuštutėlė,akli jie ar ką nu nežinau ''asilai'' doh.gif
Atsakyti
Niu va, ryte pagyriau, kad nebuvo sugedus manoji mašiniukė, ir už valandos važiuojant trūko generatoriaus dirželis. išgirdau garsą belekokį, pradėjo vairas beveik nesisukt, staigiai sukau į kiemą, žiūriu dirželio gabalas po mašina, dar vyrai pastūmė iki kiemo, pažiūrėjo, kad tikrai dirželis. Ryt brolis tik partemps. Ot girtis negalima smile.gif Visa laimė, ne variklio dirželis clap.gif Bet kaip sunku su trolikais, siaubelis...
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 08 06, 15:18)
Pasižiūrėjau į sarašėlį ir nustebau savo vairavimo pradžios datą pamačiusi blink.gif Žinau kada išlaikiau, ale bet vis tiek tas laikas nepastebimai greit prabėgo, jau virš metų...arba dar tik lotuliukas.gif

Niekaip negaliu suprast kai kurių žmonių logikos doh.gif  Mano mašinos pipynė naudojama praktiškai kasdien ir po kelis kartus doh.gif  Kas per žmonės pas mus važinėja g.gif  Visada užstato išvažiavimą iš kiemo. Tai jiems šuniui ėdalo reik nupirkt, tai laikraštį doh.gif  Nu niekada, garbės žodis niekada nešauna į galvą mašinos nutrenkt ant išvažiavimo, o vat kitiems tai net keista kodėl negalima doh.gif  Kai dar namo parvarau tai pusė velnio, bet kai ryte skubu į darbą ir negaliu iš kiemo išvažiuot per tokius tai jau nervų nebeužtenka...

Tai, matyt, daug tokių žmonių, kurie bet kaip pastato ir net nepamano, kad kitas pravažiuoti per juos negali. Deja, niekad nepastebėjau, kad ,,žalias lapelis" būtų taip mašiną pametės bet kur, vis tie profesionalai kurie seniai išsilaikę ir sako ką ką jūs čia šnekat, kad vargstat kol teises išsilaikot, užsivedi mašiną, įsijungi bėgį ir pavažiuoji į priekį kelis metrus ir viskas išlaikyta. Kai pradėjau sakyti, kad dabar visai ne tokie reikalavimai, tai sako ką čia išsigalvoji. Sunku žmogeliams net įsivaizduoti, kiek visko daug pasikeitė. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 08 06, 19:27)
O pas mane nėr kur kitur, kur parkavimo vietos, visur liepos eina palei gatvę... Baisi mašina pastoviai.

Pazistama situacija. doh.gif Prie darbo statydavaus po medziais, kad masina tiek neikaistu, bet...masina buvo tiesiog baisi doh.gif Dabar stataus kuo toliau nuo tu liepu...
As teises issilaikius pries metus r kazkur penkis menesius ax.gif Nepamenu tiksliai o ziuret i teises nepaslenku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 08 08, 20:15)
Niu va, ryte pagyriau, kad nebuvo sugedus manoji mašiniukė, ir už valandos važiuojant trūko generatoriaus dirželis. išgirdau garsą belekokį, pradėjo vairas beveik nesisukt, staigiai sukau į kiemą, žiūriu dirželio gabalas po mašina, dar vyrai pastūmė iki kiemo, pažiūrėjo, kad tikrai dirželis. Ryt brolis tik partemps. Ot girtis negalima smile.gif Visa laimė, ne variklio dirželis clap.gif Bet kaip sunku su trolikais, siaubelis...

Nu ka, busim likimo drauges-as irgi savo roveriuka isgrudau pas meistrus kad man dureles ir arka patiesintu ir nudazytu po nelaimes kieme su siuksliu konteineriu, taip kad irgi rytoj i darbeli su autobusu doh.gif
Atsakyti
Nu jo, pasirodo dirželis trūko ne pats, o buvo kaip pasėkmė, nes parėjo vairo stiprintuvo siurblys, nuo jo dirželis, kažkoks dar guolis, dar sakė kažkas su stabdžių stiprintuvu. Nu žodžiu čia vairas viską sudirbo ohmy.gif
vajej, kaip man reiks be mašinos cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 08 09, 20:17)
Nu jo, pasirodo dirželis trūko ne pats, o buvo kaip pasėkmė, nes parėjo vairo stiprintuvo siurblys, nuo jo dirželis, kažkoks dar guolis, dar sakė kažkas su stabdžių stiprintuvu. Nu žodžiu čia vairas viską sudirbo ohmy.gif
vajej, kaip man reiks be mašinos cray.gif

Jo, man irgi net pats pardavejas ta dirzeli liepe is karto pasikeist, nes jau sake kai truks, tai daugiau zalos pridarys nei is karto pasikeitus doh.gif Nes pas mane pradzioj irgi mane kad su vairo stiprintuvu problemos, o pasirodo ta dirzeli ir guoliuka pakeitus visos problemos dingo smile.gif Beje is karto patarimas del guoliuko-parduotuvese pacio guoliuko nerasi-siulo tik visa komplekta ten kazkoki, kuris apie kelis simtus kainuoja doh.gif Zodziu geriau nulekt i srota ir susirast atitikmeni guoliuko-mano Rover 45 tiko kazkurio tai opelio guoliukas, uz kuri 40 lt temokejo, o visas tas komplektukas pardej butu man apie 250 lt atsiejes, kai jo viso keisti net nebutina doh.gif
Atsakyti
Nu man atvirkštinė situacija, man nuo vairo stiprintuvo siurblio trūko dirželis ir guolis susivarė. Nes dirželiai mano buvo pakeisti ir gerio, tiesiog sakė matyt tas stiprintuvas savo jau atgyveno ir parėjo, nes man pradžioj pradėjo nesisukt vairas, paskui jau dirželis. Tai o guolis apie 200-400 kiek brolis ieško ne šrotuose. Bet kaip prišoko vyrukų, nustūmė į kiemą, sakė galim nutempt kur reik arba parvežt tave namo kur reik thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 08 09, 21:37)
Nu man atvirkštinė situacija, man nuo vairo stiprintuvo siurblio trūko dirželis ir guolis susivarė. Nes dirželiai mano buvo pakeisti ir gerio, tiesiog sakė matyt tas stiprintuvas savo jau atgyveno ir parėjo, nes man pradžioj pradėjo nesisukt vairas, paskui jau dirželis. Tai o guolis apie 200-400 kiek brolis ieško ne šrotuose. Bet kaip prišoko vyrukų, nustūmė į kiemą, sakė galim nutempt kur reik arba parvežt tave namo kur reik thumbup.gif

taip, nes ten siulo mano ta minetaji visa komplektuka, kai tuo tarpu uztektu vien tik guoliuka pakeist, bet jie pardese aisku to net nesivargina pasiulyt doh.gif man irgi sesers vyras tvarke, nes jis dyzeliu meistras neblogas yra, tai detales 60 lt tekainavo-dirzelis 20 ir guoliukas 40 thumbup.gif
Atsakyti