QUOTE(Mortele @ 2009 09 09, 09:18)
Amica, o del blynu, bent jau tu mazu, tai pieno mes nededam (cia sau ir nealergiskai dukrytei), nes pienas kietina blyna, mes dedam salto vandens ir gritines sauksta - du, tada jie tokie minkstuciai, mmm pirstukus suvalgyti galima
Lietinius irgi tik su vandeniu kepam
O kiek kiaušinių dedat?
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 09 09, 09:47)
nebandėm

o ten kaip jis apdorotas?
Jo nebereikia virinti. Ten speciali technologija jo gamyboje naudojama.
QUOTE(dautan @ 2009 09 09, 10:13)
Taip, sutrinu, įpjaustau juodos ruginės duonos kubelių, įdedu grietinės, truputis druskos ir skanaus
Nu skanu turėtų būti

. Reikės pabandyti
QUOTE(Lince1 @ 2009 09 09, 11:27)
O jums kas valgot pieną ir kiaušinius tyrimai rodo alergiją? Mums kiaušiniui ir pienui rodo 4 klasę.i
Mano vaiką bėrė, šlapiuojančios žaizdos buvo, o tyrimai parodė, jog vaikas absoliučiai niekam nealergiškas
Papildyta:
QUOTE(kistex @ 2009 09 09, 22:18)
pradejom taip:bulve, morka, cukinija, avizos, kukuruzai, obuoliu ir slyvu tyre, triusis-per menesi
patisonas, baltu ar raud serbentu silpnas kompociukas(ne kasdiena), obuoliu/kriausiu tyre, zveriena, sorai, kopustas, (kalafioro nevalge), keleta kartu sparagines pupeles, grikiai, ragavom agrastu, 1karta kiauliena is parduotuves(bet pabere nzn ar nuo jos, bet daugiau nebandem), zirniai, pupeles, slyvos/obuoliai zali, rope-2a menesi
aviena, mieziai-3-a menesi.
savaite valgem morka ir as l.apsidziaugiau, kad viskas liuks, po menesio pradejo formuotis luobas ant zandu, isemiau- zandai dege dar 5dienas paskui nurimo.
Šiaip jau alergizuoti gali bet kas, yra ką net bulvė alergizuoja

. Pasakyti kas netinka jums be galo sunku. Beje, morką reikia duoti be šerdies, sako joje daugiausia brudo prisikaupia.
Kai auginau vyresnėlį, tai mus siuntė į Klinikas pas alergologę. Papuolėme tuo metu pas Gluosnienę (ji jau nebedirba, pensijoje). Nu labai liuks alergologė buvo, dietą vaikui sustatė, nuolat lankydavomės pas ją, stebėdavo kaip mums sekasi, koreguodavo meniu, pasakydavo kada kokį naują produktą įvesti. Bet mano vaikas tam tikrą laiką augo ant vandens kaip aš kad sakau

. Produktų jo meniu buvo labai minimalus kiekis. O tyrimus vaikui darė jau ūgtelėjus, niekas mažiuko nekankino jokiais tyrimais. Beje, tyrimų atsakymai buvo, kad vaikas niekam nealergiškas

. Tai vat ir nežinau - ar dieta mano vaiką išgelbėjo nuo AD, ar išaugo

. Bet dabar jau tai ir nėra taip svarbu, svarbiausia, kad sveikas