QUOTE(emamyte @ 2009 09 15, 13:50)
sweikos, o tai neuzkreciama?
internetu ir kitais budais, tai nea

a kodel klausiate? kyla itarimu
nu be blenderio tai as beveik 3 litru sriubos netrinciau
Amica, patikek verta

o tai jus jokio net kombaino neturit? Man tai blenderis nepamainomas visa kame, as net svoguna blenderiu smulkinu, kad akiu negrauztu, MB ledus skaldo kokteiliams... kiausinius kepiniams plaku ir t.t.
Ausru, negaminau tokio daryko kaip triusis su cukinija, be pasirode skanu, tik MB man triusi keikia, mat kaulai jam nepatinka

zinai del skonio, tai kai as valgiau hipoalergiskai, tai padarau koki troskini, tada sau issiimu, o MB ir dukrai arba grietines sauksta ar trintu pomidoru, visai kitas skonis... nors patiekalas kaip ir tas pats, o jumi taip neiseitu
as perkratysiu galva ka cia imetus, nes su tais hipoalerginiais pati zinai, kaip sunku kazka naujo ismastyti... mes tai ir "makaronscikai" ir "kukusininkai" nu bet netinka...
ai kepu tokius
grikiu dribsiu blynelius... mums dviem su dukra reikia (vos daugiau nei 3 keptuves):
4 su kaupu saukstu grikiu dribsiu, uzplykiti verdanciu vandeniu, kad ismirktu apie 10 min
dedam 4 su kaupu saukstu miltu (beje bandziau su ruginiais, ne taip skanu buvo, bet valgoma, dar ir duona kvepejo

)
2 saukstai krakmolo, dedu kukuruzu
2 kiausiniai (alergiukams vat cia manau reiktu pakeisti tuo paciu krakmolu - 2 saukstais)
vos druskytes (galima nedeti, jei veliau barstysim suriu)
ismaisom viska, jei per kieta mase pilam vandens, mase turetu buti tokia pasemiama saukstu ir nebeganti, o isverciama.
kepam aliejuje, bet jau gerai ikaitinus (su ruginiais miltais siek tiek ilgiau kepe). kai apverciam apibarstom tarkuotu dziugu ar parmezanu. Bandziau kitu suriu, netiko, bent man.
Valgom taip vat daugiau nieko neisideje. Jie ir salti visai skanus.