QUOTE(Achilles @ 2009 08 19, 13:19)
Labas, pas mane tokia pati situacija. Tu mano likimo sesė

Dabar aš su breketais esu virš trijų mėnesių, man kol kas ant pieninio neuždėtas breketas. Rugpjūčio 25 dieną nusimato vizitas, greičiausiai jau trauks man tą pieninį ir tada dės breketą ant to kito iltinio. Man tas iltinis užaugęs ne prieky, o už kitų dantų (jo nesimato visiškai, kai kalbu)
man taip pat jo nesimato, jis uz priekiniu dantu iskart taip istrizai isauges. pasirodo as ne viena tokia, oi kaip gera pasidare (tik nieko blogo nepagalvok). vakar buvo sokas, kai pasake kokiu proceduru reiks, kad ten pieninis dantis ir t.t. Na breketus dar pakesti teks, kaip nors jau cia. Bet jau kainos tai kosmosas

kadangi as studente ir teveliai dar islaiko, tai kazkaip ir gasdina dabar. bet kitos iseities nera, o sypsena grazia taip pat noriu tureti, nors ir dabar grazi, bet tas vienas iltinis nevykelis neduoda ramybes

o ji imanoma visiskai atitraukti i prieki?
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 19, 13:16)
sveika,pas mane biski kitokia situacija,bet irgi su iltiniu,ji isaugo aukstai..Gydausi vilniuje ortodontijos centre,kaina isviso apie 5500,bet cia ir su nuemimu
o cia kaina abiems ir virsutiniai, ir apatiniai breketai? nes pas mane kaip surpatau su apacia viskas tvarkoje, tik virsutiniai dantys blogai