Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunės L/D "Šnekutis"

QUOTE(klopedija @ 2008 10 02, 23:12)
Joa  biggrin.gif  drinks_cheers.gif !
Ir vaikai turi teisę pilvus prieš saulutę išverst ir gerokai paatostogaut be jokių dienotvarkių, pratybų, logopedžių, kineziterapeučių ir grupės draugų!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ai, nepabaigiau vakar savo minčių. Labai susiparinau, kai žmogus nori sąmoningai įgelt dėl išgalvoto nebūto dalyko. prisijungia prie forumo ir bac, pirma žinute, didžiosiomis raidėmis rėžia "tiesą". Vėjai kažkokie....

Taip, klopedija, vaikai turi turėt savo atostogas. O tai kaip maži kaliniai, įkalinti tarp skambučių, pamokų ir tėvų noro juos vėl ir vėl kažkur svetimoj vietoj palikti, su svetimais žmonėmis, ir kad ilgiau ir ilgiau....Mane tai piktina, kai tėvai dangstosi "toks darbas", "taip išėjo". Tai jeigu darbas šeimai trukdo, tai mesk tokį darbą. Kitas klausimas, jeigu tik griovius kasti sugeba...

Ko gero, maksimalų populiarumą turėtų mėnesinis darželis.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 10 03, 15:45)

Na cia tai geras hihihi.gif hihihi.gif

Patiko man thumbup.gif

Manau toks darzelis tikrai pirmoj vietoj butu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 03 spalio 2008 - 14:32
QUOTE(Pentarda @ 2008 10 03, 16:28)
Na cia tai geras hihihi.gif hihihi.gif

Patiko man  thumbup.gif

Manau toks darzelis tikrai pirmoj vietoj butu  drinks_cheers.gif

didis.gif
o ką, ne? vat ir nukonkuruočiau visą Kauno švietimo sistemą, ot tada jie man pašokinėtų, visi bagdonai ir t.t. atidarau va tūūūūkstančio vietų mėnesinį darželį, ir ką jūs man laugh.gif baaaadu mirtumėt.
o pas mane kyšiai dideli būtų, bo visi tėvai tik ir teisinasi kad dirba, kad taip išeina, kad negali.

o po kurio laiko, kai įdirbis atsirastų, tskant, ir pusmetinį gal... nu gal atsirastų.. mastau.gif kaip manot? reiktų SM'e apklausą padaryt lens.gif
Tada pas mane iš visos Lietuvos vežtų didis.gif o gal net ir Baltarusijos, Lenkijos topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 10 03, 15:01)

Tada pas mane iš visos Lietuvos vežtų didis.gif o gal net  ir Baltarusijos, Lenkijos topsecret.gif

lotuliukas.gif cirkininkė thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 10 03, 14:45)
ai, nepabaigiau vakar savo minčių. Labai susiparinau, kai žmogus nori sąmoningai įgelt dėl išgalvoto nebūto dalyko. prisijungia prie forumo ir bac, pirma žinute, didžiosiomis raidėmis rėžia "tiesą". Vėjai kažkokie....

Taip, klopedija, vaikai turi turėt savo atostogas. O tai kaip maži kaliniai, įkalinti tarp skambučių, pamokų ir tėvų noro juos vėl ir vėl kažkur svetimoj vietoj palikti, su svetimais žmonėmis, ir kad ilgiau ir ilgiau....Mane tai piktina, kai tėvai dangstosi "toks darbas", "taip išėjo". Tai jeigu darbas šeimai trukdo, tai mesk tokį darbą. Kitas klausimas, jeigu tik griovius kasti sugeba...

kažkaip keistai jūsų ir anos ,,auksinės mintys,,, visi kritiniai pasisakymai kažkaip keistai iš šios temos išgaravo.nieko nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(abrakadabra bum @ 2008 10 03, 21:57)
kažkaip keistai jūsų ir anos ,,auksinės mintys
Čia mes visaip transcendentiškai veikėm ir paveikėm moderatorę ištrinti "auksines" mintis lotuliukas.gif .
visi kritiniai pasisakymai kažkaip keistai iš šios temos išgaravo.
Tai kad ten buvo ne kritika, o faktų iškraipymas ir paskalos tongue.gif .
Atsakyti
Na nelabai čia sąžiningumu kvepia.Džine, kaip čia yra? Tikiuosi, kad neklystu į jus kreipdamasi. TIESIOG ĮDOMU PASIDARĖ, KODĖL ANOS ŽINUTĖS IŠTRINTOS?
Papildyta:
QUOTE(klopedija @ 2008 10 03, 22:45)
Čia mes visaip transcendentiškai veikėm ir paveikėm moderatorę ištrinti "auksines" mintis  lotuliukas.gif .
Tai kad ten buvo ne kritika, o faktų iškraipymas ir paskalos  tongue.gif .

Paskalos, ra ne paskalos, įv. nuomonės...Pasirodo kažkas čia tvarko darželio reputacijos reikalus. Neramu man pasidarė. pradėjau sekti šią temą, nes savo vaikutį užrašiau kitiems metams. Nebelabai patikėsiu minimomis stebuklingomis auklėtojomis. Nešvaru čia kažkas. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(abrakadabra bum @ 2008 10 03, 22:52)
Nešvaru čia kažkas. schmoll.gif
Tai neskubėk niekur mirksiukas.gif . Nuo 2009-06-01 bus viskas absoliučiai skaidru. Jei netiki, pasiskaityk čia, maždaug nuo 149 žinutės biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2008 10 03, 23:11)
Tai neskubėk niekur  mirksiukas.gif . Nuo 2009-06-01 bus viskas absoliučiai skaidru. Jei netiki, pasiskaityk čia, maždaug nuo 149 žinutės  biggrin.gif .

Aš kalbu ne apie priėmimą.TIKIU, KAD DIREKTORĖ PUIKUS ŽMOGUS. Bet kodėl MODERATORĖ taip stengiasi palaikyti tik teigiamą darželio įvaizdį? Man čia kažkas ne taip. Galima sakyti, kad mano pasirinkimą iš dalies lėmė ir mamų nuomonė , išsakyta šioje temoje, kad viskas puiku, nuostabus darželis(tikiu ir dabar tuo). Bet...kodėl iš kitų darželio temų, kas liečia direktorę,pasisakymai neištrinami.Nu supykau, negaliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(abrakadabra bum @ 2008 10 03, 23:23)
Nu supykau, negaliu verysad.gif
Nepyk console.gif .
Matyt, išėjo koks nesusipratimas mirksiukas.gif .
Šitas darželis tikrai geras thumbup.gif .
Pasikartosiu: aš jame nedirbu, o mano vaikas seniai "išaugo" darželį. mirksiukas.gif Todėl mano pagyros be jokių interesų mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(abrakadabra bum @ 2008 10 03, 22:57)
kažkaip keistai jūsų ir anos ,,auksinės mintys,,, visi kritiniai pasisakymai kažkaip keistai iš šios temos išgaravo.nieko nesuprantu g.gif

Mano supratimu, viskas čia gerai. Juk galėjo taip būti, kad ta moteriška suprato suklydusi ir pasiprašė pati ištrint jos postą.

QUOTE(abrakadabra bum @ 2008 10 03, 23:52)
Na nelabai čia sąžiningumu kvepia.Džine, kaip čia yra? Tikiuosi, kad neklystu į jus kreipdamasi. TIESIOG ĮDOMU PASIDARĖ, KODĖL ANOS ŽINUTĖS IŠTRINTOS?
Papildyta:

Paskalos, ra ne paskalos, įv. nuomonės...Pasirodo kažkas čia tvarko darželio reputacijos reikalus. Neramu man pasidarė. pradėjau sekti šią temą, nes savo vaikutį užrašiau kitiems metams. Nebelabai patikėsiu minimomis stebuklingomis auklėtojomis. Nešvaru čia kažkas. schmoll.gif

Kitais metais mūsų vaikai kartu pradės eiti mirksiukas.gif kitais metais ir pagirgždėsim apie tuo metu būsiančias stebuklingas ar nestebuklingas auklėtojas.
O va dabartinės mano kito vaiko auklėtojos oro_buckis.gif
Atsakyti