QUOTE(patrakusi @ 2009 08 07, 15:49)
Apie antrą gimdymą tai aš irgi bijau...Buvau jau kaip ir viską užsimiršus, bet dabar viskas kyla į viršų, ir nu tokia baimė kad...

Irgi vis patyliukais pagalvoju apie CP...
aikit , merginos, ju CP tai operacija, tai reiskia, akd gimda yra ipjaunama, taigi, ten lieka randas, kita syki antro, arba trecio neleidzia gimdyti, o irgi daro CP, delto, akd gali randas plysti (cia kaip pvz.), be to nejautra nei jusm, nei vaikui smegenims i nauda neina...o ka jau ten visokie dalykai apie pieno bakeliu uzvedima, ar gimdos valymasi..nenaturalus tai budas..beto, gimdymai gali buti laaaaabai skirtingi. Mano viena drauge sake, vos ne meldesi, kad su antru jai epidura duotu, o vos spejo i ligonine nuvaziuoti ir po 7 saremiu jau vaika turejo ant ranku

nepajuto skausmu, tik dziaugsma, nenusiteikinekit, viskas bus gerai
QUOTE(Laurukasr @ 2009 08 08, 15:40)
Na, kai pirmą kart man reik gimdyt, tai gąsdina nežinia
Aš norėčiau paklausti tų, kurios neperseniausiai gimdė Trakuose ar duoda naktinukus ar reikia turėti savus
normalaus plocio man tie naktiniai buvo ir super, kad gali apsikeisti, nes maitinant kartais isprakaituoji, kaip po plytu nesiojimo

ar isiteplioji, ramiagalva i deze meti ir nujus apsirengi. juk del vaikiuko tas svarmuas ir sterilumas turi buti, kad jis pamazu igauti imuniteta pasaulio ivairovei