Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam prisistatymus...

sveikos mamytes.gal yra mamyciu ar busimu mamyciu is airijos,cork miesto? mano lelytei 4men.butu malonu susipazinti ir bendrauti wub.gif
Atsakyti

bigsmile.gif sveikutes as esu is airijos Midletono miestelio,gal kasnors yra? ax.gif butu labai malonu susipazinti,ir draugauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2009 08 13, 16:00)
Sveikos mamytes! Mes gyvename Dublino vakaruose...

mes is lucano. galim mielai pabendrauti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daila: 01 rugsėjo 2009 - 00:05
sveikos mamytes.Gal yra auginanciu 3-4metu suneli?Gyvenam Grove Park salia Motingham,netoli Bromley,Kent.Ieskom draugo lietuviskai kalbancio ax.gif
Atsakyti
Sveiki, gal yra lietuvaiciu Belfaste (Siaures Airijoje)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaukse @ 2009 08 31, 22:10)
sveikos mamytes.Gal yra auginanciu 3-4metu suneli?Gyvenam Grove Park salia Motingham,netoli Bromley,Kent.Ieskom draugo lietuviskai kalbancio ax.gif

labas gaila kad taip toli sad.gif o tai butinai susipazintumeme, nes manajam suneliui irgi 3.5 irgi labai norisi su kuom nors padraugauti.
Papildyta:
QUOTE(Andzia @ 2009 09 17, 22:17)
labas gaila kad taip toli sad.gif o tai butinai susipazintumeme, nes manajam suneliui irgi 3.5 irgi labai norisi su kuom nors padraugauti.

Siaip mes gyvename Vauxhall'e, gal kas nors gyvenate salia? Butu smagu susipazinti.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif mes gyvename Tipperaryje,gal yra kaimyniu? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,esu naujoke.Gal yra mamyciu is skotijos? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, vis dar ieskau mamyciu is Newbury, Berkshire 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabela @ 2009 09 17, 18:20)
Sveiki, gal yra lietuvaiciu Belfaste (Siaures Airijoje)?  4u.gif

Labukas smile.gif na mes irgi is S.Airijos. Tik ne is Belfasto, bet is Dromore ax.gif
Atsakyti
Labukas
Gal gyvena mamyciu su maziukais Aalborge? Idomu butu bendrauti.
Atsakyti
Oaš esu iš Denverio. Kaimynų rasiu? smile.gif
Atsakyti