Įkraunama...
Įkraunama...

Avinėlių tylėjimas.

QUOTE(alfija @ 2009 08 08, 21:39)
Ateis laikas, ir jūsų sūnus ims jūsų nekęsti už tą ilgai verstą jo gyvenimą jūsų liguistose fantazijose.

Aš tai žinau. Ir jau susitaikiau.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 08 08, 21:30)
Kad jis taps tokiu kaip aš, nepabuvęs tokiu, kaip aš. O tai jau nežmoniška.

Jis jus kol kas tik pamėgdžioja. Jis dar neturi jūsų gyvenimo patirties.

O apie gyvenimo filosofiją - pagalvokit, ką pasakiau. Ką norėtumėt perteikt savo sūnui. Didumą jau sudėjot. Bet atsargą dar turit.
Atsakyti
Nieko aš neturiu. Labanakt.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 08 08, 21:48)

Per greit pasiduodat. Mano sūnui neužilgo bus 21 m. truputį žinau, ką sakau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 08 08, 21:42)
Aš tai žinau. Ir jau susitaikiau.

fantazijos...jūs nuo to nepavargstat, nors kvailas klausimas- žinoma ne, ar pavargstama nuo svarstymų tokiais globaliais klausimais. Šiaip man jūsų gaila jūs turit abai nedidelį pasirinkimą, ir arba jūs pasirinksit arba nebebus kam rinktis.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 08 08, 21:48)

Po truputi, po zingsneli, nuo pat pradziu.. Nuo tos vietos kur jau buvo nebegera, tik kitu keliu.. Tai tik atrodo sunku, kol neisivaziuoji. Turit ir laiko atsarga ir ka dar duoti. O del sunaus ir noras tai ivykdyt atsiras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 08 08, 18:35)
. Ar galima padaryti, kad ir šie nejaudintų/neskaudėtų? Aš manau, kad galima.

Kaip?
QUOTE(suntea @ 2009 08 08, 19:39)
Aš Jums pabaigai. Šio vakaro, taip pasakysiu. Kuo menkesnis samdinys, kuo žemiškesni norai, ir pošlos mintys, tuo, žmogus jaučia mažiau. Garaže, kalančiam sparną, šaltkalviui, pasakykit. Skausmas? kas tai? kai plaktuku nusimuši pirštą. O kas kai su boba skyriesi? Neskauda? Kąąąąą? Durna tu. Su ta debile nėjo gyvent....

Nesutinku visiskai.Nejau iskaudinta kaimo bobele jaucia skausma kitaip,negu chirurge? Sirdis verkia viesiems vienodai,nepriklausamai nuo issilavinimo ir pareigu,nei finansu.
QUOTE(wit @ 2009 08 08, 19:46)
. nesikapsto kaip kas ir del ko. manau kad jiems paprasciau

Manot,jog visi inteligentai ir eruditai kapstosi? Ar taip privaloma? Ar is tikro tada buna lengviau?
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2009 08 08, 19:58)
. Žinot, kai esi žmogus "prie meno", tai tarsi savaime įgauni teisę būti kitokiu. Trenktu, ar šiaip nenormaliu  rolleyes.gif  smile.gif

Vat sitai mane erzindavo visad...kas do norma tokia,jei nesi prie meno,bet ir neeini su banda - reiskias -totalus kvankt.

Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2009 08 09, 12:33)
Kaip?

Kuo skiriasi jūsų šeima nuo kitos šeimos? Kuo skiriasi jūsų vaikas nuo kito vaiko? Čia ir atsakymas.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 08 09, 11:35)
Kuo skiriasi jūsų šeima nuo kitos šeimos? Kuo skiriasi jūsų vaikas nuo kito vaiko? Čia ir atsakymas.

Cia ne atsakymas.
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2009 08 09, 12:48)
Cia ne atsakymas.

Kitokio aš nežinau. Raskite savo.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 08 09, 11:49)
Kitokio aš nežinau. Raskite savo.

Bandau pagauti Jusu minti,kad bendrame vandenyne - mano seima yra,kaip visu.Bet mano pelkeje - ji man ypatinga ir vienintele. Kaip tai susisieja su skausmo nebejutimu?
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2009 08 09, 12:55)
Bandau pagauti Jusu minti,kad bendrame vandenyne - mano seima yra,kaip visu.Bet mano pelkeje - ji man ypatinga ir vienintele. Kaip tai susisieja su skausmo nebejutimu?

Padarykite, kad ji būtų kaip visų.
Atsakyti