Įkraunama...
Įkraunama...

Avinėlių tylėjimas.

QUOTE(Laikinas @ 2009 08 10, 15:27)
Ant anglių užsikurs greičiau tik tuo atveju, jeigu anglys bus kokybiškos ir pakankamai jų. Nemanau, kad greit užgęsusio laužo anglėjusių liekanų tam pakaks. Nebent pati nuo savęs sušilsi besistengdama...

Uzsikurti tai gal neuzsikurs, nebent kaitra didiasne buna, tiksliau temperatura peciuja didiasne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikute72 @ 2009 08 10, 15:38)
Uzsikurti tai gal neuzsikurs, nebent kaitra didiasne buna, tiksliau temperatura peciuja didiasne  biggrin.gif

didesnė būna ir smarvė ... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 08 10, 15:38)
Hmmm...tiek daug filosofijos,kuria realiam gyvenime nesivadovaujam.

Išgerkim?
Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2009 08 10, 14:27)
Jeigu suvoki, kad kitas tirpsta nuo tavęs, o tau ans "nu nykudyšnij", tai kur problema?

Vat siame ir nera problemos... Vakar... Ateina vienas "i mano vieta", kur as sekmadieniais poilsiauju su knyga... Zenytis pasiule. As jam - argumentuok. Jis mykia. Sakau - nepatempsi tu manes. Sako - tu iskasena, as palyginus su tavim - kretino gabaliukas. As jam - tai kodel tureciau teketi uz taves?

As cia nesivaipau, kokia as cia tokia-visokia. Pasakojimo esme - man tas zmogus visiskai dzin. Ir net neidomus. Vakariksti si ivyki prisiminiau tik dabar, berasydama. O jam... Jam tikriausiai, noretusi "kurenti ugni"... Ir jis nesuvokia, kad man jo nereikia nei gyvo nei mirusio. O jis stengsis. Klausimus (galbut... hmm g.gif ) sau uzdavines... Bet ir as kam nors tokia pat - gal, ardausi... o visai nereikia... nes nei as idomi, nei mane prisimena...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 10 rugpjūčio 2009 - 14:46
QUOTE(Laikinas @ 2009 08 10, 15:42)
Išgerkim?

Davai...man šiandien baisiai reik...pirma diena po atostogų savo sąskaita...vietoj to,kad dirbčiau,neišlendu iš SM...
Ir atostogų,blyn,nebeturėsiu...va čia-tai skausmas... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2009 08 10, 15:42)
Išgerkim?

Ir sitoj temoj geria biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikute72 @ 2009 08 10, 15:49)
Ir sitoj temoj geria biggrin.gif

A ką darysi...toks gyvenimas...geriam...iš skausmo ... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 08 10, 15:53)
A ką darysi...toks gyvenimas...geriam...iš skausmo ... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai gerai isgeriam...kaip tik brendziuko turiu, tik darbo pabaigos reikia sulaukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 08 10, 14:38)
Hmmm...tiek daug filosofijos,kuria realiam gyvenime nesivadovaujam.Savigaila,savimyla,nuoskauda sumaišyta su skausmu.Taip ir noris paklaust-kodėl taip drąsiai lyginamas išėjimas su tikra netektim ir kodėl tas išėjimas taip sureikšminamas ?
Aš suprantu-kad tai sunku,skaudu,netgi sudėtinga-bet nėra neišgyvenama.

Nu kaip taip... As vadovaujuosi.. As apmastau, keiciu poziuri i tam tikrus dalykus.. Ieskau nauju..
Zinai kodel? Nes tai vienas didziausiu pokyciu gyvenime.. ir vienas is paciu nemaloniausiu ir skaudziausiu. Meiles atradimas, vaiko gimimas, kraustimasis i didesni busta - tai irgi pokyciai. Bet jie dziaugsmingi, tu juokiesi, sypsaisi ir tu prie ju labai greitai pripranti. Ir jeigu jie atsitinka kaip zaibas is giedro dangaus - taves tai nepalauzia.. O netektis... Viskas kas juodziausia susikaupia viduje... gali staugti, bet hren padeda. Todel ir sureiksminama...

Isgyventi? Aisku. Niekas nuo meiles nebemirsta. Tik Puskino laikais, kai vyrai buvo romantikai ir daug jautresni is meiles mirdavo.. Sirdies smugis. Kvaila? Gal. Bet gal dabar niekas nebemyli kaip galedavo myleti jie? dabar gi "viskas apskaiciuota"..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 10, 15:44)
nes nei as idomi, nei mane prisimena...

Tada tau užteks kasdtruoto katino... Dar gersim?
Atsakyti
QUOTE(erikute72 @ 2009 08 10, 15:59)
Tai gerai isgeriam...kaip tik brendziuko turiu, tik darbo pabaigos reikia sulaukti  biggrin.gif

Ai,iš puodukų...kaip kavą...Brendžiukas nelabai man,ale iš skausmo tiks biggrin.gif
Galim iš išskaptuoto obuolio-taip tėvukas su dėde nuo žmonų maskavosi... biggrin.gif
Darbas ne lokys...o ir miškas tolokai...
Atsakyti
QUOTE(erikute72 @ 2009 08 10, 15:59)
tik darbo pabaigos reikia sulaukti  biggrin.gif

Pabaigos? Iki pensijos lauksi? Aš nelauksiu. Aš iki pensijos gersiu. Ir tik pensijon negersiu. Ba bus laikas susirūpint sveikata.
Atsakyti