Įkraunama...
Įkraunama...

Avinėlių tylėjimas.

QUOTE(lututė @ 2009 08 11, 08:58)
Vo, labs.Ar galvos skausmus kavyte apmalšinom ? Ko tai visa vakarykščia žvengianti kompanija šiandien labai pasyvi  biggrin.gif  Matyt ,vakar ir realybėj visas širdgėlas šnapsu,šnapsu... tongue.gif

Pala, pala... Tuoj, pietu metas ateis... Insileisime kokia ampule...
Atsakyti
na ir kaip pagirioti avineliai laikos ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2009 08 10, 15:59)
Man. Mums. Jums.

Man tai nereikia. Noriu išgyvent visą emocijų spektrą. Medinio-vatinio-ledinio gyvenimas manęs netraukia smile.gif
Atsakyti
Uch,kaip laikos...ale išėjo taip,kad realybėj vakar nė lašo negavau,o vat diedas mano parsivilko 2.30 nakties visas gatavas...galim atnaujint diskusijas...ale ko tais man širdies nebeskauda,tiek metų su tuo zaraza prasitampius...
Gal aš nebejautri ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egloshke @ 2009 08 11, 10:04)
Man tai nereikia. Noriu išgyvent visą emocijų spektrą. Medinio-vatinio-ledinio gyvenimas manęs netraukia  smile.gif
Tai ir isgyvenkit. Duoda jums per galva su beisbolo lazda - viena emocinio spektro puse. Glosto po to ta pacia vieta, pabuciuoja - kita puse. O kam uz ka kodel - jokio skirtumo. Patirtas visas emocinis spektras. Gal ir gerai taip.
Kiekvienam savo. Tik nepagalvokite, kad as jus teisiu ar smerkiu. Tikrai ne. Tiesiog mes skirtingai gyvename.
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2009 08 11, 10:16)
Uch,kaip laikos...ale išėjo taip,kad realybėj vakar nė lašo negavau,o vat diedas mano parsivilko 2.30 nakties visas gatavas...galim atnaujint diskusijas...ale ko tais man širdies nebeskauda,tiek metų su tuo zaraza prasitampius...

O ka, anksciau skaudedavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 11 rugpjūčio 2009 - 10:20
QUOTE(lututė @ 2009 08 11, 11:16)

Sssssveiki...
Klausyk, aš pats parsivilkau 2,30 nakties. Tu ne manoji kartais?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 11, 11:20)

Papildyta:

O ka, anksciau skaudedavo?

Nu jo...jaunesnė buvau,į viską žiūrėjau iš idealistinių pažiūrų,bla bla bla...taip,jausdavau nuoskaudą dėl JO neatsakingo,kartais ir negarbingo elgesio.Visi užaugam.Pasimokom.Išsiugdom savyje tam tikras savybes,kurios mus apsaugo...
Taigi dabar viską vertinu paprasčiau-nesu atsakinga už kito žmogaus poelgius,gabūt jis man duotas kaip išbandymas-manau,jį išlaikiau.Ai,inkalam geriau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Egloshke @ 2009 08 11, 11:04)
Man tai nereikia. Noriu išgyvent visą emocijų spektrą. Medinio-vatinio-ledinio gyvenimas manęs netraukia  smile.gif

Norėt nedraudžiama... Išprievartaujama norėtum? Irgi spektro dalis.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 08 11, 10:29)
Nu jo...jaunesnė buvau,į viską žiūrėjau iš idealistinių pažiūrų,bla bla bla...taip,jausdavau nuoskaudą dėl JO neatsakingo,kartais ir negarbingo elgesio.Visi užaugam.Pasimokom.Išsiugdom savyje tam tikras savybes,kurios mus apsaugo...
Taigi dabar viską vertinu paprasčiau-nesu atsakinga už kito žmogaus poelgius,gabūt jis man duotas kaip išbandymas-manau,jį išlaikiau.Ai,inkalam geriau  tongue.gif

Nu dar 12 ner... palauk pusvalandi. nedoru yr gerti is pat ryto.
A-ha. man irgi dzin jei diedas kur nors vakliojasi. lai dziaugiasi laisve. Bet stai, kame paradoksas - netinka jam mano laisves dovana. vat ir pabego pas ta, katra ji ant pavadelio laiko. Dabar jisai laimingas savo budoje.
Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2009 08 11, 11:24)
Sssssveiki...
Klausyk, aš pats parsivilkau 2,30 nakties. Tu ne manoji kartais?

Nu jei tu 1,90m ,sportiškas blondinas mėlynom akim-tai labs,vyreli mirksiukas.gif
Sakiau,blyn,kad alaus su degtine nemaišytum,o tai ištinęs šiandie visas... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 08 11, 11:29)
Ai,inkalam geriau  tongue.gif

Ne, ne maniškė, maniškė negeria iki piet. Net nesiūlo.
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2009 08 11, 11:31)
Sakiau,blyn,kad alaus su degtine nemaišytum,o tai ištinęs šiandie visas... lotuliukas.gif

Netinstu, neaiškink. Šita, o palei aprašymus beveik ir ans, tik ūgis kelis cm nedatraukia. Gal apsirikai dėl ūgio? Gal biškį padauginai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 11, 11:31)
Nu dar 12 ner... palauk pusvalandi. nedoru yr gerti is pat ryto.
A-ha. man irgi dzin jei diedas kur nors vakliojasi. lai dziaugiasi laisve. Bet stai, kame paradoksas - netinka jam mano laisves dovana. vat ir pabego pas ta, katra ji ant pavadelio laiko. Dabar jisai laimingas savo budoje.

nu ir aina nx... blink.gif pardon...nemandagiai čia aš...Nemyliu aš tų pasilakstymų jo,moralą karts nuo karto išrėžiu...ale savo sveikatą saugau labiau biggrin.gif
Nepatikka man ir jo motto : "moterys GALI eiti visur...visada...su bet kuo...bet tiesiog PRIVALO to nenorėti..."
Inkalam...aš jau papietavau-pats tas biggrin.gif
Atsakyti