Na merginos pasidalinkite kokiu nors laiko patikrintu pomidorų savose sultyse receptuku. Man praėjusiais metasi visi surūgo

na man reikes vaziuoti ziureti gak jau rasiu kazka vakavimui jai nebus suvalgiusi anytos seimyna nes jus cia visos rodotes ir as jau noriu pavakuoti kiek galima laukti

o pomidorai išlaiko savo formą? Ar gaunasi košelė? Ir ar seniai šį receptą naudojate - patikimas?
Dekui Perlen
, o as galvojau kad sudetingesnis receptukas. Tai jau uzpyliau verdanciu vandeniu, dar ir uzvakuot siandien spesiu

QUOTE(.NAJ.A @ 2009 08 18, 20:14)
o pomidorai išlaiko savo formą? Ar gaunasi košelė? Ir ar seniai šį receptą naudojate - patikimas?
Vieni išlaiko ,kiti ne,man tai ir košė

Papildyta:
QUOTE(Vessta @ 2009 08 18, 20:21)
Dekui Perlen
, o as galvojau kad sudetingesnis receptukas. Tai jau uzpyliau verdanciu vandeniu, dar ir uzvakuot siandien spesiu 

Tai gal dar kas parašys ir sudėtingesnį receptuką

Būtų smagu pamatyti nutorauką 
Gal kas dar kokį receptuką pasiūlysit mažiesiems pomodorams (žemaūgiams pvz) nes jiems skūreles lupti tai jau tas pats kaip blusinėtis.

Gal kas dar kokį receptuką pasiūlysit mažiesiems pomodorams (žemaūgiams pvz) nes jiems skūreles lupti tai jau tas pats kaip blusinėtis.
QUOTE(Perlen @ 2009 08 18, 20:31)
Papildyta:
,man tai patinka,kad jie taip greit pasidaro 

man irgi

QUOTE(.NAJ.A @ 2009 08 18, 20:35)
Nu nalabai čia tose mano nutoraukose ką pamatysi

Mažus gal ir neblusinėk,gi parduotuvėse būna su odom jie

Vessta gal dar savo pardys

QUOTE(.NAJ.A @ 2009 08 18, 20:35)
Būtų smagu pamatyti nutorauką 

tai reikia išsirinkti didesnius ir galima pablusinieti

QUOTE(juliana1 @ 2009 08 18, 20:52)
tai reikia išsirinkti didesnius ir galima pablusinieti
.aš pernai tokius mažus pomidoriukus visus užkonservavau su želatina ir svogunais ir buvo 

pagal koki receptuka konservavai? ar gerai sustingo? man pernai mama dave, bet viskas plaukiojo

QUOTE(Perlen @ 2009 08 18, 20:06)

Na man per grazu kakla tundrai nedaeina,kaip tai sudedi pomidorus,o is kur skystis.