Merginos, neterškit temos
Jei jus erzina kas nors, yra tokia funkcija "Ignoruoti dalyvį". Ne vieta čia aiškintis, kaskurkadaką pasakė.

QUOTE(HappyAngel @ 2009 08 20, 08:31)
Jei jus erzina kas nors, yra tokia funkcija "Ignoruoti dalyvį". Ne vieta čia aiškintis, kaskurkadaką pasakė.

tai taip niekas ir neatsake i mano klausima,o gaila

Niekas ir nesiaiskina
Papildyta:
QUOTE(skorpee @ 2009 08 20, 10:00)
Aš ir gi praradau viltį, kad kas nors atsakys.

Nepyk, bet atrodo, kad esi GAILES advokate

O tema issiseme

QUOTE(skorpee @ 2009 08 20, 09:00)
Kad per tas rietenas nesimatė ir klausimo...
QUOTE(skorpee @ 2009 08 20, 01:53)

tai čia tu pati drabstaisi kaltinimais man be jokių įrodymų. negana to, dar ir skaityt iki galo nemoki. aš niekur niekam neteigiau kad REIKIA maitinti iki 7m. tiesiog aiškių aiškiausiai buvau parašius, kad maitinimas iki 7 m yra visiškai normalus biologiniu požiūriu. ar tu skiri sąvoką "reikia" nuo savokos "normalu"?
QUOTE(skorpee @ 2009 08 20, 10:00)
Tai kad niekas ir negali vienareikšmiškai atsakyt į tą klausimą

QUOTE(Kava&arbata @ 2009 08 20, 10:46)
O ar matėt kur nors parašyta "merginos, baikit užsipuldinėti *GAILĘ*" ar pan? Prašymas nesiaiškinti santykių šitoj temoj buvo skirtas abiems pusėms. Neieškokit dalykų ten, kur jų nėra.
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 08 20, 11:06)
iki 7 m yra visiškai normalus biologiniu požiūriu.

Papildyta:
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 08 20, 11:06)
biologiniu požiūriu.
O biologiniu požiūriu, kai tėvai atsisako maitinti palikuonis ( na, kad ir gandrai ).Normalu, ar nelabai?
Na ir "diskusija"
bet kad neskaitomi komentarai iki galo tai 100% tiesa ir plius turiu pasakyti, kad suvedineti saskaitas uz tai kad dar mazolis tebeskauda nuo kitos temos yra BOBISKUMAS BE RIBU: sake pasake boba vienake.
Gal priminti ko susirinkome ar pacios pasiskaitysite temos pavadinima?

QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 08 20, 10:06)
tai čia tu pati drabstaisi kaltinimais man be jokių įrodymų. negana to, dar ir skaityt iki galo nemoki. aš niekur niekam neteigiau kad REIKIA maitinti iki 7m. tiesiog aiškių aiškiausiai buvau parašius, kad maitinimas iki 7 m yra visiškai normalus biologiniu požiūriu. ar tu skiri sąvoką "reikia" nuo savokos "normalu"?
man tai cia netgi iskrypeliskai atrodo

QUOTE(Nidule @ 2009 08 20, 11:36)
Gal priminti ko susirinkome
o kas cia dabar???
QUOTE(mama4XL @ 2009 08 20, 11:05)
O biologiniu požiūriu, kai tėvai atsisako maitinti palikuonis ( na, kad ir gandrai ).Normalu, ar nelabai?
normaliu atveju taip nebūna. jei gandrai nemaitina palikuonių, tam paprastai yra priežastis - pvz. apsigimę jaunikliai, badas (nes gamtoje suaugę gyvūnai paprastai nesiaukoja dėl jauniklių, nes rūšies išlikimo požiūriu suaugę vaisingi individai yra vertingesni už jauniklius) ir t.t.
j-vita - tau kaip civilizacijos stipriai paveiktai gamtinei būtybei tai atrodo iškrypėliška, bet žinduoliai paprastai žindo iki jaunikliams išdygsta pirmieji nuolatiniai dantys (o žmogui tai įvyksta 6-7 gyvenimo metais). žmogus yra žinduolis, todėl lb logiška yra žindyti iki tokio laiko. taigi čia civilizuotų žmonių požiūrio problema, o gamtoje tai būtų visiškai teisinga

QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 08 20, 15:38)
normaliu atveju taip nebūna. jei gandrai nemaitina palikuonių, tam paprastai yra priežastis - pvz. apsigimę jaunikliai, badas (nes gamtoje suaugę gyvūnai paprastai nesiaukoja dėl jauniklių, nes rūšies išlikimo požiūriu suaugę vaisingi individai yra vertingesni už jauniklius) ir t.t.
j-vita - tau kaip civilizacijos stipriai paveiktai gamtinei būtybei tai atrodo iškrypėliška, bet žinduoliai paprastai žindo iki jaunikliams išdygsta pirmieji nuolatiniai dantys (o žmogui tai įvyksta 6-7 gyvenimo metais). žmogus yra žinduolis, todėl lb logiška yra žindyti iki tokio laiko. taigi čia civilizuotų žmonių požiūrio problema, o gamtoje tai būtų visiškai teisinga

zmogus,ne gyvunas

o vaiko maitinimas iki 7 metu,tai jau butu vaiko traumavimas

Papildyta:
QUOTE(skorpee @ 2009 08 18, 17:53)
dar labai idomu,jug pilna moteru,kurios maitina is buteliuko mp ji nusitraukineja,tai jau pas jas su vaiku rysio nebebus irgi,net STEBUKLINGASIS MP liks nebetoks stebuklingas,jug is buteliuko juo maitina