Įkraunama...
Įkraunama...

Debatų tema maitinančioms MP ir mišinukais

gyvunai gyvunais, bet cia tema kartais ne apie misru maitinima? blink.gif

gal biologijos pamokas prateskite ir ziniom pasidalinkite per az, o dabar grizkime prie tikrosios temos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 08 22, 06:59)
gyvunai gyvunais, bet cia tema kartais ne apie misru maitinima?  blink.gif

gal biologijos pamokas prateskite ir ziniom pasidalinkite per az, o dabar grizkime prie tikrosios temos...  blush2.gif

apie maitinima, taip.. bet matai, kai neturi ka pasakyti, pradeda kabinetis prie betko.. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(j-vita @ 2009 08 21, 21:33)
ane? o ka praradau? o tu ganei?
klausyk, vista, maziau kudakuok  g.gif
tavo???? niekada!

ir apskritai, gryzk nuo kur pradejai, pati kose uzvirei, o dabar ir srebk!
P.S.: o tu juk isejusi buvai  g.gif
kokiu??? kaip sauksi, taip ir atsilieps nail.gif:

Na vat negrubiu postu padave. Aciu. 4u.gif Klausyk o tu nuomone is vis turi? Nes tavo postai is vis be nuomones vienas kabinejimasis ir siaip gal tau surasti posta merguzele kuriame tu faktiskai kose uzvirei, o ne as. Tik: "ane, jo, ir tokiu buna, o ka, as su tavimi karviu negavniau, ikonos doh.gif mamoms kurios ilgai maitina aiskiai isreikstas niekinantis poziuris i tai" - cia siaip jau ne mano epitetai, kai neturi ka pasakyti tai gaunasi "cia priejo kindziulis". O kad as pavadinau vistomis ir tu zinoma teisingai supratai ir as tau galiu prisiekti - tai tau net komplimentas po tavuju issisokimu. Yra stipriu dalyviu tokiu kaip skorpe, kava ir arbata, gaile - maladec, panos su nuomone, kad ir skirtinga, bet nei viena is siu dalyviu nesispjaudo taip kaip tu.
Issirinkai dalyvius, jiems antrini, bet ar nepastebejai, kad tavo partijos nariai tau neantrina. Gal laikas susimastyti.
Atsakyti
QUOTE(Nidule @ 2009 08 22, 09:10)
Na vat negrubiu postu padave. Aciu.  4u.gif  Klausyk o tu nuomone is vis turi? Nes tavo postai is vis be nuomones vienas kabinejimasis ir siaip gal tau surasti posta merguzele kuriame tu faktiskai kose uzvirei, o ne as. Tik: "ane, jo, ir tokiu buna, o ka, as su tavimi karviu negavniau, ikonos  doh.gif  mamoms kurios ilgai maitina aiskiai isreikstas niekinantis poziuris i tai" - cia siaip jau ne mano epitetai, kai neturi ka pasakyti tai gaunasi "cia priejo kindziulis". O kad as pavadinau vistomis ir tu zinoma teisingai supratai ir as tau galiu prisiekti - tai tau net komplimentas po tavuju issisokimu. Yra stipriu dalyviu tokiu kaip skorpe, kava ir arbata, gaile - maladec, panos su nuomone, kad ir skirtinga, bet nei viena is siu dalyviu nesispjaudo taip kaip tu.
Issirinkai dalyvius, jiems antrini, bet ar nepastebejai, kad tavo partijos nariai tau neantrina. Gal laikas susimastyti.

hah.gif: klausyk, tu cia ka gal uztareju ieskai? lotuliukas.gif man antrininkiu tikrai nereikia, kolkas dar uz save galiu pastoveti.. irnesakyk.gif o del viso kito, ka cia parasei - nugi kekvienas galvoja kas ka nori, ir tu cia lok kiek nori, man visiskai neidomu.. ir apskritaqi, nebenoriu su tavim cia cackintis.. tema ne apie tai, ir tau jau per daug laiko skyriau dirol.gif
Atsakyti
Nu bet ir temele doh.gif , net neidomu skaityti schmoll.gif maniau kazka gero rasiu, o cia, tipo be uzgauliojimu ir izeidinejimu, jei negalit susilaikyti, tai manau isvis patylekit, o ne terskit cia tema ne i tema!
Atsakyti
laikas kviesti Rustę
Atsakyti
QUOTE(j-vita @ 2009 08 22, 10:20)
apie maitinima, taip.. bet matai, kai neturi ka pasakyti, pradeda kabinetis prie betko.. irnesakyk.gif

kaip zmogus is salies, matau, kad abi puses nera teisios ir abi puses vienodai neturi ka pasakyti... blush2.gif

gal pats laikas nustoti koliotis/rietis, aiskintis santykius puikiai galite ir per az, o ne cia savo zema mentaliteta viena kita uzgauliodamos rodyti...
Atejau ieskoti atsakymu i mano konkreciai dominancius klausimus:
Ar imanoma vaikiuka misiniais maititi tik nakt, o diena MP, nes mano mazyle nakti valgo kas valanda (aciu dygstantiems dantukams) ir as nuo neissimiegojimo baigiu is proto iseiti) ir kaip tai itakotu MP gamyba, ar jo imtu mazeti?..Nes kolkas maitinu mazyle tik MP ir jo turiu marias, bet vienintelis dalykas del ko noreciau duoti misinuko - miegas..., o cia randu tik rietenas, uzgauliojimus ir slikstybes visokias... manau, akd jeigu jau tema pasiekia toki lygi ir visiskai nebera informatyv ja reikia rakinti, nes dabar...

QUOTE(saulegraz@ @ 2009 08 22, 14:45)
Nu bet ir temele  doh.gif , net neidomu skaityti schmoll.gif  maniau kazka gero rasiu, o cia, tipo be uzgauliojimu ir izeidinejimu, jei negalit susilaikyti, tai manau isvis patylekit, o ne terskit cia tema ne i tema!

QUOTE(Natuke @ 2009 08 22, 15:25)
laikas kviesti Rustę

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 08 22, 12:41)
kaip zmogus is salies, matau, kad abi puses nera teisios ir abi puses vienodai neturi ka pasakyti...  blush2.gif

gal pats laikas nustoti koliotis/rietis, aiskintis santykius puikiai galite ir per az, o ne cia savo zema mentaliteta viena kita uzgauliodamos rodyti...
Ar imanoma vaikiuka misiniais maititi tik nakt, o diena MP, nes mano mazyle nakti valgo kas valanda (aciu dygstantiems dantukams) ir as nuo neissimiegojimo baigiu is proto iseiti) ir kaip tai itakotu MP gamyba, ar jo imtu mazeti?..Nes kolkas maitinu mazyle tik MP ir jo turiu marias, bet vienintelis dalykas del ko noreciau duoti misinuko - miegas..., o cia randu tik rietenas, uzgauliojimus ir slikstybes visokias... manau, akd jeigu jau tema pasiekia toki lygi ir visiskai nebera informatyv ja reikia rakinti, nes dabar...
drinks_cheers.gif

Tikrai, kad laikas kviesti drinks_cheers.gif o i tavo klausymus dominancius, nezinau, ar kas atsakys g.gif turbut cia tema, kaip matom, ne tam skirta lotuliukas.gif nu man ir idomu butu, jei nakti nemaitint MP ar mazetu pienuko ar nea g.gif , as piena traukiu, ir traukiu nakti viena karta ir kartais taaaaaaaaaaaip miego norisi doh.gif nes buna ir valgo labai daznai, po pirmo atsikelimo nakti. Tai kazin kaip butu, jei nakti netraukciau g.gif o toliau kaip yprasta g.gif gal reiks pamegint, bet vis taip sakau sakau, o kaip naktis ateina ir traukiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 08 22, 14:41)

Ar imanoma vaikiuka misiniais maititi tik nakt, o diena MP, nes mano mazyle nakti valgo kas valanda (aciu dygstantiems dantukams) ir as nuo neissimiegojimo baigiu is proto iseiti) ir kaip tai itakotu MP gamyba, ar jo imtu mazeti?..Nes kolkas maitinu mazyle tik MP ir jo turiu marias, bet vienintelis dalykas del ko noreciau duoti misinuko - miegas...

Mano drauges vaikis buvo labai aktyvus ir nuo 8-9 men jam nebebuvo "laiko" MP, nu jis ir valgus buvo - koses kazkaip jam lysdavo (visad pavydejau), - tai rezultatas- kad diena jam MP nebereikejo, o nakti aisku norejosi - po menesio to naktinio papasciausiai neliko - jis baigesi blush2.gif

Jus pabandykit grynai del issimiegojima pamaitint misinuku, bet ne kasnakt ir stebekit kaip bus, tik va kitas klausimas ar benores kruties vaikas po to unsure.gif
Atsakyti
Šiaip naktinis MP valgymas yra labai svarbus pienuko gamybai. Tą patyriau ir savo kailiu - kai mažoji pradėjo keltis tik kartą paryčiais, pienuko beveik nebeliko ir ji baisiai pyko, tad dabar pati ją porą kartų per naktį žadinu, kad ji valgytų.
Gal nenutraukit MP nakčiai visai, porą kartų pakeiskit mišinuku, o likusius - MP palikit (tikėtina, kad nuo mišinuko dukrytė taip dažnai nebesikels). Tik va, kaip Kriiste ir sako - klausimas, ar paskui išvis ji krūties benorės, nes daug vaikiukų, paragavę mišinuko ir pajutę, kad geriant iš buteliuko maistas daug lengviau gaunamas, krūties atsisako.
Beje, krūties žindimas labai gerai numalšina dantenyčių skausmą, valgymas iš buteliuko tokio efekto neturi.
Dantukai laikinas dalykas, linkiu, kad greičiau jie prasikaltų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 22 rugpjūčio 2009 - 14:06
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 08 22, 14:41)
kaip zmogus is salies, matau, kad abi puses nera teisios ir abi puses vienodai neturi ka pasakyti...  blush2.gif

drinks_cheers.gif

labuka, tau reikia į kitą tema, šita - būtent diskusijoms tarp maitinančių ir nemaitinančių - na kas geriau ir kodėl. Yra kitokia tema, kai turėsiu laiko, paieškosiu, dabar jau turiu lėkti.
Atsakyti
QUOTE(saulegraz@ @ 2009 08 22, 15:55)
Tikrai, kad laikas kviesti drinks_cheers.gif o i tavo klausymus dominancius, nezinau, ar kas atsakys g.gif turbut cia tema, kaip matom, ne tam skirta lotuliukas.gif nu man ir idomu butu, jei nakti nemaitint MP ar mazetu pienuko ar nea g.gif , as piena traukiu, ir traukiu nakti viena karta ir kartais taaaaaaaaaaaip miego norisi doh.gif nes buna ir valgo labai daznai, po pirmo atsikelimo nakti. Tai kazin kaip butu, jei nakti netraukciau g.gif o toliau kaip yprasta g.gif gal reiks pamegint, bet vis taip sakau sakau, o kaip naktis ateina ir traukiu lotuliukas.gif

as irgi vis sakau paandysu pabandysiu, o ranka nekyla...labai bijau pienika prarasti, nes zinau, kad maziukei nieko geriau negaliu duoti.. doh.gif

QUOTE(Kriiste @ 2009 08 22, 15:56)

Jus pabandykit grynai del issimiegojima pamaitint misinuku, bet ne kasnakt ir stebekit kaip bus, tik va kitas klausimas ar benores kruties vaikas po to unsure.gif

drinks_cheers.gif vat ir as sito bijau... ir sazine grauzia, kad del savo miego esu pasiryzus rizikuoti... vat uztad ir galvojau pasiskaitysiu kitu mamyciu pasisakymus, paziuresiu kaip joms sekas, o cia... doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Natuke @ 2009 08 22, 16:13)
labuka, tau reikia į kitą tema, šita - būtent diskusijoms tarp maitinančių ir nemaitinančių - na kas geriau ir kodėl. Yra kitokia tema, kai turėsiu laiko, paieškosiu, dabar jau turiu lėkti.

oij... doh.gif
uzsizioplinejau.. lekiu ieskoti temos apie misru maitinima.. blush2.gif
Atsakyti