Laba,
jau is uz keliu dienu tekesiu uz vyro, kuris 21 metus uz mane vyresnis.abu turime pakankamai 'BAGAZO'
Manau,kad kaip besvarstytume vistiek viskas priklauso nuo tarpusavio santykiu ir jus vienas i kita ziurit. o zmoniu buna visokiu...ir gerai...jei kas pritaria, mes tampame drasesni, jei kas smerkia, ar nesupranta,tai sustiprina musu apsisprendima buti kartu...ir taip pamatai,kaip tu ta zmogu myli...
mes pazistami jau 7 metai, is ju draugaujame virs 3 metu...tas zmogus labai brangus...neisivaizduoju salia saves jokio kito...pati kartais pagalvoju:kaip jis istveria su manimi...taip suprantu,kokia meile jis mane myli...aisku, nesakau, visko buna...tai normalu...susikerta tarp musu ypac charakteriai, nuomones, patirtys...bet tai praeina, nes svarbesnis dalykas - zmogus, pries kuri tu esi.as kartais pagalvoju:juk specialiai jo neieskojau.jis tiesiog a

teji i mano gyvenima, o as i jo. ir jei apsisprende mane vesti...tai jau man kazka sako...tai labai brangu...as net noriu kartu su juo nusenti...o be to: vyrui tiek metu, kiek jo zmonai

todel viskas priklauso kaip jus patys ziurit i savo draugyste ir koks jusu tarpusavio santykis.
Sekmes