Įkraunama...
Įkraunama...

Draugystė/santuoka su daug vyresniu vyru

Esu bendravusi su į tėčius tinkančiu vyru ir tikrai atrodo, kad negalėčiau su tokiu vyru kurti ateities. Visgi per didelis amžiaus skirtumas, kad ir kokia ta meilė būtų g.gif Tuo labiau, kad labai skiriasi gyvenimo patirtys. Ir iš vyresnio vyro pusės gal nėra sąžininga spausti merginą tekėti ir gimdyti vaikus, kai ji pačiam gyvenimo žydėjime. O jam kas- išsilakstęs, net vedęs buvo, bet jau ramybės ir šeimos norisi, o ne dūkti. Užtikrintumo- santuokos ir vaikų. Nu nežinau, aš tai gerai pagalvočiau g.gif
Atsakyti
Laba,
jau is uz keliu dienu tekesiu uz vyro, kuris 21 metus uz mane vyresnis.abu turime pakankamai 'BAGAZO' blink.gif
Manau,kad kaip besvarstytume vistiek viskas priklauso nuo tarpusavio santykiu ir jus vienas i kita ziurit. o zmoniu buna visokiu...ir gerai...jei kas pritaria, mes tampame drasesni, jei kas smerkia, ar nesupranta,tai sustiprina musu apsisprendima buti kartu...ir taip pamatai,kaip tu ta zmogu myli...
mes pazistami jau 7 metai, is ju draugaujame virs 3 metu...tas zmogus labai brangus...neisivaizduoju salia saves jokio kito...pati kartais pagalvoju:kaip jis istveria su manimi...taip suprantu,kokia meile jis mane myli...aisku, nesakau, visko buna...tai normalu...susikerta tarp musu ypac charakteriai, nuomones, patirtys...bet tai praeina, nes svarbesnis dalykas - zmogus, pries kuri tu esi.as kartais pagalvoju:juk specialiai jo neieskojau.jis tiesiog a blink.gif teji i mano gyvenima, o as i jo. ir jei apsisprende mane vesti...tai jau man kazka sako...tai labai brangu...as net noriu kartu su juo nusenti...o be to: vyrui tiek metu, kiek jo zmonai cool.gif
todel viskas priklauso kaip jus patys ziurit i savo draugyste ir koks jusu tarpusavio santykis.
Sekmes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano tėtis vedė 21 m. jaunesnę merginą. Kol kas tai jo brandžiausi santykiai, kur matosi, kad tarp jų yra idealus sutarimas dėl visko. Kad ir kaip keista kažkam bebūtų, tame tarpe ir man, ji labai laiminga cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2009 08 21, 20:20)
ne tik dvidešimtmetė nežino, bet kuri moteris nežino kas jos laukia kai teka už vyro su nepilnamečiais vaikais.

tai kad nei viena ir nei vienas nezino kas jo laukia ir nebutinai antra puse bus su vaikais...ar be... kalbu is savo patirties.. 5 metus praleidau su zmogum kuri pazinau tik paskutiniais metais ir visai kitokiu rakursu. jis uz mane vyresnis 1,5 metu, tai nera daug, buvom grupiokai, draugai o issiskyrem kaip pasibaiseje vienas kitu zmones. moralas mano butu toks kad salia esancio zmogaus niekada nepazinsi iki galo nesvarbu kiek metu kartu praleisi, ir koks jo amzius ar pomegiai bus.
del amziaus skirtumo tai manau, kad svarbiausia sutikti gera zmogu o kiek jam metu bus argi tai svarbu jei abiem gerai? o kad musu mociuciu lietuvoj visi iprate viskuo stebetis blink.gif tai jau cia ne musu problema cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trintukas: 03 rugsėjo 2009 - 20:20

Metai čia visai ne prie ko schmoll.gif ... Svarbiausia meilė, supratimas, draugystė, atvirumas... Su MB mano metų skirtumas PASKAIČIAVUS didelis, bet gyvenant - nulis, svarbu jausti žmogų, o ne metus.
Baigiame kartu nugyventi pirmą dešimtį - tai mano patys gražiausi metai, kad ir kas beatsitiktų, tai gyvenimo mokykla, patirtis, didžiausia meilė wub.gif

Ir visiškai nejaudina (ir nejaudino) ką apie mus pliotkino (gyvename tarsi "komunoje" - visi vieni kitus pažįsta - visi čia gimė, užaugo, viename kieme žaidė).

Turi pati jausti, ar judu abu vienas kitam tinkate, metai čia tik priežastis ieškoti kabliukų ax.gif
Atsakyti
pritariu kad ne metuose esme, o bendravime... o davatkos visada suras ka pasakyti, kur prikisti, tai per senas, tai per jaunas, tai dar koks biggrin.gif

reikia pripazinti kad visi esame skirtingi. mano draugu dauguma yra vyresni uz mane, o kodel, nezinau. matyt man geriau sekasi su siek tiek vyresniais bendraut.

su vyru nesusikloste, bet tai ka patyriau, nemanau kad dar kada patirsiu. nebetikiu meile. dziaugiuosi kad suradom vienas kita ir davem daug vienas kitam, gaila kad taip baiges viskas, visada jis bus mano sirdyje.
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2009 09 03, 21:19)
tai kad nei viena ir nei vienas nezino kas jo laukia ir nebutinai antra puse bus su vaikais...ar be... kalbu is savo patirties..

tikrai tiesa. bet kai yra tik du žmonės, tai jų santykiai tik jų vienų reikalas. o va kai vaikai, tai automatiškai užpainiojami ir jie, ir buvę sutuoktiniai.
Atsakyti
Maziausia reikia kreipti demesi i "ka zmones pasakys". Kuo esam jaunesni, tuo ta kitu zmoniu nuomone svarbesne, o su metais jau vis labiau kitu zmoniu nuomone nekreipiam demesio.
Atsakyti