Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Sadi @ 2009 08 08, 23:23)
nu kad ir baltos balanso nustatymui. Su auto nepagaus. Arba prieblanda. Arba jei norėsi specialiai išplaukusios nuotraukos  g.gif

supratau , aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikutes!

o kaip ten su tais ND.. kaip suprantu as atsiskaiciau tuos privalomus - jau galeciau ir as dalyvaut ? bigsmile.gif

siand bandziau kankint savo modeliuka..
na ka - foto tamsios! doh.gif doh.gif
bandziau kiek zaist su PS - bet ne draugas jis man dar oi nedraugas!
bet kritikai ikeliu vis vien..

serija dziungliu mergaite
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pakomentuosiu bent paskutines, nes kazkaip savaitgaliais sunkiai laiko randu prisest blush2.gif

Zitlali, vis mastau ar pirmos tavo sudetos foto nera perdaug suspaustos g.gif Pati del to gaunu daug pastabu, todel ir prie taves kabinejuosi biggrin.gif , nors man patinka visa tavo siandienos fotosesija ax.gif Ir tos nuotraukos, kur mergaite pasokusi, irgi patinka. Spalvos grazios, del j/b vertimo prie taves irgi neprikibsi smile.gif Saunuole 4u.gif

Boruzka, man, kaip ir visoms, pirma tavo ideta foto patiko, antra - ne blush2.gif

Zana, spalvota geriau ziurisi mirksiukas.gif Nuotaikingas kadras thumbup.gif

Bonda, tavo vaizdelis su gelytem man labai fainas bigsmile.gif

Del myto... mielai kita sekmadieni prisijungciau, tik vat beda, kad as irgi nevairuoju ax.gif Tai jeigu pavyks i koki ekipaza mudviem su Tiniuku isipaisyti, butu super bigsmile.gif

Dedu savo siandienos eksperimenta, cia save bandziau fotkinti biggrin.gif

user posted image

O cia irgi treniruote pries fotkinant kadrus maisto konkursui smile.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(antajo @ 2009 08 09, 00:22)
bandziau kiek zaist su PS - bet ne draugas jis man dar oi nedraugas!
bet kritikai ikeliu vis vien..

Kur jau cia nekelsi, foto labai netgi vykusios bigsmile.gif Emocijos, kompozicija thumbup.gif Man patinka visos, negaliu prikibt. Paskutine tik gal nelabai...
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 08 09, 00:22)

pirma j/b per murzinas, pati foto zinok siaip sau, zvilgsnio nerasta..tuscias..
antroje formatas negeras, ir maiso desineje kuno dalies likutis
si geriausia, jeigu tik butu erdves daugiau po smakru ir virsaus maziau
trukdo sruoga ir per mazai uzkelta galva, rankos nereik arba kitokios pozos jai reikia
gera, zvilgsnis patinka, tik va kadravimas ne, kazkaip simetrija ne iki galo tokia, jei akyc centre, reikia manau kad viskas centruotusi, bet cia nelabai mano galvatinka, reiktu gal kiek kampu smile.gif
nelabai, nes nosisi pirmame plane, kazkaip iskart uz akiu kliuna.. matyt tiesiog toks rakursas nlb...
nu vidutiniska, siaip tvarkingai, bet kazko nelimpa, emocijos nera visai.. norisi jeigu dziungles, tai matyti jas, arba laukini zvilgsni, arba issigandusi, gal pasiutusi.. na supranti.. o visumoje pasistenget thumbup.gif tik va is naujo kartociau su emocijom si karta

tiny antroje spalvos liux thumbup.gif o siaip.. pirmoje toks kyst veideli per langa... nelabai... antra niu i maisto tema tinka smile.gif 4u.gif

Tiny del erdves is daliespritariu,bet ne visur, tik vienoj kitoj jauciu spaudima, o kitur man oki smile.gif nereikalinga erdve tik nervina mane... aciu 4u.gif

uoj kas praset tel vyro kuris parduoda technika, tai pas ji nepigiausiai.. geriau parasykit man az ko norit as pasakysiu kur pigiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 09 rugpjūčio 2009 - 09:31
QUOTE(antajo @ 2009 08 08, 23:22)

man 2,3,5,6 tokios neblogos sakyciau mirksiukas.gif bet ne dziungles ir man cia biggrin.gif

Tiny, pirmoj tavo poza kokia tai dirbtine tokia -pakeltu smakru ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
aciu uz komentarus mano dziungliu - nedziungliu mergaitei!! visa nakti as ja sapnavau... ax.gif

pasiaiskinsiu truputuka del pavadinimo - toks mano sumanymas buvo, turiu fto kur matosi tas medis su tokiu pagriuvusiu namuku is medziu - tikros dziungles! ...bet.. na nerodomos jos - neisejo.. tamsios labai, arba nefokuse.. labai liudna buvau.. bet cia tikrai mano PIRMAS darbas kai turejau kazkokia ideja ir ja realizavau.. norejau siaip mergaites naivios.. bet kai kurios gavosi pernelyg sexy lotuliukas.gif dar karta labai aciu uz kritika!! perfotografuosiu!

Atsakyti
Antajo suuuper kaip pirmas kartas:) zinok dzin aplinka, dzin isvaizda, svarbu emocija! jeigu jauti sklindant is jos ta KAZKA tai zinok pavyko, o jei tai tik siaip akys tai... 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms,
Nebekomentuosiu cia to diiiidelio kiekio fotkiu, nebepasiveju blush2.gif

Pakankinsiu jus su pirmais nd - fokusas.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gryzau is kaimo 4u.gif

Per kiema...
user posted image

Burelis

user posted image

Oziukas
user posted image

Papildyta:
Mazylis
user posted image

Papildyta:
Ziurint tolyn-sargo zvilgsnis
user posted image

Papildyta:
Nulenke galvas
user posted image
Atsakyti
giedre,labai mielos foto. ypac,man patiko foto-burelis smile.gif visai graziai ziurisi...
Atsakyti
Zasies sokis
user posted image

Papildyta:
QUOTE(elmiuke @ 2009 08 09, 17:31)
giedre,labai mielos foto. ypac,man patiko foto-burelis smile.gif visai graziai ziurisi...

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
antajo, man is tavo visu foto tai 5nr. patiko,gal siek tiek platesniu kampu buciau paemus, nevisai matosi kokia grazi gelyte plaukuose ax.gif wub.gif
Papildyta:
giedre,nebijojai fotkint zasu? lotuliukas.gif man graziai ziuretusi zasys kokioj pievoj pvz,aisku neisvarysi jas i pievas lotuliukas.gif bet aplinkos kitokios noretusi.. mirksiukas.gif saunuole,kad stengiesi,matau nenuleidi ranku mirksiukas.gif as apkerpejau biggrin.gif
Atsakyti