Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(liamuna @ 2009 08 15, 09:47)
Zitlali nu pavarei  bigsmile.gif    thumbup.gif daug maz visos patinka, tik tai serijai su viela gal bandyciau dramatiskesniu spalvu det, na pazaisciau, nes tkrai traukia aki  mirksiukas.gif

aciu Liamuna..mano visi actionai dingo sad.gif reik prisest susirinkt is naujo viska...

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 15 rugpjūčio 2009 - 08:53
Zitlali, tau reikia ilgiau miegoti blink.gif
Siaip visos patiko, tik su tvora, gaila, kad eina per aki, kitos geriau, kur matosi viskas smile.gif Simonas vertas pagyru rolleyes.gif
As dar ne visai pabudus, siandien prizadino mane siuntinukas, gavau objektyva, tai tikiuosi, kad per savaitgali padarysiu nors viena rodoma nuotrauka biggrin.gif
Atsakyti
ich sveikinu bigsmile.gif 4u.gif lauksim foto drinks_cheers.gif

sian tempsiuos i toki faina namuka savo apsvietima, softboxus ir kelias panas pyskinsiu..vnz nemoku elgtis su lempom, ale galpavyks laugh.gif kas nors bent jau!

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 15 rugpjūčio 2009 - 09:19
Zitlali, visos foto jegines, tik vat tos,kur panele isikibusi i tvora, zvilgsnis ir poza labai jau sustinge, atrodo kaip lele butu. O paskutines su lietum tai isvis thumbup.gif Imesk daugiau is tos serijos.

O tas zalias atspalvis nelimpa man, nors tu ka.
Uoj uoj,kaip sudominai su tuo namuku bigsmile.gif Sakai nemoki su sviesa zaist -nejuokink biggrin.gif Ir visa amunicija turi thumbup.gif

ich, sveikinu su pirkiniu, lauksim bandymu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 15 rugpjūčio 2009 - 09:27
aha imesiu veliau, db is visur po truputi krapstineju
user posted image

Citra o gal monitorius pas tave blogai sukalibruotas, kad erzinancia zalia matai? nes zinok jis super svelnus atspalvis ir net ne i zaluma o i melsvuma g.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 15 rugpjūčio 2009 - 10:01
QUOTE(Will @ 2009 08 14, 23:20)
oo, draugė Tu mano  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif 
Man tas pats  doh.gif  Tiesa, PS spalvas atgauna, bet... gal tas filtras canon'ui netinka?  g.gif  Įdomu, kaip vijjai jis  g.gif

aš saviškio dar negavau verysad.gif
Zitlali sakė išsiųs visoms vienu metu,bet žiūrau,kad jau visos turi išskyrus mane cry.gif
Atsakyti
vijja nesiunciau tau unsure.gif turejau? plem, o tu klaipediete? vnz susimakalavau.. atsiusk dar kart adresa smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 15 rugpjūčio 2009 - 10:48
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 15, 11:02)
vijja nesiunciau tau  unsure.gif turejau? plem, o tu klaipediete? vnz susimakalavau.. atsiusk dar kart adresa smile.gif

parašiau į skypą mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Citra, išties esi graži ir fotogeniška bigsmile.gif

Atsakyti
Galiu tik pritarti, kad ir modeliai ir nuotraukos nuostabios wub.gif Citra musu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 15, 00:57)

nu dar pora  blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

va sitos man pacios graziausios, 4u.gif

su tvora (vela) neitu per puse veidu irgi butu labai, bet man trukdo blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
pora imetu ir as smile.gif
draugiskas skrydis
user posted image

pelke
user posted image
Atsakyti