Nebijok, kalbink tik artimas drauges, kurios zino, kad tu mokaisi, neimi juk pinigu, tai prie kavos ar sampo prie progos pafotografuot, nesuteik tam ypatingos reiksmes, fotografuok lyg tarp kitko ir nesijausi ipareigota
I sveikata 
Nebijok, kalbink tik artimas drauges, kurios zino, kad tu mokaisi, neimi juk pinigu, tai prie kavos ar sampo prie progos pafotografuot, nesuteik tam ypatingos reiksmes, fotografuok lyg tarp kitko ir nesijausi ipareigota
paprasyk tiesiog drauges papbuti tavo mokymosi irankiu
manau neatsisakys
Nu va, dienele neprisesk tai puse vakaro vejiesi
Senoliu portretai abu labai uzkabino, labai faini
Leliski portretai, nepatiko zvilgsnis...tuscias kazkoks, bet Zitlali jau ir pati pasake
Idejas fotosesijai net nusikopinau. Reiks kada nors sese pakankint, jinai pas mane 20-mete, tai pats tas didziausias noras fotomodeliu but
Idejas fotosesijai net nusikopinau. Reiks kada nors sese pakankint, jinai pas mane 20-mete, tai pats tas didziausias noras fotomodeliu but
Melodi jega
fainos tokios seses...
Sekmes merginos fotosesijose, svarbu atsipalaiduokit ir bendraukit su modeliu, nugriaukit sienas ir megaukites
negalvokit itemptai visad kaip kokiu kampu paimti, padarykit ir 'syzovu' kadru kokiu neismastytumet, vos ne fotika prie zemes pridejus nesitaikant saukit
maz pavyks kas idomaus
varau drauges fotkint... jauc vel paryciais parsirasiu
iki
Sekmes merginos fotosesijose, svarbu atsipalaiduokit ir bendraukit su modeliu, nugriaukit sienas ir megaukites
Zitali
tau už paskaita.
Merginos, gi galim išlysti kelios į kokį parkelį ir pafotografuoti viena kitą, bus žymiai lengviau ir paprasčiau
mielai taip pasipraktikuočiau, pafotografuočiau ir norėčiau savo personos kelių kadrų
Merginos, gi galim išlysti kelios į kokį parkelį ir pafotografuoti viena kitą, bus žymiai lengviau ir paprasčiau
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 18, 20:29)
joo, jei ir butu, tai kaip sugalvot kas tinka tai o kas anai? ka daryt jei nematai vaizdinio kur ja fotkint ir kaip
na cia ish fotosesijos, kazkaip kitom akim paziurejau gal ir nieko yra.

na viena radauy visu ugio tokia dar dar

QUOTE(Teka @ 2009 08 18, 16:14)
man labai patinka veidas su raukslem, tokiso ryskios. idomu
QUOTE(bonda @ 2009 08 18, 17:29)
ne, tik va po sios savaites pajuryje ir foto perziurejimo kompe beveik galutinai apsisprendziau
bet linkstu nikon'u link 
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 18, 19:08)
sioje foto mane labai suzavejo akysssssssss...bet apacia nelimpa, kazkaip.
QUOTE(ich @ 2009 08 18, 20:48)
saules foto - nesupratau
pirma idomi,
gal zitali placiau papasakos apie saules fotkinima?
QUOTE(*Hrista* @ 2009 08 18, 21:07)
Sveikutės, kaip suprantu, rodot čia savo gėrybes,
visos foto tamsios. nei viena neuzkabino
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 18, 21:15)
pelytte, tavo sese lobis sakyciau
Kokios israiskingos akys,zvilgsnis,plaukai ilgi, idomus bruozai. Tik lauzk tu ja visokiais amplua sakyciau
Atsirinksi kas jai labiausiai tinka. Bet del jos kaip modelio,tai gal Zitlali labiau pasakytu, ji cia daugiau ismano tokius reikalus 
aciu, oi, jinai lankiusi yra labai daug visokiu manekenishku pamoku ir pan, norejo buti manekene, ale dantys per dideli buvo
noriu veidroduko man stogas nuvaziuos, kol ash jy isisgysiu
QUOTE(pelytte @ 2009 08 18, 22:12)
na cia ish fotosesijos, kazkaip kitom akim paziurejau gal ir nieko yra.
Man pirma ir paskutine patiko, kitu fotografavimo kampas nepatinka, reikia kitu paieskot
QUOTE(ich @ 2009 08 18, 21:51)
Man pirma ir paskutine patiko, kitu fotografavimo kampas nepatinka, reikia kitu paieskot 
idomiai gi kaip, man atvirksciai butent pirma ir paskutine nepatinka, bet jau paskutine kur visu ugiu ypatingai nepatinka, imeciau tik tam kad gal kam kokiu minciu kils ir pasidalintu
QUOTE(pelytte @ 2009 08 18, 23:54)
idomiai gi kaip, man atvirksciai butent pirma ir paskutine nepatinka, bet jau paskutine kur visu ugiu ypatingai nepatinka, imeciau tik tam kad gal kam kokiu minciu kils ir pasidalintu 
Tikriausiai pabandyčiau ją fotografuoti mieste