Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

Išsiuntėm kaip ir jau n metų iš eilės, labai tikiuosi, kad šie metai bus sėkmingi ax.gif
Atsakyti
Na kas nors nauja puslapiuka padarykit jau nebedaug liko
Atsakyti

Mes turbut pirmi metai bus,kai nusprendem nebepildyti,ir nebedalyvauti...ai...
Prasitesem darbo vizas ir tiek irnesakyk.gif flirt.gif
Atsakyti
Mes užpildėm šiais metais vėl... Nors kaip paskaičiau kiek mažai praeitais ją išlošė iš Lietuvos, tai... doh.gif Prieš dešimtmetį buvo nemaža galimybė, o dabar...

Nauja tema:

http://www.supermama...howtopic=504505
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanda: 19 spalio 2009 - 18:23
QUOTE(Tora 5 @ 2009 10 19, 18:17)
Mes turbut pirmi metai bus,kai nusprendem nebepildyti,ir nebedalyvauti...ai...
Prasitesem darbo vizas ir tiek irnesakyk.gif  flirt.gif

Tai vaziavotye ten dirbti legaliai?Pagal ka isvykote?Patys darbo ieskojot ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 10 19, 20:18)
Mes užpildėm šiais metais vėl... Nors kaip paskaičiau kiek mažai praeitais ją išlošė iš Lietuvos, tai...  doh.gif Prieš dešimtmetį buvo nemaža galimybė, o dabar...

Nauja tema:

http://www.supermama...howtopic=504505

Aciu, Nanda, uz sukurta nauja tema 4u.gif Ir sekmes loterijoje!
Atsakyti
jau uzpildzioau ir as bigsmile.gif visom sekmes pildant drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrusėlis @ 2009 08 09, 14:50)
Tęsiam pokalbius toliau ir laukiam naujo lošimo  mirksiukas.gif

Sveikos mamytės. Esu visiška naujokė. Kad daug neatimti iš Jūsų laiko, tai klausiu iškarto. Sakykite prašau kokia kalba pildoma anketa žaliai kortai laimėti. Klausimas gal ir kvailas, bet man jis aktualus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(IrtaRim @ 2009 10 20, 13:52)
Sveikos mamytės. Esu visiška naujokė. Kad daug neatimti iš Jūsų laiko, tai klausiu iškarto. Sakykite prašau kokia kalba pildoma anketa žaliai kortai laimėti. Klausimas gal ir kvailas, bet man jis aktualus. doh.gif

Nepatingekite pasiskaityti tema ,ten buvo daug rasoma apie visas taisykles ,ir manau rasite laabai daug jums svarbios informacijos.

Pildyti reikia tik anglu kalba ,be jokiu š ž ū ų ir t.t
Atsakyti
QUOTE(IrtaRim @ 2009 10 20, 13:52)

Angliskai. Savo duomenis (varda, pavarde, adresa) pildot taip, kaip yra is tikruju, t.y. lietuviskom raidem, bet sveplai (be visokiu nosiniu, varneliu, bruksneliu, taskeliu). Norejau pasakyt, kad verst tikrai nereikia i anglu kalba (pvz jei kokia Metu gatve, tai neverskit Mint street biggrin.gif ). , nebent tokius dalykus, kurie verciami (pvz salis). Bet ten tik 14 paprastu klausimu ir paziurejau dabar, kad nera net ko pergyvent del kalbos - sali ir kita visur pasirinkt reikia, o irasyt tik varda, pavarde, adresa reikia.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti