Na.. šiandien nusipirkau kažkokią priemonę iš kirpėjos garbanotiems plaukams..
L`oreal Professionnel "Shine Curl".. Lietuviškas vertimas: Esencija, skirta plaukų žavesiui ir žvilgesiui..
Sakė atseit labai gerai garbanotiems plaukams.. visos klientės grįžta vis nusipirkti dar.. ir dar tos priemonės.. neleidžia pūstis ji ir t.t.
Tai reiks išbandyti..
Gal tikrai koks nerealus gėris atrastas bus..
QUOTE(Diksė @ 2006 08 30, 10:47)
Na.. šiandien nusipirkau kažkokią priemonę iš kirpėjos garbanotiems plaukams..
L`oreal Professionnel "Shine Curl".. Lietuviškas vertimas: Esencija, skirta plaukų žavesiui ir žvilgesiui..
Sakė atseit labai gerai garbanotiems plaukams.. visos klientės grįžta vis nusipirkti dar.. ir dar tos priemonės.. neleidžia pūstis ji ir t.t.
Tai reiks išbandyti..
Gal tikrai koks nerealus gėris atrastas bus..

man tai jis liuks...man drauge kirpeja pasiule-tai labai patiko (kai uzsibaigs butinai isigysiu kita bonkute)
QUOTE(Gitulka @ 2006 08 30, 20:20)
man tai jis liuks...man drauge kirpeja pasiule-tai labai patiko (kai uzsibaigs butinai isigysiu kita bonkute)
A kiek mokėjai?
QUOTE(Gitulka @ 2006 09 01, 11:55)
Aaaa.. matei kaip pasisekė..
mano tai plaukų galai garbanojasi.. tai visai klaikiai atrodo, be to plaukai nėra ilgi(iki pečių). parekomendavo man pažystama vieną kirpėją. tai super padarė, tokia "pešiotą" šukuosena, išplonino galus ir labai super atrodo, nereikia kiekviena ryta ilgiausiai stovėt prie veidrodžio ir tiesiont plaukų
o kitos kirpėjos sakė kad čia jau nieko nepadarysi, toks plaukas ir gali tik tiesint
manau nepagailėkit pinigėlių ir nueikit į kokią geresnę kirpyklą. nors aišku būna kad tokioj paprastoj nukerpa be galo gražiai
QUOTE(danii @ 2006 09 02, 21:00)
mano tai plaukų galai garbanojasi.. tai visai klaikiai atrodo, be to plaukai nėra ilgi(iki pečių). parekomendavo man pažystama vieną kirpėją. tai super padarė, tokia "pešiotą" šukuosena, išplonino galus ir labai super atrodo, nereikia kiekviena ryta ilgiausiai stovėt prie veidrodžio ir tiesiont plaukų
o kitos kirpėjos sakė kad čia jau nieko nepadarysi, toks plaukas ir gali tik tiesint
manau nepagailėkit pinigėlių ir nueikit į kokią geresnę kirpyklą. nors aišku būna kad tokioj paprastoj nukerpa be galo gražiai 
Pas mane irgi tik plauku galai garbanojasi ir pas mane ju labai daug
Mano plaukai tikrai labai smarkiai garbanoti, tačiau prie pat šaknų jie tiesūs. Na, maždaug būtų kokie 5 cm.. Gal yra mano bendraproblemių, kurios jau išsprendė šį reikalą?
.. Beje, ką darote, kad nesusigulėtų plaukų "užpakalis" ?
QUOTE(Gitulka @ 2006 08 30, 20:20)
Na klausyk.. a kaip tu jį naudoji..?
QUOTE(Bittersweets @ 2006 09 17, 14:37)
Mano plaukai tikrai labai smarkiai garbanoti, tačiau prie pat šaknų jie tiesūs. Na, maždaug būtų kokie 5 cm.. Gal yra mano bendraproblemių, kurios jau išsprendė šį reikalą?
.. Beje, ką darote, kad nesusigulėtų plaukų "užpakalis" ? 
A kas ten per plaukų "užakalis" susiguli..?? Nelabai supratau..
QUOTE(Diksė @ 2006 09 17, 14:48)
O aš suprantu kas per plaukų "užpakalis"
QUOTE(danii @ 2006 09 02, 21:00)
o gal gali pasakyt tos kirpejos koordinates. nes as niekaip nerandu tos vieninteles, kuri isgelbetu mane nuo "graziuju" garbanu... aisku, tiesintis vis tiek reikes, bet gal bus kazkokia forma...