QUOTE(fistik @ 2008 02 02, 19:17)
jungiuosi ir as prie jusu garbanes. nuo mazens nekenciau savo garbanotu plauku. pasisiause jie visada pas mane, susitvarkyt nemoku, o ir kutena tie pasisiauseliai kakla, nurausta ausys. tai palaidais niekad niekad nevaikstau. visad susirisus. bet jau taip nusibodo

o po gimdymo prie smilkiniu priaugo nauju plaukeliu, kurie kaip ragai stati dabar stovi. as dar durnike sugalvojau kirpciukus nusikirpt pati - tipo uzdengs tuos naujus trumpus plaukelius.. tai dabar isvis kaip zvirbliu baidykle atrodau. istiesinus irgi nenori tie plaukeliai sugulti, kaip elektros pakratyta atrodau, kol vel dregmes gave nesusiraito ragai
Skaitau ir galvoju, kad apie mane rašoma

. Mano plaukai irgi tokie garbanoti, bet greičiau pasipūtę ir pasišiaušę. Po gimdymo irgi pradėjo nauji plaukai ant viršugalvio augti, atrodau kaip su ragiukais

. Netgi susirišus tie ragiukai stati stovi, baisu

. Taip norėčiau dažniau vaikščioti palaidais plaukais, bet jie tokie netvargingi, susišiaušę, išsiplaikstę, tik kokias kelias minutes po sušukavimo gražiai atrodo. Gražiausiai atrodo kai kirpykloje ištiesina. Pačiai taip gražiai neišeina, o ir nesveika plaukams dažnai. Dabar nusikirpau vos iki pečių, tai jei su fenu po plovimo susitvarkau, atrodo pakenčiamai, bet tik pakenčiamai.
Užsisakiau Tigi šampūną ir kondicionieių, gal pagerins situaciją. Dar labai norėčiau surasti tinkamas formavimo priemones, bet niekaip nesiseka. Arba plaukus sulipdo, arba jokio efekto nebūna
Pavydžiu tiesiaplaukėms... Mano svajonė atrodyti tvarkingai.