Įkraunama...
Įkraunama...

Natūraliai besigarbanojantys plaukai

Eikit, garbanes, man tai keista, kad jus dar nepraejote to plauku tiesinimo etapo. As, matyt, jau busiu perdegusi laugh.gif . Dabar stengiuosi juos ........ sugarbanoti t.t. pasistengti kaip nors susitvarkyti ir susitaikyti su tuo, ka turiu. Turiu as ir fena, ir sepecius, ir tiesinimo znyples, bet neturiu laiko/noro/kantrybes/nervu uzsiimti tomis garbanomis. Uztat kai reikia pasipuosti, nueinu i kirpykla ir paprasau, kad padarytu man sukuosena t.t. istiesintu plaukus su znyplemis. Kartais (jei buna gera nuotaika) issitiesinu juos ir pati. Bet tai darau retai, nes reikia TIEK darbo.......
O del kirpyklu, tai Polina visiskai teisi. Pasiziurekite katalogus, viskas, kas siuloma, tai tik tiesiaplaukems. Gaila.
Atsakyti
QUOTE (Atėnė @ 2004 05 21, 16:34)
O putas naudoji paprastas ar spec. garbanotiems?

naudoju bet kokias,jokiu spec neperku,kai turiu pinigu perku brangesnes,jei ne tada pigesnes,man svarbu kad butu putos laugh.gif

o del tiesinimo tai turiu naturaliu seriu sukas (apvalias)su kuriom dreifuoju plaukus isplauttus ir siek tiek nusausintus,jie tiesus isbuna iki kito plovimo.
bet dazniausiai as pati jas labiau sugarbanoju su putom.

Atsakyti
QUOTE (Atėnė @ 2004 05 26, 12:47)
Eikit, garbanes, man tai keista, kad jus dar nepraejote to plauku tiesinimo etapo. As, matyt, jau busiu perdegusi laugh.gif . Dabar stengiuosi juos ........ sugarbanoti t.t. pasistengti kaip nors susitvarkyti ir susitaikyti su tuo, ka turiu. Turiu as ir fena, ir sepecius, ir tiesinimo znyples, bet neturiu laiko/noro/kantrybes/nervu uzsiimti tomis garbanomis. Uztat kai reikia pasipuosti, nueinu i kirpykla ir paprasau, kad padarytu man sukuosena t.t. istiesintu plaukus su znyplemis. Kartais (jei buna gera nuotaika) issitiesinu juos ir pati. Bet tai darau retai, nes reikia TIEK darbo.......
O del kirpyklu, tai Polina visiskai teisi. Pasiziurekite katalogus, viskas, kas siuloma, tai tik tiesiaplaukems. Gaila.

norisi norisi tiesinti plaukus, bet mane stabdo tai - kad tiesinimas labai gadina plaukus.
be to, kaip pati rasei - daug darbo, o rezultata akimirksniu gali sugadinti uzklupes lietutis.
Atsakyti
As beveik visa gyvenima tiesinau plaukus, bet jie tiesus taip ir nepasidare smile.gif Tai kam vargt jei niekas nepasikeicia. Tada nuejau i kirpykla, man juos patrumpino iki peciu, siek tiek iskarpe, o as ismeciau sukas ir sepecius (beveik ismeciau smile.gif ). Nustojau juos lyginti, issimaudziusi is vis tik rankom pagreblioju. Jei abiejuose pusese garbanojasi vienodai, tai sklastyma darau per viduri, jei viena puse maziau garbanojasi arba ne taip kaip kita puse, tai sklastyma padarau ant sono. Ir einu taip susivelusi. Nuo to laiko pasidariau visiems labai grazi. Svarbiausia i veidrodi neziuret, tada ir jautiesi puikiai biggrin.gif
Atsakyti
o man grazu naturaliai garbanoti plaukai. tik jie tada turi buti tikrai garbanoti, o ne tik "vaizduojantys", kad garbanojasi (mano butent tokie). taip ir gaunasi nei garbanoti nei tiesus g.gif
Atsakyti
QUOTE (sirduke @ 2004 06 04, 23:50)
o man grazu naturaliai garbanoti plaukai. tik jie tada turi buti tikrai garbanoti, o ne tik "vaizduojantys", kad garbanojasi (mano butent tokie). taip ir gaunasi nei garbanoti nei tiesus g.gif

Manau, kad tai ir yra didziausia garbaniu problema - plaukai TIPO garbanojasi. Beje, nezinau ar cia nuo tos priemones, kuria panaudojau ar siaip, geras periodas (turiu galvoje garbanojimosi), bet mano plaukai susisuke thumbup.gif . Ir taip jau 3 dienos. Jei idomu, galesiu pasiziureti, kaip ta priemone vadinasi, nes ji ne mano, o ir siaip, sunkus koks tai pavadinimas.
Atsakyti
Tai stai, ta preimone vadinasi Citre shine. Galima pasiziureti cia www.citreshine.com. Cia yra geru patarimu, priemoniu aprasymai ir pan. Beje, visu ju galima isigyti ir Lietuvoje Sarmoje arba Kristianoje.
Taciau, kadangi nesu tikra ar tos mano graziosios garbanos nuo to kremuko (citre shine), tai parasysiu ir metoda, kuriuo garbanoju plaukus.
Issiplovusi galva plaukus nusausinu ranksluosciu juos gniauzydama. Tada ispurskiu juos got 2b garbanu standikliu, o tada istepu Citre shine kremu juos griauzydama tarsi formuociau garbanas. Visa ta darau nulenkusi galva i prieki. Tuomet iskart dziovinu plaukus fenu su difuzoriumi. Galva atlenkiu kai plaukai buna visiskai isdziuve. Aisku, is pradziu atrodau kaip is Dzeksonu penketuko laugh.gif , mat mano plaukai karpyti ir iki menciu, bet po kiek laiko nusileidzia ir atrodo thumbup.gif . O svarbiausia, taip issilaiko kelias dienas.
Beje, tai tik vienas is mano naudojamu budu.

P.S. Siandien nusipirkau Wella garbanu gaivikli-modeliuotoja. Dabar nuolaidos!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atėnė: 10 birželio 2004 - 14:29
Mano plaukai irgi banguojasi,taigi puikiai "isipaisau" i garbanotaja seserija wink.gif Anksciau visad tiesindavau plaukus,bet kazkada veluodama i darba nebespejau to padaryt,ir sulaukusi bendradarbiu pagyru (netgi moteru!) thumbup.gif meciau ta procedura. Dabar isplautus plaukus tik nusausinu,ir dar dregnus lengvai sutepu zele,kad taip nesipustu ir nebuciau panasi i liutuka biggrin.gif Tiesa,kai netingiu dar pasizaidziu su balzamu garbanotiems plaukams(nepamenu pavadinimo,bet ir efekto ne kazkiek).
Dziaugiuosi tuo ko nebepakeisi ir nebepurkstauju pries gamta wink.gif
Tiesa,kirpciuku megejos,pamenu mano drauge garbane savo kirpciukus tiesindavo su znyplemis pries tai juos siek tiek supurskus laku.Kirpciukai visa diena islikdavo tiesut tiesuteliai thumbup.gif
Atsakyti
mano plaukai tai išvis ne tik garbanuoti bet tokie "pukuoti" na šakis... laaaabai sunku susitvarkyt. ypač kai išplaunu galvą... net tą uodegą viena ranka neaprėpsi. tai nelabai senai pradėjau naudot Gliss Kur balzamą, kurio nereikia nuplauti. kai pusę bonkės išpilsiu, tai dar įmanoma susišukuot laugh.gif va tox: --Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
as pas kirpeja nusipirkau SCHWARZKOPF firmos seruma, kuris lygina garbanas. OSIS MAGIC vadinas, tinka sausiems plaukams. as patenkinta.
Atsakyti
QUOTE (wel @ 2004 06 23, 09:53)
as pas kirpeja nusipirkau SCHWARZKOPF firmos seruma, kuris lygina garbanas. OSIS MAGIC vadinas, tinka sausiems plaukams. as patenkinta.

manieji su tos kompanijos serumo neissitiesino. Nors is tiesu tai su jokiais serumais neissitesina, reikia" lydintuva" naudoti.
Atsakyti
QUOTE (maya @ 2004 06 23, 20:51)
manieji su tos kompanijos serumo neissitiesino. Nors is tiesu tai su jokiais serumais neissitesina, reikia" lydintuva" naudoti.

Jo jo, netikekite jokiomis stebuklingomis priemonemis, kurios zada plaukus istiesinti. Ta gali padaryti tik lygintuvas biggrin.gif
Taip sakau, nes nuo tiesinanciu priemoniu perejau prie garbanojanciu, o ir ”lygintuva” turiu.
Atsakyti