Įkraunama...
Įkraunama...

Taupau kaip išmanau - 3 d.

QUOTE(ooo @ 2009 09 04, 15:37)
tyuriu busto paskola (tiesa, toli grazu ne kosmine), bet pirkaliojau tai roletus, tai balkono baldus, tai spinta, tai dar kas nors...

Nūūūū, tiesiog į taupuolių temą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 09 04, 15:41)
Nūūūū, tiesiog į taupuolių temą  lotuliukas.gif

agam, ir dar pirkdavau tai kas man grazuuuuu - kainas istorija nutyli blush2.gif jei roleto medziaga patikusi po 175 Lt uz metra blush2.gif
zodziu, laikas prisimint senus ir laaabai greit pamirstus iprocius blush2.gif
po truputi bandau - ciuzini pirkau su 50 proc nuolaida internetu, o dvirati - naudota pagal skelbimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 09 04, 15:43)
agam, ir dar pirkdavau tai kas man grazuuuuu - kainas istorija nutyli  blush2.gif  jei roleto medziaga patikusi po 175 Lt uz metra  blush2.gif
zodziu, laikas prisimint senus ir laaabai greit pamirstus iprocius  blush2.gif
po truputi bandau - ciuzini pirkau su 50 proc nuolaida internetu, o dvirati - naudota pagal skelbimus  4u.gif

Na galėjei- pirkai, negalėsi- nepirksi. ir tiek.
Dėl dviračio faina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 09 04, 15:40)
drinks_cheers.gif turi tai ir taskai.. biggrin.gif o as tokias sumas kasmen taupau, be vasario aisku, net pagalvojau pirma, kad tu cia apie taupyma.  blink.gif

Na, man pavyko per pora paskutiniu metu sutaupyt 40 000.
bet kas is to, kad baigiam praest, o dar MB uzsimane verslininku but doh.gif
Atsakyti
:
QUOTE(ooo @ 2009 09 04, 13:41)
as jau isleidau 160,8 Lt per rugseji  blush2.gif  bet guodzia tai,kad is ju 98,77 - skirlyje grozis, sveikata, higiena  ax.gif o dar is ju - 64,82 butent sveikatai. O kadangi tai yra dalykas, kuriam taupyt labai kaip ir negalima, tai negrauziu saves  ax.gif

nesinervink, aš kitą savaitę pradedu dantis tvarkytis ir vieną vilkt, plius einu pas gydytojus (privačiai) tai mano išlaidas paskaičius galėsi pasiguost verysad.gif

QUOTE(Ūlla @ 2009 09 04, 14:29)

QUOTE(fuksė @ 2009 09 04, 14:34)
Kastonele ne blondine... biggrin.gif 5tadienis uz lango ir psio. biggrin.gif

nestumkit ant žmogaus taip baisiai, kuris po visos vasaros atostogų dar tik pirma savaitė dirba lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 09 04, 15:44)
Na galėjei- pirkai, negalėsi- nepirksi. ir tiek.
Dėl dviračio faina  4u.gif

tame ir beda, kad nereik visu turimu isleist - atsidedu taupymui visada, bet noretusi protingiau leist pinigus ir atsidet puse algos 4u.gif optimiste as, nu nors 40 proc 4u.gif
visada turejau taupuoles reputacioja, o susigadinau per pora metu galutinai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutas2006 @ 2009 09 04, 15:45)

Kiek vidutiniškai maistui išleidžiat per mėnesį? Pagalvojau, kad jeigu dviese 40 000lt vien maistui tai ilgai galima maitintis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutas2006 @ 2009 09 04, 14:45)

tai tu tam MB gun_bandana.gif box.gif box.gif box.gif box.gif box.gif box.gif box.gif bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif
Atsakyti
na ka, mergaites, varau namo, bo paskui is namu nespesiu i NEMOKAMAS pilvo sokio pamokas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 09 04, 15:46)
tame ir beda, kad nereik visu turimu isleist - atsidedu taupymui visada, bet noretusi protingiau leist pinigus ir atsidet puse algos  4u.gif  optimiste as, nu nors 40 proc  4u.gif
visada turejau taupuoles reputacioja, o susigadinau per pora metu galutinai  blush2.gif

ir as UZ protinga islaidavima.
Dazniau cia su mumis pabuk, greitai i vezes pastatysime. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 09 04, 14:51)
ir as UZ protinga islaidavima.
Dazniau cia su mumis pabuk, greitai i vezes pastatysime. bigsmile.gif

gal ir mane galėtun išgydyt g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 09 04, 15:46)
tame ir beda, kad nereik visu turimu isleist - atsidedu taupymui visada, bet noretusi protingiau leist pinigus ir atsidet puse algos  4u.gif  optimiste as, nu nors 40 proc  4u.gif
visada turejau taupuoles reputacioja, o susigadinau per pora metu galutinai  blush2.gif

ai, nu bet kartais reik irgi zmogum pasijust cool.gif Vat to as sau niekad neleidau-pasitaskyt truputi. Tiesiog net kai turiu lysna piniga-grudu i kokia kojine, sazine grauzia, kai kur isleidziu, tiesiog toks spaudikiskas charakteris. Vargina rolleyes.gif
Atsakyti