Įkraunama...
Įkraunama...

Taupau kaip išmanau - 3 d.

QUOTE(Meger @ 2009 09 07, 07:23)
Laba...

O jūs kai perkate vaikams šampūnus, vaistus įrašote į grafą "Vaikai" ar į šeimos bendrą grafą "Higienos reikmenys", "sveikata"  g.gif

Viską vedu į skiltį "Vaikas"

QUOTE(mititėja @ 2009 09 07, 08:38)
O kodėl vaikams - atskira skiltis?

Todėl, kad jam viską perkam ne iš savų pinigų,o iš jo fondo, kuris vis papildomas giminių ax.gif

QUOTE(fuksė @ 2009 09 07, 08:50)
Beje dar gal turite kaip uzvadine islaidas spaudai, pvz. lrytas sestadienio ir maiseliai, kur juos rasyt? Spauda kaip ir aisku, o kaip su tais maiseliais.... g.gif

Tokių dalykų nė neperkam ax.gif
Atsakyti
o man klausmas pakilo kur jūs norfos nuolaidą pažymit?pvz batonas 1,75 pienas 1,99 benra suma tokia ... duoda dar 3 proc nuolaidą.ar atiminėjate nuo visų produktų ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2009 09 07, 08:55)
o man klausmas pakilo kur jūs norfos nuolaidą pažymit?pvz batonas 1,75 pienas 1,99 benra suma tokia ... duoda dar 3 proc nuolaidą.ar atiminėjate nuo visų produktų ar kaip?

Iš brangesnio mirksiukas.gif Paskutinį kartą sutaupėm virš 10 lt thumbup.gif Nuo šiol važiuosim tik "praktiškomis" valandomis ax.gif
Atsakyti

rasau tiesiai is ceko kainas, bet pvz. gauta nuolaida 3 lt., tai tiesiog kokia tai preke minusuoju is saraso ir psio.
Labai jau marudnas darbas nuo kiekvienos prekes minus. procentus. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2009 09 07, 08:57)
Iš brangesnio  mirksiukas.gif  Paskutinį kartą sutaupėm virš 10 lt  thumbup.gif  Nuo šiol važiuosim tik "praktiškomis" valandomis  ax.gif

o tai procentu isejo nuolaida? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 07 rugsėjo 2009 - 08:01
Noriu apdrausti savo pirmokėlį. Gal kas ką patartų? Norėtųsi kaupiamojo, kad baigus vidurinę turėtų pinigėlių. Planuoju mėnesiui skirti 100 Lt. Mano bendradarbis apsidraudė visą šeimą draudimą su akcijomis. Gerai, jei tuo metu kai pinigus reiks atsiimti bus akcijos pakilusios. O jei ne? Tai aš vadinasi nieko nebūsiu sutaupiusi. Dabar draudimų daug. Kur jūs apdraudėt savo mažylius ir kodėl būtent ten? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2009 09 07, 09:07)
Noriu apdrausti savo pirmokėlį. Gal kas ką patartų? Norėtųsi kaupiamojo, kad baigus vidurinę turėtų pinigėlių. Planuoju mėnesiui skirti 100 Lt. Mano bendradarbis apsidraudė visą šeimą draudimą su akcijomis. Gerai, jei tuo metu kai pinigus reiks atsiimti bus akcijos pakilusios. O jei ne? Tai aš vadinasi nieko nebūsiu sutaupiusi. Dabar draudimų daug. Kur jūs apdraudėt savo mažylius ir kodėl būtent ten?  ax.gif

paklausk stai cia:
http://www.supermama...?...8964&st=384
berods tenainas apie tai plepa. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 09 07, 09:01)

Papildyta:
o tai procentu isejo nuolaida? g.gif

8 ar 9 ar 10, nepamenu tiksliai, o čekis jau išmestas. Sutapo 2 nuolaidos: Norfos kortelės ir "praktiškos" valandos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Poli1 @ 2009 09 07, 09:07)
Noriu apdrausti savo pirmokėlį. Gal kas ką patartų? Norėtųsi kaupiamojo, kad baigus vidurinę turėtų pinigėlių. Planuoju mėnesiui skirti 100 Lt. Mano bendradarbis apsidraudė visą šeimą draudimą su akcijomis. Gerai, jei tuo metu kai pinigus reiks atsiimti bus akcijos pakilusios. O jei ne? Tai aš vadinasi nieko nebūsiu sutaupiusi. Dabar draudimų daug. Kur jūs apdraudėt savo mažylius ir kodėl būtent ten?  ax.gif

Tuomet galima ir į minusą nueit ax.gif Aš nedrausčiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2009 09 07, 07:23)
Laba...

O jūs kai perkate vaikams šampūnus, vaistus įrašote į grafą "Vaikai" ar į šeimos bendrą grafą "Higienos reikmenys", "sveikata"  g.gif

Rašau į grafą higienos prekės.
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2009 09 07, 08:46)
Aš tik pažymiu įvesdama išlaidas, kam skirtas stambesnis pirkinys. Pvz. batai tam ir tam šeimos nariui. Arba jeigu pietaujama kavinėj, pažymiu - pietavo šeima, ar tik aš pietavau.

drinks_cheers.gif visada pažymiu, kam pvz. batai ar kojinės buvo pirkti ax.gif
QUOTE(fuksė @ 2009 09 07, 08:54)
Beje dar gal turite kaip uzvadine islaidas spaudai, pvz. lrytas sestadienio ir maiseliai, kur juos rasyt? Spauda kaip ir aisku, o kaip su tais maiseliais.... g.gif

turiu grafas "kanceliarija" - čia darbui visokie reikalingi daiktai rašomi (tušiniai, popierius, švietimas užduočių), ir "kita" - čia eina laikraščiai ir žurnalai, jei tokiais susiviliojam ir šiaip nenumatyti daklykai - kad ir tas pats maišelis parduotuvėje, jei pamiršau pasiimti iš namų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2009 09 07, 07:55)
Norit pasakyt, kad jūs atskirai kiekvieną prekę suvedinėjat ir dar visas nuolaidas? blink.gif
Tokiu atveju mano failiukas daug paprastesnis: pažymiu "maistas", "degalai", "vaistai", jeigu pirkdama maistą nuperku žurnalą, išskiriu maistas + žurnalas ir iš sumos žurnalo kainą išskiriu. Jeigu kartu su degalais nusiperku mineralinio lygiai taip pat parašau: "degalai + mineralinis" ir sumas išskiriu.
Nusišaučiau kiekvieną prekę įvedinėdama. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2009 09 06, 22:59)
tai va, todel tie, kurie mano, kad paims masina su 1.2-1.4 varikliu ir kazka nerealiai sutaupys - labai klysta dirol.gif

nu maniškė 1,3 varikliuku trasoj valgo 5,5-6 (priklausomai nuo važiavimo greičio), mieste - 7... nu nesakyčiau, kad labai daug biggrin.gif kolega turėjo galingą mersedesą tai pardavė ir sėdo į Toyota Auris, kuri kelis kartus mažiau kuro valgo biggrin.gif

aš kai vedu tai nuolaidą padalinu visoms prekėms (pasiskaičiuoju koks nuolaidos koeficiantas ir kiekvieną skaičiuką dauginu iš jo... pvz x0,96 ir pan.)

QUOTE(dontstop @ 2009 09 07, 08:57)
Iš brangesnio  mirksiukas.gif  Paskutinį kartą sutaupėm virš 10 lt  thumbup.gif  Nuo šiol važiuosim tik "praktiškomis" valandomis  ax.gif

drinks_cheers.gif malonu matyti kelių litų nuolaidą čeky thumbup.gif pastaruoju metu kitose parduotuvėse nesilankiau tai įdomu būtų susirašyti iš čekių kainas iš norfos ir prasieiti pro kokią maximą ieškant tų pačių prekių g.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2009 09 07, 09:21)
Norit pasakyt, kad jūs atskirai kiekvieną prekę suvedinėjat ir dar visas nuolaidas?  blink.gif
Tokiu atveju mano failiukas daug paprastesnis: pažymiu "maistas", "degalai", "vaistai", jeigu pirkdama maistą nuperku žurnalą, išskiriu maistas + žurnalas ir iš sumos žurnalo kainą išskiriu. Jeigu kartu su degalais nusiperku mineralinio lygiai taip pat parašau: "degalai + mineralinis" ir sumas išskiriu.
Nusišaučiau kiekvieną prekę įvedinėdama.  doh.gif

Mes kiekvieną įvedinėjam, nes skirstom pagal kategorijas: pieno produktai, mėsos produktai ir tt
Atsakyti