QUOTE(Liutas2006 @ 2009 09 07, 17:07)
Taip, svelni mano motinele
Visi turi tiksla taupymo. Tai vat toks tikslas mano ir buvo, taupyti verslo pradziai, tiksliau, paciam pragyvenimui isivaziavimo laikotarpiui. O pats verslas-kaip cia pasakius-10 000 kainuoja uab'a atsidaryt. Visa kita rezervas su verslo pradzia ir pragyvenimu susijusioms islaidoms
O ir verslas-vienas dirbantis zmogus
tai tos rizikos tik tiek, kiek algos neissimoka.Na, tikiuosi, ateis laikas, kai issimokes, gal tada galesiu ne siaip taupyt, o pvz indaplovei
Bet kokiu atveju kukliai gyvent dar ilgai reikes.
Zaviuosi visu atkaklumu suvedinejant islaidas, kazkada turejau sasiuvini, po to excel'yje suvedinejau, bet man pritruksta kantrybes su cekiais sedet.

Bet kokiu atveju kukliai gyvent dar ilgai reikes.

Zaviuosi visu atkaklumu suvedinejant islaidas, kazkada turejau sasiuvini, po to excel'yje suvedinejau, bet man pritruksta kantrybes su cekiais sedet.
kaip tai 10 000 lt. UAB-as

Papildyta:
QUOTE(kastonele @ 2009 09 07, 17:39)
per 30min nesugebėčiau suvest kaip esu dar tik pradedančioji
uch kaip norėčiau mest rūkyt, vien dėl sveikatos, išlaidos nulis prieš sveikatos žalojimą, bet nepavyksta
neturiu valios.
su vyru perkam blokais, kad pigiau būtų blokas 58lt dar kolkas, mėnesiui reik 6 blokų, tai 348lt
, bet jeigu balių būna daugiau tai daugiau ir surūkom
tik ne fervex coldrex ar dar kokį šūdą, ten pagrindas paracetamolis, gėriau daug metų, bet vieną kart buvo brangu ir nusipirkau paracetamolio už 1lt 10tabl, ir tas pas kas tas fervex

uch kaip norėčiau mest rūkyt, vien dėl sveikatos, išlaidos nulis prieš sveikatos žalojimą, bet nepavyksta

su vyru perkam blokais, kad pigiau būtų blokas 58lt dar kolkas, mėnesiui reik 6 blokų, tai 348lt

tik ne fervex coldrex ar dar kokį šūdą, ten pagrindas paracetamolis, gėriau daug metų, bet vieną kart buvo brangu ir nusipirkau paracetamolio už 1lt 10tabl, ir tas pas kas tas fervex

Kastonele, jei sunku paciai - varai i vaistine, juk yra visokiu pagalbiniu preparatu. Skaiciuoju toliau: 348*12 men. - 4176 lt. KELIONE DVIEMS ASMENIMS

NEPAVYKSTA - o ar tikrai nori mesti?