Įkraunama...
Įkraunama...

Taupau kaip išmanau - 3 d.

QUOTE(Liutas2006 @ 2009 09 07, 17:07)
Taip, svelni mano motinele smile.gif Visi turi tiksla taupymo. Tai vat toks tikslas mano ir buvo, taupyti verslo pradziai, tiksliau, paciam pragyvenimui isivaziavimo laikotarpiui. O pats verslas-kaip cia pasakius-10 000 kainuoja uab'a atsidaryt. Visa kita rezervas su verslo pradzia ir pragyvenimu  susijusioms islaidoms
ax.gif O ir verslas-vienas dirbantis zmogus lotuliukas.gif tai tos rizikos tik tiek, kiek algos neissimoka.Na, tikiuosi, ateis laikas, kai issimokes, gal tada galesiu ne siaip taupyt, o pvz indaplovei smile.gif
Bet kokiu atveju kukliai gyvent dar ilgai reikes.  rolleyes.gif
Zaviuosi visu atkaklumu suvedinejant islaidas, kazkada turejau sasiuvini, po to excel'yje suvedinejau, bet man pritruksta kantrybes su cekiais sedet.

kaip tai 10 000 lt. UAB-as blink.gif juk prieme istatyma, kad pakanka 1000 lt. g.gif
Papildyta:
QUOTE(kastonele @ 2009 09 07, 17:39)
per 30min nesugebėčiau suvest kaip esu dar tik pradedančioji blush2.gif
uch kaip norėčiau mest rūkyt, vien dėl sveikatos, išlaidos nulis prieš sveikatos žalojimą, bet nepavyksta blush2.gif  blush2.gif  neturiu valios.
su vyru perkam blokais, kad pigiau būtų blokas 58lt dar kolkas, mėnesiui reik 6 blokų, tai 348lt blush2.gif , bet jeigu balių būna daugiau tai daugiau ir surūkom blush2.gif

tik ne fervex coldrex ar dar kokį šūdą, ten pagrindas paracetamolis, gėriau daug metų, bet vieną kart buvo brangu ir nusipirkau paracetamolio už 1lt 10tabl, ir tas pas kas tas fervex thumbup.gif

Kastonele, jei sunku paciai - varai i vaistine, juk yra visokiu pagalbiniu preparatu. Skaiciuoju toliau: 348*12 men. - 4176 lt. KELIONE DVIEMS ASMENIMS thumbup.gif , o Jus ja prarukote. tongue.gif

NEPAVYKSTA - o ar tikrai nori mesti? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 09 07, 23:15)
Man patinka Gelomyrtolis , dabar nuolat jo turiu vaistinėlėj, nenuvylė nei slogojant, nei sergant bronchitu.

Man šis vaistas Nr.1, su juo susitvarkau be antibų thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(fuksė @ 2009 09 08, 07:49)
Kastonele, jei sunku paciai - varai i vaistine, juk yra visokiu pagalbiniu preparatu. Skaiciuoju toliau: 348*12 men. - 4176 lt. KELIONE DVIEMS ASMENIMS  thumbup.gif , o Jus ja prarukote.  tongue.gif

drinks_cheers.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 09 08, 07:49)
Kastonele, jei sunku paciai - varai i vaistine, juk yra visokiu pagalbiniu preparatu.

drinks_cheers.gif mano draugas nusipirko niquitino pleistra, ar kaip jis ten vadinasi... sake, padeda...
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 09 07, 21:34)
Taupuolytės gal patarsit- reik kapui paminkliuko ir na visko kas priklauso- pamatai, akmuo ant jų (tvorelė), viso to reik Utenos raj, gal žinot viečikių kur nebaisiai brangu.

mes važiavome į Ukmergę (iš kito miesto). tikrai gražūs paminkliukai ir dailiai padaryti. vietos tiksliai neprisiminsiu, bet centre, netoli bažnyčios.
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 09 07, 22:29)
Prieblanda, iki siol kazkaip gerbiau jusu nuomone.. Nu bet cia...
Panasu i naturalia atranka - kas stipresnis, tas pasveiks, silpnesni - ne.
Nesu medike (kaip ir Jus, kiek suprantu), bet jei pradesime vaiku gydyti tik arbatomis, tai 90 % atveju pasibaigs ligoninese  doh.gif Ne visuomet auksta temperatura yra pagrindinis rimots ligos pozymis. as pati sirgau plauciu uzdegimu ir teturejau 37,4 temperaturos.... Ir viskas todel, kad laiku negeriau vaistu, nekreipiau demesio i "persalima" ...
Vaistu nereikia gerti bet kada, taciau susirgus (ypac vaikus) tikrai neeksperimentuociau arbatomis ar demesiu, laukdama, kol kosulys nukeliaus i plaucius... doh.gif

na nereikia visko absoliutinti, niekas neliepia plaučių uždegimą gydyti aviečių arbata.
mano mintis buvo ta, kad žmonės pernelyg dažnai griebiasi vaistų neduodami savo organizmui nė kiek pakovot, kas reiškia, jog imunitetas "nesitreniruoja".
turiu kolegą, kuriam vos tik kilsteli temperatūra, iškart antibiotikus geria blink.gif

QUOTE(Sapokliaka @ 2009 09 07, 23:27)
Namie turiu 4  cukinijas. Neismanau, ka is ju padaryti... unsure.gif  (marinuoti-konservuoti nenoriu)

morkų, bulvių, dar moliūgo galiuką ir bus puiki trinta sriuba essen.gif
Atsakyti
labas rytas taupuoles 4u.gif ziuriu apie vaistus diskutuojat... na as tai is tu kuri labiau prijaucia hemeopatiniams, bet tikrai nesu is tu kurie tik juos vartoja. Manau yra skirtingos situacijos ir skirtingi vaistai. Visu pirma vaista turi paskirti gydytojas, o jau kiekvienas po to ziuri pagal save. PVZ. kai buvau nestuke.gif 3 menesi, buvo angina, gerkle skauda, tempa 37.9-38.6 - nuvariau pas gydytoja, kuri pavadavo manaja ir ka paziurejo gerkle, net nepaklause ir israse antibu blink.gif ir sake i darba gali eit tik kokiu saliku apsirisk doh.gif sakau jus gal juokaujat, visu pirma tai man duokit nedarbinguma as to pas jus ir atejau, o visu antra tai as gi laukiuosi tai kam is karto antibai????, tai ji sako nenori - negerk ir israse biuleteni, tokia nepatenkinta. nu ir ka pasveikau be antibu, su gerkles purskalu ir arbatom, bet tikrai zinau, kad jei butu per kokias 4 dienas nepagereja, vat tada jau buciau gerus antibus.
na o jei kalbant apie taupyma tai pakolkas taupau baisiai stipriai thumbup.gif tik atsirado islaidu - mano leliui reikia nauju zaislu tai pinigine palengves kokiais 200 lituku doh.gif na bet uztai ilgam bus ramu paskui vel. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nenyte @ 2009 09 08, 10:19)
mano leliui reikia nauju zaislu tai pinigine palengves kokiais 200 lituku  doh.gif na bet uztai ilgam bus ramu paskui vel. blush2.gif

6 menesiu kudikiui zaislu uz 200 litu blink.gif as kazko nesuprantu... blink.gif
Atsakyti
gal galite pasakyti kur perkat imbierą...nes jau seniau girdėjau apie jo teigiamą poveikį imuninei sistemai...ačiukas...
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 09 08, 10:41)
6 menesiu kudikiui zaislu uz 200 litu  blink.gif  as kazko nesuprantu...  blink.gif

o kuio ta suma tokianesuprantama? pirksiu kelis lavinamuosius kokybiskus zaislus, o jie nera pigus. Yra kur vienas zaislas apie 350 kainuoja, bet sis manua palauks kaledu ax.gif taip kad tie 200 litu tai tikrai nera daug, kai zaislai skiri 6-18 menesiu vaikui. g.gif
Atsakyti
QUOTE(nenyte @ 2009 09 08, 10:53)
o kuio ta suma tokianesuprantama?  pirksiu kelis lavinamuosius kokybiskus zaislus, o jie nera pigus. Yra kur vienas zaislas apie 350 kainuoja, bet sis manua palauks kaledu  ax.gif taip kad tie 200 litu tai tikrai nera daug, kai zaislai skiri 6-18 menesiu vaikui. g.gif

na o gal tie zaislai kazkuom ypatingi, kad tiek kainuoja? blink.gif kas ten per zaislai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 09 08, 10:41)
6 menesiu kudikiui zaislu uz 200 litu  blink.gif  as kazko nesuprantu...  blink.gif

aha, paprastesni žaisliukai kainuoja 50-60 Lt, o kiek įmantresni jau ir apie 100 graibosi. brangesnių nė nežiūrėjau doh.gif

QUOTE(INGRID24A @ 2009 09 08, 10:52)
gal galite pasakyti kur perkat imbierą...nes jau seniau girdėjau apie jo teigiamą poveikį imuninei sistemai...ačiukas...

beveik bet kurioje parduotuvėj daržovių skyriuje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nenyte @ 2009 09 08, 11:53)
o kuio ta suma tokianesuprantama?  pirksiu kelis lavinamuosius kokybiskus zaislus, o jie nera pigus. Yra kur vienas zaislas apie 350 kainuoja, bet sis manua palauks kaledu  ax.gif taip kad tie 200 litu tai tikrai nera daug, kai zaislai skiri 6-18 menesiu vaikui. g.gif

nenyte o nebandei paziureti skelbimu lentoje SM?manau kiti zaislai nors ir jau naudoti , bet labai graziai priziureti...manau tikrai galima butu sutaupyti...Aisku pries tai pasiziureti ir parduotuvekje ju realias kainas. kartais juokinga kai kitos mamos pardavineje naudotus daiktelius tokiomis kainomis kaip ir parduotuveje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neone: 08 rugsėjo 2009 - 10:21