Mes stabilaus atidedamo procento neturim. Žinom, kokia suma reikalinga mėnesiui ir su tiek verčiamės, likusius pinigus (kurių konkrečios sumos kiekvieną mėnesį nėra) atidedam. Kartais gaunasi 50%, kartais daugiau ar mažiau...
O man idomu, tos, kas atideda apie 50% taupymui, jus taupote kazkam, ar siaip?
Gal koks tikslas yra?
Gal koks tikslas yra?
QUOTE(Will @ 2009 09 09, 18:12)
Kai derlingi metai - pjaustom obuolius skiltelėm ir džiovinam, paskui saldžiai, sriubai, kompotams pats tas, o šiaip tradiciškai - sultys, obuolienė, kompotai. Rudenį ištisai kepu obuolių pyragą - man vienas skaniausių

Mh prisiminiau, mama dar obuolių "sūrį" spausdavo - super desertas, vien nuo prisiminimų seilė tysta

QUOTE(Sapokliaka @ 2009 09 09, 21:59)
Gal koks tikslas yra?
Gal koks tikslas yra?
Na, manau, kai vaikui neperki žaislo už 100Lt, kai taupai maistui, rūbams, tikslas turi būti

QUOTE(Meger @ 2009 09 09, 19:20)
Bet kaip tai išauklėjote save?
Ohohohoooooooooooo
, va čia tai tau...Lenkiu galvą
. Turbūt pajamos buvo didelės 
Ohohohoooooooooooo

QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 09 09, 19:44)
buvo geros algos buvo

praeitis jau

QUOTE(Sophi @ 2009 09 09, 19:53)
va toje niekada nesu buvusi

QUOTE(Sapokliaka @ 2009 09 09, 20:59)
Gal koks tikslas yra?
Gal koks tikslas yra?
QUOTE(Meger @ 2009 09 09, 21:10)
Na, manau, kai vaikui neperki žaislo už 100Lt, kai taupai maistui, rūbams, tikslas turi būti
. Bet smalsu ir man, pasidalinkit mergytės 

net nežinau kam taupom, lieka pinigų ir į banką, tokiomis algomis ant kažin ko nesutaupysi, transporto priemonės yra, butas yra, tik duok dieve man geresnės sveikatos

QUOTE(Sapokliaka @ 2009 09 09, 21:59)
Gal koks tikslas yra?
Gal koks tikslas yra?
Turim tikslą visada. Taupėm vestuvėms, taupėm automobiliui, dabar taupom būstui

QUOTE(dirty_kiss @ 2009 09 09, 21:24)
o mes nežinom kam taupom, kas išeis, kaip toliau bus su darbu, nieko nežinom tik tiek, kad norim turėt atsidėję pinigų juodai dienai

QUOTE(kastonele @ 2009 09 09, 22:30)
o mes nežinom kam taupom, kas išeis, kaip toliau bus su darbu, nieko nežinom tik tiek, kad norim turėt atsidėję pinigų juodai dienai 

Mes taip pat kaupiam rezervui, toli dar iki jo, bet vis kaip nors

QUOTE(dirty_kiss @ 2009 09 09, 10:40)
Tikrai taip, suplanuotos tos islaidos buvo, bet kad tiek siemet pratybos bus pabrange

QUOTE(sunray @ 2009 09 09, 22:06)
Kai derlingi metai - pjaustom obuolius skiltelėm ir džiovinam, paskui saldžiai, sriubai, kompotams pats tas, o šiaip tradiciškai - sultys, obuolienė, kompotai. Rudenį ištisai kepu obuolių pyragą - man vienas skaniausių 
Mh prisiminiau, mama dar obuolių "sūrį" spausdavo - super desertas, vien nuo prisiminimų seilė tysta

Aišku, dėkui

Pyragus ir aš kepu

Sūrį esu vaikystėje ragavus, daugiau nenoriu

QUOTE(Will @ 2009 09 09, 18:12)
vyną daryk

QUOTE(mergaiciumama @ 2009 09 09, 21:37)
Tikrai taip, suplanuotos tos islaidos buvo, bet kad tiek siemet pratybos bus pabrange
,pernai tikrai maziau mokejau
, o sportines kelnes jau buvau nupirkusi pries menesi, o dabar panele pareiske, kad jos ankstos
,tai teko pirkti kitas , o anas sese sunesios 

taip nes tas bjaurybė PVM kilo